Les den offisielle beskrivelsen

Kedge Business School er en referanse fransk handelsskole med 4 campus i Frankrike (Paris, Bordeaux, Marseille og Toulon), 2 i Kina (Shanghai og Suzhou), 1 i Dakar, Senegal og 3 partnercampuser (Avignon, Bastia og Bayonne).

Kedge i tall

KEDGE BS-fellesskapet består av 12.000 studenter (25% av dem er internasjonale studenter), 196 faste professorer (44% av dem er internasjonale), 300 internasjonale akademiske partnere og 54.000 alumni over hele verden.

Opplæringsprogrammer

KEDGE BS tilbyr en portefølje av 31 ledelses- og designprogrammer for studenter og profesjonelle fagfolk. Det gir også tilpassede utdanningsprogrammer for bedrifter på nasjonalt og internasjonalt nivå.

Kedge treningsprogrammer:

 • Generelle styringsprogrammer
 • Designprogram
 • Forberedelse til DCG (tilsvarende en lavere grad) og DSCG (tilsvarende en mastergrad) i regnskap
 • Rotasjonsarbeid-studieprogrammer
 • Spesialistprogrammer: MSc og spesialiserte masterstudier
 • Intra- og inter-company treningsprogrammer
 • En Executive MBA

Forskning

Lærerforskere ved Kedge bidrar til å fremme kunnskap i ledelse gjennom grunnleggende og anvendt forskning. De står bak produksjonen av publikasjoner, verk, konferanser og mer som setter skolen på 2. plass for forskning i fransk handelsskole rangeringer.

Skolen er internasjonalt anerkjent for ledelsesforskningen den gjennomfører innenfor områdene dekkes av sine ekspertisecentre og spesialiteter.

Centre of excellence

 • markedsføring
 • CSR
 • Forsyningskjede

Ekspertise

 • Vin
 • Helsestyring
 • Creative Industries
 • Innovasjon
 • Finans omprøves

Forskningen som kommer fra skolen bidrar til å styrke kvaliteten på sin undervisning, bedriftens og offentlige organers ytelse og økt kunnskap innen det akademiske ledelsessamfunnet.

utmerkelser

Executive MBA tilbys av Kedge Business School kom 33 i Financial Times 'European Business School rangeringer og 22. i verden. Kedge Business School er AACSB, EQUIS og AMBA akkreditert, anerkjent og godkjent av den franske regjeringen, og medlem av Conférence des Grandes Ecoles i Frankrike.

studie~~POS=TRUNC

 • Bordeaux

Den nye Bordeaux-campus er designet for å være et boareal. Spredt over 35.000 m2, den har dedikert arbeid og chatterom, og idrett og avslapningsområder.

 • Marseille

Kedge Business School investerer kontinuerlig i betydelige logistikkressurser, både når det gjelder pedagogisk infrastruktur og banebrytende teknologiske ressurser.

 • Paris

I 2015 opprettet gruppen et nytt etablissement i Paris '9. arrondissement, et levende aktivitetspunkt hvor studenter, lærere og bedrifter kan møte, bytte og samhandle.

 • Toulon

I dag er KEDGE BS Toulons nye campus klar til å ønske velkommen studentene neste høst.

 • Suzhou

Åpningen av Suzhou campus i 2010 var en del av en pågående politikk som startet i 2003 for å utvikle vår aktivitet i Kina.

 • Shanghai

Hovedcampus ligger i Xuhui-distriktet i Shanghai, og er hjemsted for flere utdanningsinstitusjoner. Bygningene viser en blanding av amerikanske arkitektoniske påvirkninger med kinesisk stil.

 • Dakar

KEDGE BS har vært lokalisert i Dakar siden 2008. Dakar campusstudenter drar nytte av den pedagogiske innovasjonen og kompetansen til KEDGE BS.

Vårt engasjement

Hele KEDGE BS-fellesskapet: lærere, administrativt team og studenter støtter de instruksjonene det tar med hensyn til skolens samfunnsansvar.

Hva gjør KEDGE BS karakteristisk, hva som gjør skolen til en anerkjent nøkkelaktør i bærekraftig utvikling og CSR, er den virale tilnærmingen som kombinerer fortreffelighet med konsistens.

Det er ikke bare tilfelle å legge til eksempler på praksis (et masterkurs, et forskningssenter), men å gjennomføre konsekvente handlinger på tvers av sin forskning, undervisning, sosial og miljømessig styring av campusene og styring.

Gjennom sine forpliktelser og nettverk av eksperter bidrar skolen til utviklingen av høyere utdanning gjennom linsen til CSR.

Programmer gitt i:
 • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Lederkurs

Kedge Business School

MIM er et toårig program (Master 1 ... [+]

Et personlig kurs

"MIM er et toårig program (Master 1

Takket være massive investeringer for å favorisere eksperimentering, utvikling av kritisk tanke- og teknologiledelse, tar vi sikte på å fremme akkulturering til teknologi og entreprenørskap for 100% av våre studenter. Vårt mål er å legge vekt på vår evne til å trene ledere som er forpliktet til det felles gode, og som er helt bevisste på de forskjellige store sosiale problemene som står på spill. "

PASCAL KRUPKA, direktør for Master i Management (MIM) Program

2 universiteterBordeaux:

Denne campus er designet i ånd av angelsaksiske universiteter og har 35.000 m2 arbeids-, idretts- og avslapningsområder.... [-]

Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk

MSc

Kedge Business School

En veritabel forretningsutvikler, forretningsingeniører er spesialisert på business-to-business-miljøer og forhandler høyt profesjonelle komplekse løsninger, produkter og ... [+]

Dual kompetanse innen teknologi og ledelse for å akselerere karrieren din

En veritabel forretningsutvikler, forretningsingeniører er spesialisert på business-to-business-miljøer og forhandler høyt profesjonelle komplekse løsninger, produkter og tjenester. Ikke bare forvalter de sin forretningsportefølje, men de foreslår også globale, omfattende løsninger til sine klientbedrifter.

Plassering seg selv som grensesnittet mellom kommersielle og tekniske team, bedriftsingeniører koordinerer og distribuerer store prosjekter fra begynnelse til slutt.

I løpet av de siste 30 årene har Business Engineering programmet blitt skreddersydd for vitenskapelige eller tekniske profiler. Målet med programmet er å utvikle kommersielle og ledelsesmessige kompetanser på høyeste nivå, slik at våre alumner kan utdype seg på forretningsstrategier og administrere innovasjonsprosjekter.... [-]

Engelsk
Heltid studier
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk
Kedge Business School

Det ledende programmet i Europa for å utvikle denne doble ekspertisen. ... [+]

Gjør forskjellen ved å bli med på den nye MSc i Corporate

I dag integrerer alle finansielle selskaper nye etiske og samfunnsmessige utfordringer i sine investeringer og kapitalfordelingstrategier, og ser etter kvalifiserte profiler.

Målet med MSc er å trene fagfolk med en perfekt forståelse av finansielle verktøy, og både finansiell og ekstrafinansiell kompetanse er nøkkelen som karriere i økonomien utvikler seg.

Kom og utforsk økonomi fra en annen vinkel med godt trent, ekspertfakultet og et nettverk av sterke partnere for å legge til rette for stillingen.

Med denne MSc, gir du en reell merverdi til karrieren din. Du har tilgang til et bredt spekter av muligheter i både tradisjonelle bransjer og de nye yrkene som er knyttet til ESG-problemer.... [-]

Engelsk
Heltid studier
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk
Kedge Business School

Digital markedsføring har en urolig innvirkning på samfunnet som helhet, og feier bort de etablerte praksisene til bedrifter, myndigheter og brukere. Nye yrker og ny prak ... [+]

Trening Agile Digital Markedsførere

Digital markedsføring har en urolig innvirkning på samfunnet som helhet, og feier bort de etablerte praksisene til bedrifter, myndigheter og brukere. Nye yrker og ny praksis har oppstått, noe som resulterer i et kompetanse gap i markedet og et presserende behov for ny lederopplæring på disse områdene.

I et stadig skiftende miljø der ferdigheter utvikler seg raskt og disipliner blir stadig mer spesialiserte, må selskapene være mer smidige enn noensinne for å møte dagens utfordringer.

Den nye MSc i digital markedsføring

Du vil oppdage i dybden den globale digitale markedsføringsverdenen med fokus på kompetansen og kunnskapen du må bygge og sette i handlingsstrategier med høy verdiskaping for bedrifter. Programmet fokuserer på temaer liker sosiale medier markedsføring, data analytics, digital strategi... [-]

Engelsk
Heltid studier
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk
Kedge Business School

Kjenne til den ledende franske treningsinstituttet i internasjonal handel med et unikt fokus på maritim industri, feirer denne MSc 60 års kompetanse innen logistikk og be ... [+]

En global visjon om transport

Kjenne til den ledende franske treningsinstituttet i internasjonal handel med et unikt fokus på maritim industri, feirer denne MSc 60 års kompetanse innen logistikk og bedriftsoptimalisering. Den trekker sin styrke fra dype lenker til bedriftens verden, dens historie og kvaliteten på undervisningen. Den internasjonale dimensjonen er hjørnestenen i dette programmet, som er konstruert i partnerskap med AFTRAL, slik at studentene kan håndtere internasjonale og strategiske spørsmål knyttet til transport, forsyningskjede, lagring, toll, IT. Denne MSc tilbyr en global tilnærming som gjør det mulig for studentene å utvikle nøkkelferdigheter på tre områder: Internasjonal handel, Internasjonal transport og Logistikk.... [-]

Engelsk
Heltid studier
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk
Kedge Business School

MSc i International Business er et førsteklasses internasjonalt business management program. Med en veldig praktisk tilnærming trener elevene til å skarpere sin kulturell ... [+]

Den beste MSc å oppleve verden

MSc i International Business er et førsteklasses internasjonalt business management program. Med en veldig praktisk tilnærming trener elevene til å skarpere sin kulturelle og geopolitiske innsikt og anvende dem i sammenheng med internasjonal forretningsutvikling.

Næringslivet forventes å påta seg stadig større globale ansvar, både når det gjelder interne og eksterne interessenter, samfunn og miljø. Verden av global virksomhet er stadig utvikling og utfordrende felles sans måter å tenke på. Vårt program undersøker de ulike kulturelle og geopolitiske faktorene som sminke dagens komplekse internasjonale forretningsmiljø. Det gjenskaper kompleksiteten i denne stadig skiftende globale konteksten for å hjelpe elevene til å lykkes i deres fremtidige karrierer.... [-]

Engelsk
Heltid studier
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk
Kedge Business School

ISLI-programmer ble grunnlagt i 1984 for å tilfredsstille en etterspørsel fra internasjonale fagforeninger og har blitt de ledende programmene i Global Supply Chain Manag ... [+]

Verdi gjennom innovasjon og kreativitet

ISLI-programmer ble grunnlagt i 1984 for å tilfredsstille en etterspørsel fra internasjonale fagforeninger og har blitt de ledende programmene i Global Supply Chain Management over hele verden. Deres internasjonale omdømme er basert på faglig anerkjennelse, forskningsgruppe, publikasjoner og erfaringspedagogikk. De er akkreditert av "The Chartered Institute of Purchasing

MSc i Global Supply Chain Management forbereder enkeltpersoner til å møte utfordringene i en ny epoke i bedriftsledelse. Suksessfulle ledere er de som tar en global tilnærming til analysen deres, og vet hvordan man bygger en forsyningskjedearkitektur for verdensomspennende nettverk.... [-]

Engelsk
Heltid studier
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk
Kedge Business School

Siden 2004, takket være kompetansen til Creative Industries ... [+]

Siden 2004, takket være kompetansen til Creative Industries

Frankrike er unikt i sin rikdom av kulturarv og den livlige kreative sektoren. Dette landet kjent for sitt "kulturelle unntak" støtter et bredt mangfold av produksjoner. Frankrike identifiserer et unikt begrep av kunstneriske, kulturelle og kreative varer som skiller dem fra hele verden. Kunstnere og skaperne vil bli invitert til å snakke med studentene for å vise dem mangfoldet av feltet og oppmuntre dem til å bli inspirert av deres syn.

Hvorfor velge dette programmet?Fransk ånd

Få det beste ut av vår kunstneriske, kulturelle og kreative organisasjonsledelse. Frankrike er unikt i sin rikdom av kulturarv og den livlige kreative sektoren. Dette landet som er kjent for sitt "kulturelle unntak" støtter et bredt mangfold av produksjoner, her ser kultur ikke bare en vare som alle andre. Frankrike identifiserer et unikt begrep av kunstneriske, kulturelle og kreative varer som skiller dem fra hele verden.... [-]

Engelsk
Heltid studier
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk
Kedge Business School

Innkjøp pleide å være om å finne de billigste prisene. Dette er ikke lenger tilfelle. I dag handler innkjøp om å jobbe med strategiske leverandører for å fange innovasjon ... [+]

Innovasjonsfangst er nøkkelen

Innkjøp pleide å være om å finne de billigste prisene. Dette er ikke lenger tilfelle. I dag handler innkjøp om å jobbe med strategiske leverandører for å fange innovasjon og implementere det så raskt som mulig.

Fokuset er nå på innovasjonsfangst og fart-til-markedet, og rollen som innkjøp er blitt svært strategisk. Nøkkelleverandører har nå blitt en reell kraft av proposisjoner. Denne endringen krever en helt annen raske kjøpere.

MAI tilbyr flere kurs i innkjøp. MAI er anerkjent av multinasjonale selskaper som den ledende alderen for innkjøp og innovasjonsfangst for ny produktutvikling.

Hvorfor velge dette programmet?

En global visjon av selskapet... [-]

Engelsk
Heltid studier
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk
Kedge Business School

Markedsføringsaktiviteter og ferdigheter må endres i takt med de dype og ofte motstridende endringene som er i gang i vårt miljø, inkludert digital teknologi og utvikling ... [+]

Markedsføringsaktiviteter og ferdigheter må endres i takt med de dype og ofte motstridende endringene som er i gang i vårt miljø, inkludert digital teknologi og utvikling av en deltakende kultur som gjør forbrukerne til etiske forbrukere, en følelse av å tilhøre flere lokalsamfunn gjennom tilhørighet eller følelsesmessige bånd, fremveksten av en trend mot en mer ansvarlig form for markedsføring og nye former for konkurranse basert på etableringen av åpne økosystemer som involverer "forretningspartnere".

Det var med disse endringene i tankene at vi designet MSc Marketing

Arbeider med bedrifter, de tar vår nåværende kunnskapsstatus frem i markedsfeltet og involverer studenter i deres forskning. Bedrifter er involvert i felles opprettelse av programmet på flere nivåer: Noen er involvert i styring av programmet via Utviklingsutvalget, mens andre støtter studenter gjennom deres valgfrie studieveier takket være "ledende lys" -partnerskap.... [-]

Engelsk
Heltid studier
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk
Kedge Business School

"Vin og brennevin utgjør et stadig skiftende økosystem, en fragmentert industri, en kompleks, men fascinerende. For å få forståelse for produktet og markedet er det nødve ... [+]

"Vin og brennevin utgjør et stadig skiftende økosystem, en fragmentert industri, en kompleks, men fascinerende. For å få forståelse for produktet og markedet er det nødvendig å ha solide tekniske grunnlag, men også for å kunne vurdere økonomisk, økonomisk , markedsførings- og miljøspørsmål, trender, muligheter og begrensninger. For å møte morgendagens utfordringer må elevene ha fått nøklene, veiledning og deretter utvikle en global visjon.

På Kedge Vin

Jeremy Cukierman, Master of Wine

Hvorfor velge dette programmet?

Lærer av å gjøre

Med den løpende lenken mellom studenter, forelesere og bedrifter, deltar studentene aktivt i egen opplæring.... [-]

Engelsk
Heltid studier
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk
Kedge Business School

Laget for 20 år siden, den internasjonale sporten ... [+]

Et ledende høyere utdanningsprogram dedikert til idrettsbransjen

Laget for 20 år siden, den internasjonale sporten

Styrken i programmet ligger i sin evne til å trene ledere i tråd med kravene til dette svært spesifikke og krevende markedet, på grunn av sin unike kompetanse ved krysset av eventmarkedsføring og sportslov.

90% av kandidatene finner en jobb innen 6 måneder etter eksamen.€ 35.000 gjennomsnittlig årslønn.500 alumni globalt.30 partnerfirmaer.Hvorfor velge dette programmet?

Dual faglig og faglig kompetanse

Lærere-forskere som er eksperter i profesjonell idrettsindustri.Erkjente industripersonell gjør det mulig for studenter å skaffe seg differensierende og ettertraktet kunnskap og ferdigheter på arbeidsmarkedet.... [-]
Engelsk
Heltid studier
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk
Kedge Business School

Kedges data markedsføringstrening trener allsidige eksperter som vil utvikle seg i et stadig skiftende miljø. Ved å kombinere data med beherskelse av digitale markedsføri ... [+]

Kedges data markedsføringstrening trener allsidige eksperter som vil utvikle seg i et stadig skiftende miljø. Ved å kombinere data med beherskelse av digitale markedsføringsteknikker, møter Mester utfordringene i markedet i mangel på lederkunnskap i disse områdene.

Målene med denne opplæringen i Data Management

Med digitale, nye yrker og ny praksis oppstår, som fører til et reelt treningsbehov. Målet med MS Digital Marketing

styrkerKryss-trening og komplementær treningIntegrasjonen av dataenealternerendeProsjektbasert pedagogikkEn variert utdanning for sterk ansettelsesevneEt økosystem av kjente partnereSterk integrering med det lokale økosystemetFerdigheter utvikletProsjektledelseProfesjonell akkreditering søktBrukeropplevelseGrafisk designkurs... [-]
Fransk
Deltid
13 måneder
Campus
Les mer på norsk
Address
Kedge Business School
Bordeaux, Nouvelle-Aquitaine, Frankrike
Address
Kedge Business School
Marseille, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Frankrike
Address
Kedge Business School
Paris, Île-de-France, Frankrike
Address
Kedge Business School
Toulon, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Frankrike
Address
Kedge Business School
Suzhou, Jiangsu, Kina
Address
Kedge Business School
Shanghai, Shanghai, Kina
Address
Kedge Business School
Dakar, Dakar Region, Senegal