Les den offisielle beskrivelsen

More School of Design er en Grande Ecole på en menneskelig skala. Grunnlagt i 1986 av Michel Glize, er i dag More en referanse i verden av kunsthåndverk utdanning.

Etter å ha studert arkitektur, Michel Glize ønsket å lage en workshop for studenter forbereder seg til de konkurrerende eksamener for adgang til Grande Ecole kunstskoler. Som sådan, opprettet han Atelier de Sèvres i 1979. I kjølvannet av denne suksessen, gikk han på å grunnlegge More, opprinnelig som tilbyr kurs i romlige design og mote design. På denne tiden var det bare fire skoler i Paris tilbyr design kurs.

More ble raskt en referanse i feltet. Med undervisning rettet mot ny teknologi, et stabilt team av lærere og en spesiell oppmerksomhet til det profesjonelle innsetting av studenter, vokste skolen raskt, og tiltrekker anerkjente fagfolk (med personligheter som Sonia Rykiel å delta som dommere i viva undersøkelser) og nye grener ble grunnlagt utenfor Paris: «More åpnet skoler i Paris, Rennes, Nantes og Strasbourg og nylig i New Delhi og Bangalore i India. I hjertet av små verksteder på en menneskelig skala, i skoler i sentrum, studentene tilegne seg kunnskaper og teknikker som tillater dem å integrere den profesjonelle verden. "I dag More er en institusjon, anerkjent ikke bare i det profesjonelle miljøet, men også av den franske Kulturdepartementet og kommunikasjon. Med 2200 studenter, fordelt over syv forskjellige steder, er More en av de største franske design skoler. Sitt internasjonale nettverk utgjør en referanse for bedrifter. Mer enn 200 utplassering og jobbtilbud gå på nettet hver måned.

Etablert i 1986, More er i dag en av de største design skoler i Frankrike. Skolen gir studentene mulighet til å uttrykke sine design talenter innenfor områdene mote, interiørarkitektur, design, grafisk design, videospill eller animasjon.

Gi studentene en Anerkjent KVALIFISERING

More er en av de få private videreutdannings institutter for å bli gjenkjent av det franske kulturdepartementet og kommunikasjon. Kursene undervises på More dekke alle feltene i design yrket og er sertifisert av statlige vitnemål (BTS) og kvalifikasjoner som er oppført på den franske Registeret Profesjonelle sertifiseringer (RNCP) (nivå II / Bac + 3/4 års videreutdanning)

EMISJON BANEBRYTENDE UNDERVISNING

Våre ansatte er ikke bare lærere, men også aktive fagfolk. Dette fundamentet i virkeligheten i markedet og kontinuerlig utvikling av praksis og trender gir More å nå en suksessrate som er betydelig høyere enn landsgjennomsnittet, særlig for de BTS kvalifikasjoner.

Shaping FAGFOLK TILPASSET arbeidsmarkedet

Undervisning på More er grunnlagt på konstant samspill mellom elever, lærere og fagfolk, supplert med workshops, viva eksamener og utplasseringer. More er en av de mest verdsatte skoler ved rekrutterere, som går i slutten av året viva eksamener for å søke fremtidige talenter. Som et resultat, seks måneder etter eksamen, har 82% av More alumni fått jobb i sektoren der de gjennomførte sine studier.

Skreddersy STØTTE til hver elev

More fokuserer på leksjoner i formatet på workshops-en stil av undervisning der utveksling og diskusjon er i sentrum for læring. Gjennom sine studier ved More, hver student fordeler fra enkelte veileder støtte. Styret i studier og lærere er alltid tilgjengelig for å lytte til sine studenter. De gjennomfører en-til-en møter og personlige vurderinger for å aktivere hver student til å utvikle seg på best mulig måte og i sin egen rytme.

Nærende alumni nettverk

Skolen holder kontakt med kandidater, som er de mest aktive linker i More faglige nettverk. Deres erfaringer bidra til å utdanne kandidater til å bli stadig mer tilpasset arbeidsmarkedet og også tillate nyutdannede til å finne ledige jobber.

ÅPNING muligheter over hele verden

More omdømme er bygget på utveksling med omverdenen. Etablert i Paris og regional Frankrike, har More også åpnet skoler internasjonalt.

Opptak til More Paris for internasjonale studenter er avhengig av presentasjon av en portefølje av personlig arbeid og en ansikt-til-ansikt intervju. Hver student kunstneriske og tekniske kapasitet vurderes, i tillegg, fremfor alt, til deres nysgjerrighet, kunstnerisk kunnskap, motivasjon og egnethet med hensyn spesifikk av disipliner i brukskunst.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Lederkurs

LISAA Paris

Dette kurset tillater designere fra en rekke felt - i produktet eller miljø - for å spesialisere seg i tjeneste design og å nærme design fra et tverrfaglig vinkel for å f ... [+]

Dette kurset tillater designere fra en rekke felt - i produktet eller miljø - for å spesialisere seg i tjeneste design og å nærme design fra et tverrfaglig vinkel for å finne innovative løsninger. PROGRAM åpner i september 2016

Takket være en rekke partnerskap med selskaper i bransjen, og en lærerstaben består av arkitektur og design fagfolk, er More viden kjent, særlig ved Kulturdepartementet og kommunikasjon og også ved UNAID (fransk National Union of Interior Architecture Designere).

MASTER-tilsvarende kvalifikasjoner

Kurset i Global Design / Service Design foregår over ett år etter Interiørarkitektur - Environmental Design kurs eller tilsvarende kvalifikasjoner.... [-]

Frankrike Paris
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
LISAA Paris

Digitaltrykk, koblet plagg og tilbehør, innovative materialer, digitale tekstiler og e-business: dette kurset i engelsk gir studentene verktøy som er spesifikke for den d ... [+]

Digitaltrykk, koblet plagg og tilbehør, innovative materialer, digitale tekstiler og e-business: dette kurset i engelsk gir studentene verktøy som er spesifikke for den digitale mote økonomien. PROGRAM lansering i september 2016

Takket være en pedagogisk personale som består av anerkjente fagfolk innen mote, og sine mange samarbeid med prestisjetunge selskaper, er viden kjent dette kurset.

MASTER-tilsvarende kvalifikasjoner / IN ENGLISH

The Fashion Tech / e-Business Kurset går over to år og er for studenter som allerede har fullført en bachelor-nivå kurs som fashion design-lage mønster, mote og tekstil design eller fashion design / motebransjen.

Fordeler med Kurs Et unikt program for å forestille seg de forretningsmodeller morgendagens Fashion design koblet til digitale sektorer Åpen tilgang og selvstendig bruk av Fashion Lab: strikke maskin, Lectra System, laser cutter, 3-D skriver Samarbeid med studenter på Connected Object Design bachelorkurs Utvidet utplasseringer av fire til seks måneder slik at en reell anvendelse av lærte ferdigheter Hver student produserer en oppstart stil gründer prosjekt Prosjekt akselerasjon gjennom inkubering ved slutten av kurset Eiere strikkevarer designer Ready-to-wear designer Accessory designer Digital prosjektleder Product Innovation Manager- E-business ekspert Fab Lab Manager- E-markedsføring manager Community Manager Mote skaperen Opptakskrav og Application ... [-]
Frankrike Paris
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
1 - 2 finn din doctor juris
Campus
Les mer på norsk
LISAA Paris

Dette kurset gjør at hver student til å videreutvikle sine ferdigheter i følgende områder: produksjon retning, historien bord, regi, konsept kunst, layout, modellering, r ... [+]

Dette kurset gjør at hver student til å videreutvikle sine ferdigheter i følgende områder: produksjon retning, historien bord, regi, konsept kunst, layout, modellering, rigging, animasjon, matt maling, belysning, rendering, VFX og sammensetting.

Studentene utvikle sine ferdigheter i å regissere, bruk av programvare, ved å kombinere 2-D og 3-D teknikker for komplekse prosjekter og optimalisere produksjons kalender ledelse. Denne tilnærmingen fører til en grundig kunnskap om hele produksjonsrørledningen for 3-D animerte filmer. Videre gir det elever fra en 2-D bakgrunn for å lære 3-D verktøy, og for de fra en real-time bakgrunnen for å få erfaring med regi og i forhåndsberegnede 3-D.... [-]

Frankrike Paris
September 2020
Engelsk
Heltid studier
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk
LISAA Paris

Den mastergrad i Design Management er et internasjonalt program i samarbeid med MHMK Macromedia universitetet i Berlin. ... [+]

Den mastergrad i Design Management er et internasjonalt program i samarbeid med MHMK Macromedia universitetet i Berlin. Master of Science i BERLIN

Dette kurset undervises på engelsk, foregår over to år og er åpent for studenter som allerede har fullført en bachelor-kvalifisering i design.

Det lærer elevene i Design Management i et internasjonalt miljø i Paris og Berlin på MHMK Macromedia University. Studentene blir tildelt en Master of Science i Design Management.

Fordeler med Kurs I løpet av to år, gir More sine studenter mulighet til å videreutvikle sine kunnskaper om ledelse og prosjektledelse ved sin partner universitet, MHMK Macromedia i Berlin. Her lærer elevene å bruke design tenkning for å utvikle og administrere ambisiøse tverrfaglige prosjekter. En enestående mulighet for studenter å fordype seg i en annen kultur og styrke språkferdigheter, lar dette programmet også elevene å gjennomføre en langsiktig arbeid plassering i Berlin. Avgifter Franske og EU beboere: Paris (første året) og Berlin (andre år) - 12 000 € / år Ikke-EU beboere: Paris (første året) og Berlin (andre år) - 12 000 € / år Opptakskrav og Application ... [-]
Frankrike Paris
September 2020
Engelsk
Heltid studier
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk
LISAA Paris

Dette kurset lærer elevene å bli eksperter på digitale medier. Studenter på grafisk design kurset vil videreutvikle sine kunnskaper, og vil lære å bruke video, motion des ... [+]

Dette kurset lærer elevene å bli eksperter på digitale medier. Studenter på grafisk design kurset vil videreutvikle sine kunnskaper, og vil lære å bruke video, motion design, interaktiv animasjon, webutvikling, mobile design og UX design via et omfattende program som dekker alle aspekter av multimedia.

Emnet undervises ved å arbeide fagfolk som er anerkjent i sitt felt, og knytter teoretiske og praktiske kurs med flere utplasseringer på skolens samarbeidspartnere. Kvaliteten på undervisningen på More har resultert i kurset blir anerkjent av departementet for kultur og kommunikasjon.

MASTER-tilsvarende kvalifikasjoner

Den avanserte kurs i Digital Art Direction er et toårig, tilsvarende en mastergrad, og er tilgjengelig for studenter som allerede har fullført studier i grafisk designto en bachelor-nivå.... [-]

Frankrike Paris
September 2020
Engelsk
Heltid studier
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk
LISAA Paris

Dette kurset er rettet mot studenter som ønsker å lære om brukeropplevelse problemer for digitale kreasjoner: nettsider, applikasjoner, software, interaktive maskiner, et ... [+]

Dette kurset er rettet mot studenter som ønsker å lære om brukeropplevelse problemer for digitale kreasjoner: nettsider, applikasjoner, software, interaktive maskiner etc. PROGRAM åpner i september 2016

Kurset blir undervist av aktive fagfolk som er anerkjent i sitt felt, og bringer sammen teoretiske og praktiske klasser med flere verk placementsat virksomheter i samarbeid med skolen. Kvaliteten på undervisningen på More har ført til at det blir anerkjent av departementet for kultur og kommunikasjon.

MASTER-tilsvarende kvalifikasjoner

Den avanserte kurs i brukeropplevelse går over to år - en master-ekvivalent nivå - og er åpent for studenter som allerede har fullført en grafisk design, teknisk eller informatikk kurs til en bachelor-nivå eller tilsvarende (universitet eller handelshøyskole) .... [-]

Frankrike Paris
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
1 - 2 finn din doctor juris
Campus
Les mer på norsk
LISAA Paris

Dette kurset gjør at hver student til å videreutvikle sine ferdigheter innen videospill design. ... [+]

Dette kurset gjør at hver student til å videreutvikle sine ferdigheter innen videospill design. PROGRAM planlagt oppskyting september 2016

Tilnærmingen av videospill designet av dette kurset på More innebærer at studentene lærer om teknikker som vil tillate dem å skape fysisk baserte Rendering (PBR) som brukes i AAA videospill produksjoner.

Studenter ytterligere sine ferdigheter i å styre, utvikling av realist shadere, programvare bruk (Stoff, Maya ...) og Unreal-motoren, som kombinerer 2-D og 3-D teknikker for komplekse prosjekter og optimalisere en produksjonsplan. Denne tilnærmingen fører til en grundig kunnskap om hele rørledningen for 3-D videospill produksjon.

MASTER-tilsvarende kvalifikasjoner ... [-]
Frankrike Paris
September 2020
Engelsk
Heltid studier
1 - 2 finn din doctor juris
Campus
Les mer på norsk