IRIS Sup'

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Å velge IRIS Sup 'er garantien for en opplæring anerkjent av staten, tilpasset arbeidsverdenens krav, beregnet for de som ønsker å trene eller utvikle seg profesjonelt i en internasjonal sammenheng.

IRIS Sup 'skole IRIS

IRIS Sup 'skapt av IRIS i 2002, er en privat teknisk høyere utdanningsinstitusjon registrert på Paris Rectorat som har som mål å utdanne studenter og fagfolk i ulike bransjer i internasjonal sammenheng.

Den leverer nivået jeg verdipapirer registrert i den nasjonale katalog av profesjonelle sertifiseringer (RNCP) etter ordre fra den 23 februar 2017, publisert i Official Gazette av 03.03.2017.

geopolitikk og yrkesutøvelse

IRIS Sup trening 'tilby studentene:

  • kunnskap er nødvendig for å forstå internasjonale spørsmål og utvikle sin evne til analyse og forslag for å hjelpe avgjørelsen i organisasjoner;
  • profesjonelle verktøy, med en stor andel gitt til læring gjennom simulering og igangkjøring arbeid situasjon, fra første året;
  • å modnes og utvikle sine karriereplaner innenfor dedikerte verksteder.

Rike kampanjer mangfold

På IRIS Sup', ikke kloner. Student eller profesjonell, fransk eller utenlandske, hver kommer med sin reise, erfaring, målsettinger, og vil bli beriket gjennom hele året, så lære av mangfoldet av opprinnelsen til studenter og interessenter.

IRIS Sup 'hvert år om lag 20% ​​av elevene som representerer tretti nasjonaliteter.

Flytende i engelsk er nødvendig i enhver internasjonal aktivitet, er noen kurs undervist på engelsk.

56141_14608745_1108732885849348_3579966449716116051_o.jpg

Overvåking og pedagogisk støtte

Med over 260 studenter i klassen, forblir IRIS Sup 'en struktur der anonymitet ikke har noe sted. I begynnelsen av året tegner hver student en intern forskrift, som styrer hans relasjoner til lærerne og det pedagogiske laget. Tilstedeværelsen pågår er obligatorisk og arbeidet må gjøres innen fastsatte frister. Dialogen med administrasjonen er konstant: om det er et administrativt eller pedagogisk spørsmål, vil hver student alltid finne en samtalepartner.

IRIS Sup-studentene har et arbeidsrom hvor overskrifter fra fransk og internasjonal presse er tilgjengelige for dem, samt 200 nettskrifter på CAIRN-portalen. Flere datamaskiner med kontorsuite, Internett og Wifi, er åpen tilgang.

Åpne kurs på den profesjonelle verden

- Gunstig organisasjon i vekslende studie / praksis: praksisplasser eller jobber 3 dager i uken, i parallelle kurs fra oktober til mai og fulltid fra juni til desember.

- Kontakt med fagfolk: alle interessenter engasjert i bedrifter, foreninger, internasjonale organisasjoner eller senior siviltjenesten. Sine kurs mingle og teoretiske bidrag, praktiske anvendelser og erfaringer daglige funksjoner i et internasjonalt miljø.

- Association aktiviteter av IRIS: parallell til sine kurs, studenter IRIS Sup 'kan delta på konferanser og samarbeide i aktivitetene til IRIS.

- Alumni-nettverket: Skapt i 2008, ønsker IRIS Alumni Association å samle et nettverk som nå har mer enn 1800 nyutdannede!

- Kontoret for profesjonelle og internasjonale opplevelser (EPI): En person med ansvar for praktik og vekslende kontrakter publiserer annonsene foreslått til elevene, som hun også mottar for personlig rådgivning. IRIS Sup '-studenter er nå verdsatt av hundrevis av private selskaper og offentlige organisasjoner. En internasjonal relasjonsforvalter utvikler tilbud i utlandet, internasjonal mobilitet og følger internasjonale studenter.

56145_IMG_4787.JPG

Velg konfirmasjonen

IRIS Sup 'tilbyr geopolitiske formasjonene søkt fører til to titler på nivå 1 er anerkjent av staten: International Strategy Analyst (ASI) og humanitær Manager (CBM). Tilgjengelig med en skuff 3, kursene siste to årene. Innehavere av et brett 4 kan søke direkte andre år.

Den første året IRIS Sup' (skuff 4)

Den private grad fra fundamentale studier i International Relations (IR 1) sanksjoner den første året IRIS Sup. Et must for skuff 3 uten yrkeserfaring, kan dette året også gi studenter med en høyere vitenskapelig grad å få et solid fundament i den politiske, økonomiske og diplomatiske, før du velger et område av spesialisering i det andre året.

Kurset andre året (magasin 5)

International Strategy Analyst [UPS]

3 kurs for å utvikle dine analytiske ferdigheter, action og beslutningsstøtte i internasjonale miljøer:

- Geopolitikk og potensielle *

- Forsvar, sikkerhet og krisestyring *

- Geoeconomics og risikostyring

Humanitær leder [MH] *

En læreplanen for å utvikle sine analytiske evner sammenheng med intervensjon på bakken, kontroll av prosjektsyklusen management (PCM) og programmering, sammen med tre kurs (strategisk, operasjonell, advocacy og kommunikasjon av innflytelse). Ferdighetene er lært ved å arbeide på prosjekter i samarbeid med frivillige organisasjoner eller foreninger.

* Kurs tilbys også eksternt.

De fellestrekk i all trening

Utvalget (berettigelse på fil vedlikehold på opptak), rytme studier, den geopolitiske mix og yrkesutøvelse, profesjonelle foredragsholdere på sine felt, er de felles kjennetegn.

trening validerings modaliteter tilpasset hvert kurs, er nær: løpende vurdering (oppmøte, presentasjoner, forelesningsnotater, øvelser, simuleringer, etc.) eksamen (februar og slutten av mai); utførelsesform av en hukommelse og oral; internship rapport (september).

Kursene fører av Tier 1 verdipapirer (BAC 5) registrert i den nasjonale katalog av profesjonelle sertifiseringer *. Partnerskap tillate validering av mestere 2 i parallell.

56144_IMG_4730.JPG

Steder

Paris

IRIS SUP'

Address
2 bis rue Mercoeur
75011 Paris, Île-de-France, Frankrike