ISC Paris Business School

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

ISC Paris School of Management

Etablert i 1963, er ISC Paris - Business School forpliktet til å gi forretningsstudenter høykvalitets ledelse ferdigheter som er nødvendige for å operere og utføre i et globalt miljø.

ISC Paris , AACSB akkreditert, er en del av det svært selektive franske Grandes Ecoles rekrutteringssystemet, som grupperer høyere utdanningsinstitusjoner som opererer utenfor universiteten. I Frankrike har bare 50 lederskoler rett til å kjøre et Grande Ecole-program med en Masters in Management, og bare 30 av disse er, som ISC Paris , medlemmer av den prestisjetunge Conférence des Grandes Ecoles.

De fleste av våre programmer er tospråklige - engelsk / fransk. Programmer som tilbys på engelsk:

  • Bachelor,
  • Master Grande Ecole,
  • Master of Science,
  • MBA.

Ligger i Paris, hvor flertallet av ledende franske multinasjonale selskaper er basert, drar skolen fordel av forretningsfranken til den franske hovedstaden, et stort sted der profesjonelle fora, konferanser og messer holdes. Det følger at studier ved ISC Paris kan åpne dører for flere yrker på en rekke områder, inkludert de som er involvert i mote, finans, høyteknologi, gjestfrihet, informasjonssystemer, internasjonal handel, luksusvarer, detaljhandel, teknologi, samt multimedia .

Med vårt nettverk av mer enn 140 partneruniversiteter i over 50 land gir vi ikke bare ubegrensede karrieremuligheter for våre studenter, men også oppfordrer dem til å oppdage et mangfold av kulturer for å få et bredere internasjonalt perspektiv.

Vi er sikre på at hvis du er ambisiøs for å ha en internasjonal karriere og ønsker å studere i en av de mest fascinerende og dynamiske byene i verden, er ISC Paris - Business School det rette stedet for deg.

Steder

Paris

Address
ISC Paris Business School
22, Bd du Fort de Vaux

75017 Paris, Île-de-France, Frankrike

Akkrediteringer

AACSB Accredited