Les den offisielle beskrivelsen

AACSB Accredited

ISC Paris School of Management

Etablert i 1963, er ISC Paris - Business School forpliktet til å gi forretningsstudenter høykvalitets ledelse ferdigheter som er nødvendige for å operere og utføre i et globalt miljø.

ISC Paris , AACSB akkreditert, er en del av det svært selektive franske Grandes Ecoles rekrutteringssystemet, som grupperer høyere utdanningsinstitusjoner som opererer utenfor universiteten. I Frankrike har bare 50 lederskoler rett til å kjøre et Grande Ecole-program med en Masters in Management, og bare 30 av disse er, som ISC Paris , medlemmer av den prestisjetunge Conférence des Grandes Ecoles.

De fleste av våre programmer er tospråklige - engelsk / fransk. Programmer som tilbys på engelsk:

  • Bachelor,
  • Master Grande Ecole,
  • Master of Science,
  • MBA.

Ligger i Paris, hvor flertallet av ledende franske multinasjonale selskaper er basert, drar skolen fordel av forretningsfranken til den franske hovedstaden, et stort sted der profesjonelle fora, konferanser og messer holdes. Det følger at studier ved ISC Paris kan åpne dører for flere yrker på en rekke områder, inkludert de som er involvert i mote, finans, høyteknologi, gjestfrihet, informasjonssystemer, internasjonal handel, luksusvarer, detaljhandel, teknologi, samt multimedia .

Med vårt nettverk av mer enn 140 partneruniversiteter i over 50 land gir vi ikke bare ubegrensede karrieremuligheter for våre studenter, men også oppfordrer dem til å oppdage et mangfold av kulturer for å få et bredere internasjonalt perspektiv.

Vi er sikre på at hvis du er ambisiøs for å ha en internasjonal karriere og ønsker å studere i en av de mest fascinerende og dynamiske byene i verden, er ISC Paris - Business School det rette stedet for deg.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:


ISC Paris Business School

Sterk nasjonal anerkjennelse kvalitetssikring av det franske utdanningsdepartementet ISC Paris er en del av «Grandes Ecoles» -systemet, som paralleller statens universite ... [+]

Herre

Sterk nasjonal anerkjennelse kvalitetssikring av det franske utdanningsdepartementet ISC Paris er en del av «Grandes Ecoles» -systemet, som paralleller statens universitetssystem og omfatter alle franske handelshøyskoler.

Kvaliteten på læreplanen i alle Grandes Ecoles, offentlig eller privat, er sikret av Ministry of National Education. ISC Paris er fullt akkreditert av det franske departementet som gir sitt «visa de l'état» til alle ISC-diplomer.

Programmet varer 2 eller 3 år (i henhold til ditt tidligere studium), og du har mulighet til å studere på fransk og / eller engelsk. Du vil dra nytte av den høyeste kvaliteten på akademikere som vil tillate deg å skaffe deg verdsatt ferdigheter og kvalifikasjoner for å øke din karriere. Det er ett inntak per år i september.... [-]

Frankrike Paris
September 2019
Heltid studier
2 - 3 år
Campus
Les mer på norsk

https://www.youtube.com/watch?v=2UVJ19pIsms

Address
ISC Paris Business School 22, Bd du Fort de Vaux
75017 Paris, Île-de-France, Frankrike