ISARA Lyon

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Isara-Lyon er en fransk "grande école" (graduate college) spesialisert seg på landbruk, mat og miljøfag. Det er anerkjent av den franske Landbruksdepartementet. Isara tilbyr et bredt spekter av Bachelor og Master nivå læreplaner i agronomi, mat og miljøfag.

Vi utvikler også forskningsvirksomhet og rådgivning, hovedsakelig i to felt:

Agroøkologi Bærekraftige matvaresystemer

Vårt oppdrag:

Utdanne fremtidige ledere med en høy grad av vitenskapelig kunnskap og etisk ansvar, som er i stand til å forutse og støtte de samfunnsmessige endringer for å møte nasjonale og internasjonale utfordringer i mat, landbruk og miljø. Utvikle internasjonalt fremragende i Agroøkologi og bærekraftig mat systemer Delta i en utvikling gunstig for de fleste av befolkningen, støtte prosjektutvikling og innovasjon, utvikle vitenskapelig og teknisk kunnskap. Delta i den offentlige debatt, og støtte fremveksten av nye ideer knyttet til vitenskap og samfunn, økonomi og politikk.

Isara-Lyon tilbyr flere studieprogrammer, blant annet:

Isara-Lyon sivilingeniør, kan følges som en heltidsstudent eller lærling etter vellykket gjennomføring av videregående opplæring, og kan også bli foretatt via etterutdanning eller, for de uten entry-krav kvalifikasjoner, gjennom validering av tidligere arbeidserfaring. European MSc (CGE) i Agroøkologi samordnet i forbindelse med den norske Universitetet for miljø- og biovitenskap (Norge) og i samarbeid med andre europeiske og amerikanske universiteter. MSc (CGE) i Agroøkologi og økologisk landbruk med Wageningen University (Nederland). Europeiske MSc Sustainable Food Systems i samarbeid med flere europeiske universiteter.

Isara-Lyon flyttet i 2007 på en ny campus tilbyr utmerkede fasiliteter, inkludert:

9 teknologiske og vitenskapelige laboratorier 1 mat teknologiplattform En inkubator medfølgende innovative gründere i landbruket og matsektoren

Fagmiljø og elevenes arbeidsevne:

Isara-Lyon er etablert i Lyon, i sør-øst i Frankrike, i en svært dynamisk miljø nær selskaper, forskningssentre og fagfolk som arbeider i landbruket, næringsmiddelindustrien, bygdeutvikling og miljøsektorene.

Det ligger på AGRAPOLE stedet, en klynge av fortreffelighet spesialisert seg på landbruk og mat, som inkluderer over 50 profesjonelle organisasjoner av disse sektorene.

Studere i Lyon, en pulserende by:

Lyon er den andre rangeringen byen i Frankrike når det gjelder sin studentmassen. Lyon er utrustet med rike kulturelle og gastronomiske tradisjoner og sin gamle byen står på UNESCOs verdensarvliste. Vår begivenhetsrike byen tilbyr en eksepsjonell livskvalitet.

Lyon er 130.000 studenter har mange muligheter til å nyte fascinerende steder og hendelser, for eksempel kvelds partiene organisert på elvebredden lektere, den anerkjente "Lights" (Fête des Lumieres), Dance Festival (Biennale de la Danse), Nuits de Fourvière musikk, dans og teater festival, berg-blad turer å oppdage Lyon by night ... Lyon har alle fasilitetene til en storby som samtidig er lett å forhandle til fots. Friluftsliv florerer takket være Lyons gunstig beliggenhet i nærheten av fjellene og havet.

Isara-Lyon i tall:

900 studenter 100 faste ansatte 200 eksterne foredragsholdere fra den akademiske og profesjonelle verden

Steder

Lyon

ISARA Lyon

Address
23 Rue Jean Baldassini
69364 Lyon, Auvergne-Rhône-Alpes, Frankrike
Telefon
+33 4 27 85 85 10

Wageningen

Wageningen University & Research

Address
Wageningen, Gelderland, Nederland
Telefon
+31 317 480 100

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss