Les den offisielle beskrivelsen

En gruppe dedikert til høyere utdanning

1 gruppe / 5 skoler

Gruppen inkluderer La Rochelle Business School , La Rochelle Tourism

119119_logo_BS_couI_EXE.jpg

Rangert i topp 20 av de beste franske handelshøyskolene.
En skole som er AACSB-akkreditert for alle programmer og EPAS-akkreditert for både BBA International og Master in Management Grande Ecole-programmet.

 • Bachelor i Business
 • BBA International
 • Master i ledelse
 • Master of Science (MSc)

119120_Logo_THS_coul_EXE.jpg

Den eneste franske skolen hvis kurs er UNWTO.TedQual akkreditert.

 • Bachelor i turisme
 • MSc i destinasjonsledelse

119121_Logo_DS_coul_EXE.jpg

 • Bachelor i webdesign og grafisk kommunikasjon

119122_Logo_ACA_QUADRI_EXE.jpg

Stiftelsesprogrammer

 • Bachelor Foundation Year

Kortstudier

 • Business Foundation Program
 • Fransk som fremmedspråk
 • Sommer

119123_Logo_EXECUT_QUADRI_EXE.jpg

 • Tilbyr Executive Education og firmatjenester

Vi tilbyr programmer som er oppført på fransk eller engelsk.

En campus med et globalt perspektiv

Som en universitetsby par excellence tiltrekker La Rochelle studenter, lærere og forelesere fra hele verden. På byens campus er dette kulturelle mangfoldet en veritabel rikdom, hvor ulike opplevelser kan deles.

Akkrediteringer og rangeringer

60864_Screenshot-2017-11-16logo-AACSB-logo-EQUIS-logo-EPAS-logo-AMBApngimagemPNG320200pixels.png

AACSB, en garanti for internasjonal dyktighet
Siden 2013 har La Rochelle Business School blitt AACSB-akkreditert, et internasjonalt merke for dyktighet som bare 5% av handelshøyskolene har over hele verden.
AACSB ble grunnlagt i 1916 og er det eldste av akkrediteringer, som har som mål å evaluere skolens oppgave, fakultetets kvalifikasjoner, intellektuelle bidrag og utdanningsprogrammene, med sikte på å sikre generell kvalitet og kontinuerlig forbedring.
119126_EPAS_logo13-HR.jpg

EPAS, et kvalitetsmerke for La Rochelles BBA og Master in Management-programmer
I februar 2014 ble skolen tildelt en fornyelse av sin EPAS-akkreditering for maksimalt fem år. Denne akkrediteringen garanterer at studentene på disse to programmene får en kvalitet, sammenhengende og internasjonalt fokusert utdanning som samsvarer med krevende spesifikasjoner. EPAS er et internasjonalt programakkrediteringssystem som drives av den internasjonale organisasjonen European Foundation for Management.

60867_Screenshot-2017-11-16Tedqual-LogojpgimagemJPEG198198pixels.png

UNWTO.TedQual- sertifisering
I 2009 La Rochelle Tourism

60865_Screenshot-2017-11-16logo_qualite-fle_maria_128x174jpgimagemJPEG128174pixels.png

FLE Qualité - den franske som fremmedspråklig kvalitetsmerke
IEF French Language Institute i Excelia Group har mottatt FLE Qualité-etiketten for sine grunnkurs i fransk som fremmedspråk.
Etiketten tildeles av tre forskjellige departementer (departement for nasjonal utdanning, høyere utdanning og forskning, departement for kultur og kommunikasjon og utenriksdepartementet og internasjonal utvikling) og er en garanti for kvalitet når det gjelder tjenestene som tilbys (opptak, velkomst, overnatting) , administrativ støtte, fasiliteter), utdanningene som tilbys og programmene som tilbys.

60866_Screenshot-2017-11-16MBA-15836X500jpgimagemJPEG1536500pixels.png

Økonomisk tidsrangering
Etter å ha blitt tildelt den amerikanske AACSB-akkrediteringen, ble Master in Management i 2014 vist for første gang i den prestisjetunge internasjonale rangeringen til Financial Times. I dag inkluderer denne rangeringen 100 store internasjonale skoler. I år har La Rochelle Business School er rangert på 7. plass i kategorien 'internasjonale kurs erfaring' for sin Master i Management program.

Nøkkeltall

 • 3800 studenter på campus
 • 950 internasjonale studenter med 78 nasjonaliteter
 • Nesten 17 500 kandidater i 94 land
 • 62% internasjonale professorer
 • Nesten 250 tilreisende professorer eller tilleggsfakultet
 • 54 forskerprofessorer
 • 170 partneruniversiteter over 48 land
 • 50 studentforeninger og klubber
Programmer gitt i:
 • Engelsk
 • Fransk

Denne skolen tilbyr også:

Lederkurs

La Rochelle Education Group

• Pre-master, år 1, er åpen for studenter med minimum 2 år etter videregående utdanning (eller internasjonalt tilsvarende). Master in management, år 2, er åpen for studen ... [+]

Anerkjent både i Frankrike og internasjonalt: Statssertifisert 'Grade de Master', AACSB og EPAS akkreditert. Programfunksjoner i Financial Times rangering som et av de beste masterprogrammene i verden.

Et lederprogram på høyt nivå som fokuserer på personlig utvikling, og forbereder studentene til å bli allsidige, ansvarlige ledere klar over effekten av beslutningene deres på miljøet.

Et program som tilbyr 19 fordypninger etter eget valg med mulighet for dobbeltkvalifisering med MSc-programmene for 10 av dem.

5 grunner til å velge Master in Management:٠ 3 studiesteder: La Rochelle / Beijing / New York٠ Frem til 24 måneder med internasjonal utflytting٠ Mulighet f... [-]
Frankrike La Rochelle
September 2019
Engelsk,Fransk
Heltid studier
1 - 3 år
Campus
Les mer på norsk

MSc

La Rochelle Education Group

• MSc over 24 måneder (september startdato): åpen for studenter med minimum 3 år etter videregående utdanning eller internasjonalt tilsvarende • MSc Fast Track over 16 må ... [+]

MSc i International Hospitality Management eller International Event Management er rettet mot studenter som ønsker å utvikle sine lederegenskaper og en strategisk ledelsesvisjon anvendt i reiselivsnæringen.

MSc in Destination Management er et ideelt program for de som ønsker å skaffe seg veritabel jobbkompetanse innen reise- og reiselivsbransjen, for å jobbe i hele bransjen fra reisebyråer (reisebyråer osv.) Til organisasjoner som er involvert i lokal eller regional turisme ( turistinformasjonssentre etc.).

I løpet av programmet vil bransjefagfolk være til stede for å sikre at læring er i perfekt harmoni med realitetene i bransjen. Ved slutten av studiene vil studentene ha alle nøkkelferdighetene og kunnskapene til å forstå og takle de store utviklingen i reiselivsnæringen.... [-]

Frankrike La Rochelle
September 2019
Fransk,Engelsk
Heltid studier
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk

Excelia Group FR

Explore new ways of learning EN

Excelia Group EN

Groupe Sup de Co La Rochelle
Address
102 RUE DE COUREILLES
17024 La Rochelle, Nouvelle-Aquitaine, Frankrike
Nettsted
Telefon
+33 (0)5 16 19 63 94