Les den offisielle beskrivelsen

Isara-Lyon er en fransk "grande école" (graduate college) spesialisert seg på landbruk, mat og miljøfag. Det er anerkjent av den franske Landbruksdepartementet. Isara tilbyr et bredt spekter av Bachelor og Master nivå læreplaner i agronomi, mat og miljøfag.

Vi utvikler også forskningsvirksomhet og rådgivning, hovedsakelig i to felt:

Agroøkologi Bærekraftige matvaresystemer

Vårt oppdrag:

Utdanne fremtidige ledere med en høy grad av vitenskapelig kunnskap og etisk ansvar, som er i stand til å forutse og støtte de samfunnsmessige endringer for å møte nasjonale og internasjonale utfordringer i mat, landbruk og miljø. Utvikle internasjonalt fremragende i Agroøkologi og bærekraftig mat systemer Delta i en utvikling gunstig for de fleste av befolkningen, støtte prosjektutvikling og innovasjon, utvikle vitenskapelig og teknisk kunnskap. Delta i den offentlige debatt, og støtte fremveksten av nye ideer knyttet til vitenskap og samfunn, økonomi og politikk.

Isara-Lyon tilbyr flere studieprogrammer, blant annet:

Isara-Lyon sivilingeniør, kan følges som en heltidsstudent eller lærling etter vellykket gjennomføring av videregående opplæring, og kan også bli foretatt via etterutdanning eller, for de uten entry-krav kvalifikasjoner, gjennom validering av tidligere arbeidserfaring. European MSc (CGE) i Agroøkologi samordnet i forbindelse med den norske Universitetet for miljø- og biovitenskap (Norge) og i samarbeid med andre europeiske og amerikanske universiteter. MSc (CGE) i Agroøkologi og økologisk landbruk med Wageningen University (Nederland). Europeiske MSc Sustainable Food Systems i samarbeid med flere europeiske universiteter.

Isara-Lyon flyttet i 2007 på en ny campus tilbyr utmerkede fasiliteter, inkludert:

9 teknologiske og vitenskapelige laboratorier 1 mat teknologiplattform En inkubator medfølgende innovative gründere i landbruket og matsektoren

Fagmiljø og elevenes arbeidsevne:

Isara-Lyon er etablert i Lyon, i sør-øst i Frankrike, i en svært dynamisk miljø nær selskaper, forskningssentre og fagfolk som arbeider i landbruket, næringsmiddelindustrien, bygdeutvikling og miljøsektorene.

Det ligger på AGRAPOLE stedet, en klynge av fortreffelighet spesialisert seg på landbruk og mat, som inkluderer over 50 profesjonelle organisasjoner av disse sektorene.

Studere i Lyon, en pulserende by:

Lyon er den andre rangeringen byen i Frankrike når det gjelder sin studentmassen. Lyon er utrustet med rike kulturelle og gastronomiske tradisjoner og sin gamle byen står på UNESCOs verdensarvliste. Vår begivenhetsrike byen tilbyr en eksepsjonell livskvalitet.

Lyon er 130.000 studenter har mange muligheter til å nyte fascinerende steder og hendelser, for eksempel kvelds partiene organisert på elvebredden lektere, den anerkjente "Lights" (Fête des Lumieres), Dance Festival (Biennale de la Danse), Nuits de Fourvière musikk, dans og teater festival, berg-blad turer å oppdage Lyon by night ... Lyon har alle fasilitetene til en storby som samtidig er lett å forhandle til fots. Friluftsliv florerer takket være Lyons gunstig beliggenhet i nærheten av fjellene og havet.

Isara-Lyon i tall:

900 studenter 100 faste ansatte 200 eksterne foredragsholdere fra den akademiske og profesjonelle verden

Programmer gitt i:
  • Engelsk
  • Fransk

Denne skolen tilbyr også:


ISARA Lyon

Den europeiske MSc Agroøkologi er et europeisk program koordinert av Isara-Lyon og fører til en double degree mellom Isara-Lyon og norsk Universitetet for miljø- og biovi ... [+]

Den europeiske MSc Agroøkologi er en europeisk masterstudiet koordinert av Isara-Lyon og fører til en dobbel grad mellom Isara-Lyon og den norske Universitetet for miljø- og biovitenskap (NMBU).

Den europeiske MSc Agroøkologi er en to-årig studium (120 studiepoeng), profesjonelt orientert, for å studere samspill mellom landbruk, mat og miljøfag i et sosialt orientert og handling drevet perspektiv.

Målet med programmet er å forberede kandidatene til å produsere innovasjon i agroøkologi, å skape og støtte bærekraft i landbruk og mat systemer. Programmet gir økologiske prinsipper for å studere, planlegge og styre agroøkosystemer som både er produktive og naturressurser bevare, sosialt rettferdig og økonomisk forsvarlig. Den forbereder studentene til å koble teori til praksis og til å takle komplekse situasjonen på ulike skalaer ved å kombinere vitenskapelig læring med profesjonelle og praktiske erfaringer.... [-]

Frankrike Lyon Nederland Wageningen
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
ISARA Lyon

MSc Agroøkologi-økologisk landbruk er i fellesskap tilbys ved Isara-Lyon (Frankrike) og Wageningen University (Nederland). Det er rettet mot internasjonale studenter med ... [+]

MSc Agroøkologi-økologisk landbruk er i fellesskap tilbys ved Isara-Lyon (Frankrike) og Wageningen University (Nederland). Det er rettet mot internasjonale studenter med en sterk interesse for bærekraftig landbruk og agroøkosystemet ledelse.

Studentene vil få mulighet til å forstå struktur og funksjon av komplekse agroøkosystemer. De vil lære å anvende systemer tilnærminger i å studere, designe og evaluere (landbruket) systemer og matproduksjon kjeder, og å utvikle kreative løsninger for bærekraftig landbruk og markedsføring av økologiske produkter. Programmet lærer en tverrfaglig tilnærming der naturvitenskapen er kombinert med samfunnsfag og økonomi.

Aksjonslæring og aksjonsforskning gjennom samarbeid med bønder, mat system fagfolk og forbrukere vil forkorte avstanden mellom praksis og teori. The Double Degree Program agroøkologi - Økologisk landbruk er utformet som et toårig program pensum inkludert en praktisk oppgave. Programmet kombinerer 4 semestre med semester 1 og 2 i Wageningen, Nederland, og semester 3 på Isara (medlem FESIA) i Lyon, Frankrike. Masteroppgaven (semester 4) vil bli utført under stort ansvar for en av to partnere, og vil være co-overvåket av den andre partneren.... [-]

Frankrike Lyon Nederland Wageningen
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
ISARA Lyon

Er du interessert i bærekraftig matproduksjon "fra jord til bord" og hvordan håndtere matvareindustrien og andre matproduksjon relaterte aktiviteter på en bærekraftig måt ... [+]

Er du interessert i bærekraftig matproduksjon "fra jord til bord" og hvordan håndtere matvareindustrien og andre matproduksjon relaterte aktiviteter på en bærekraftig måte? Ønsker du å studere i en internasjonal sammenheng? Da de europeiske MSc programmet Sustainable Food Systems er det riktige valget for deg!

Matsektoren står overfor nye utfordringer mot større bærekraft, inkludert mat kvalitet og sikkerhet, offentlig helse, arbeidsforhold, miljøkonsekvenser. Markets 'globalisering påvirker også de fremtidige jobber i denne sektoren og fører til en større internasjonalisering av næringsmiddelbedrifter og organisasjoner. De fremtidige ledere av matsektoren vil måtte forholde seg til disse utfordringene, og bidra til utvikling og implementering av bærekraftige næringsprosesser og tilhørende aktiviteter, og til utvikling av miljømessig og sosialt ansvarlig organisasjoner. De må også ha evner til å integrere i internasjonale og flerkulturelle miljøer.... [-]

Frankrike Lyon Nederland Wageningen
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
ISARA Lyon

Dette programmet undervises på fransk. En Master-nivå diplom anerkjent av den franske stat, forbereder Engineering Programme studenter til å besette ulike ledende stillin ... [+]

Dette programmet undervises på fransk.

Les den offisielle franske beskrivelse og gjelder her: Master Ingénieur Agronomie, Alimentation, Environnement

[-]
Frankrike Lyon Nederland Wageningen
Kontakt skolen
Fransk
Heltid studier
2 - 5 år
Campus
Les mer på norsk

Study at ISARA-Lyon!

Gizachew's testimony : ethiopian student in the MSc agroecology at ISARA-Lyon

Découvrez la ville de Lyon !

ISARA Lyon
Address
23 Rue Jean Baldassini
69364 Lyon, Auvergne-Rhône-Alpes, Frankrike
Nettsted
Telefon
+33 4 27 85 85 10
Wageningen University & Research
Address
Wageningen, Gelderland, Nederland
Nettsted
Telefon
+31 317 480 100