ISA Lille - Graduate School of Agriculture and Bioengineering

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Bli kjent med ISA Lille

Vi er en fransk graduate skole for landbruk og bioengineering tilbyr lavere kurs og mastergradsprogrammer med majors i landbruksvitenskap, matvitenskap, miljøvitenskap og økonomi, markedsføring

ISA Lille campus ble opprettet i 1963 og er en del av Lille-katolske universitetet, den største private høyere utdanningsinstitusjon i Frankrike, med 26.000 heltidsstudenter og 2500 internasjonale studenter.

ISA Lille er anerkjent og akkreditert av Kommisjonen des Titres d'Ingénieur (Komiteen for franske ingeniørtitler) og av de franske utdannings- og jordbruksdepartementene.

I tillegg til våre faglige programmer og forskningsaktiviteter tilbyr ISA Lille konsulentvirksomhet til lokale bedrifter samt globale ledere innen sektorer innen landbruk, næringsmiddelindustri og miljø i Frankrike og i utlandet.

ISA Lille i tall

59240_Skjermbilde2017-10-26kl.21.41.25.png

59239_Skjermbilde2017-10-26kl.21.41.36.png

Vårt oppdrag

Bygg en lysere fremtid i en bærekraftig verden

ISA Lille s strategiske plan tar sikte på å oppmuntre til entreprenørskap gjennom utdanning, innovasjon, forskning og internasjonalisering.

utdanning

Våre faglige programmer er basert på oppkjøp av solide vitenskapelige og tekniske ferdigheter, samt personlig utvikling. Vitenskapelige kurs, individuell veiledning, profesjonell nedsenking gjennom hele vårt program, hjelper studenten å bygge sin egen vei, holde virkeligheten i bedriftens verden og samfunnet i perspektiv.

Forskning og rådgivning

Alle våre forskningsenheter tilhører større regionale, nasjonale og internasjonale forskningsnettverk: Universiteter, institutter og våre samarbeidspartnere

Internasjonal

Det er ingen global utdanning uten internasjonal eksponering. Internasjonalisering er i sentrum av ISA Lille oppdrag: i våre programmer, gjennom studenter og professor mobilitet, gjennom våre akademiske og profesjonelle partnerskap, og mer.

Internasjonale samarbeidspartnere

I tillegg til å være en del av mange nasjonale og internasjonale akademiske nettverk, hadde ISA Lille også mer enn 200 internasjonale partnerskap med universiteter innen jordbruk og biovitenskap over hele verden.

Våre akademiske partnere110700_partners-networks.png

Steder

Lille

Address
48 boulevard Vauban
59046 Lille, Hauts-de-France, Frankrike