Les den offisielle beskrivelsen

60853_Screenshot-2017-11-16GroupeSupdeCoLaRochelle.png

En gruppe dedikert til høyere utdanning

La Rochelle Business School ble opprettet i 1988 og var en av de første høyere utdanningsgruppene i Frankrike. Gruppen har ikke bare en solid tilstedeværelse i lokalområdet, men også internasjonalt, støttet av et stort nettverk av partneruniversiteter og selskaper både i Frankrike og i hele verden.
Gruppen er selvstendig og autonom i sin beslutningsprosess, i tillegg til å være tverrfaglig og multi-campus, og har i dag 5 forskjellige skoler, som deler en sterk identitet, med fokus på ansettelsesevne og ansvar.

1 gruppe / 5 skoler

Konsernet inkluderer La Rochelle Business School , La Rochelle School of Tourism

60855_Screenshot-2017-11-16OurSchoolsGroupeSupdeCoLaRochelle.png

 • Bachelor Business - BBA International - Maser I Ledelse - MSc og MBA
 • Rangert i topp 20 av de beste franske handelshøyskoler
 • En skole som er AACSB akkreditert for alle programmer og EPAS akkreditert for både BBA International og Master in Management.

60859_Screenshot-2017-11-16OurSchoolsGroupeSupdeCoLaRochelle1.png

 • Bachelor i turisme og gjestfrihet - MSc i turisme
 • Den eneste franske skolen hvis kurs er UNWTO.TedQual akkreditert.

60858_Screenshot-2017-11-16OurSchoolsGroupeSupdeCoLaRochelle2.png

 • Bachelor i webdesign og grafisk kommunikasjon

60857_Screenshot-2017-11-16OurSchoolsGroupeSupdeCoLaRochelle3.png

 • Bachelor Foundation Year
 • Business Foundation Program
 • Sommerskoler og vinterskoler
 • Fransk som fremmedspråk

60856_Screenshot-2017-11-16OurSchoolsGroupeSupdeCoLaRochelle4.png

 • Executive Education og bedriftens tjenester.

Vi tilbyr programmer som er oppført på fransk eller engelsk.

En campus med et globalt perspektiv

Som en universitetsby par excellence tiltrekker La Rochelle studenter, lærere og forelesere fra hele verden. På byens campus er dette kulturelle mangfoldet en veritabel rikdom, hvor ulike opplevelser kan deles.

Internasjonale studenter representerer 22% av studentenes kropp

Gruppen tar imot noen 3500 studenter, hvorav 785 var internasjonale, som representerte 82 forskjellige nasjonaliteter. I tillegg består 41% av lærerfakultetet av internasjonale forskerforelesere og bedriftsforelesere.

Dette internasjonale elementet representerer en ekte ressurs for hele gruppen "samfunnet" i vår gruppe, introduserer ulike kulturelle aspekter og internasjonale erfaringer, og dermed muliggjør en bedre forståelse av virksomheten ... på globalt plan. Det gir oss også muligheten til å utvikle profesjonelle ferdigheter som er i tråd med både problemstillinger og behov for internasjonale selskaper.

Akkrediteringer og rangeringer

60866_Screenshot-2017-11-16MBA-15836X500jpgimagemJPEG1536500pixels.png

Økonomisk Tid Rangering
I 2014, etter å ha mottatt AACSB-akkreditering, presenterte La Rochelle Education Group i Financial Times prestisjetunge internasjonale rangeringer. I dag består denne rangeringen av 95 hovedskoler, hvorav 24 er fransk. I år ble La Rochelle Business School rangert som femte i kategorien 'Internasjonal kursopplevelse' for sin Master in Management-program.

60864_Screenshot-2017-11-16logo-AACSB-logo-EQUIS-logo-EPAS-logo-AMBApngimagemPNG320200pixels.png

AACSB, en garanti for internasjonal ekspertise
Siden 2013 har La Rochelle Business School blitt AACSB-akkreditert, en internasjonal ekspertisemelding som bare er holdt av 5% av handelshøgskolen over hele verden. Funnet i 1916, er AACSB den eldste av akkrediteringer, som har som mål å evaluere skolens oppdrag, kvalifikasjonene til fakultetet, intellektuelle bidrag og utdanningsprogrammene, med sikte på å sikre total kvalitet og kontinuerlig forbedring.

60867_Screenshot-2017-11-16Tedqual-LogojpgimagemJPEG198198pixels.png

NWTO.TedQual sertifisering

I 2009, La Rochelle School of Tourism

60865_Screenshot-2017-11-16logo_qualite-fle_maria_128x174jpgimagemJPEG128174pixels.png

FLE Qualité - fransk som et fremmedspråkskvalitetsmerke
IEF Fransk Språkinstitutt i La Rochelle Education Group har mottatt FLE Qualité-etiketten for sine grunnkurs på fransk som fremmedspråk. Etiketten er tildelt av tre forskjellige departementer (departementet for nasjonal utdanning, høyere utdanning og forskning, departementet for kultur og Kommunikasjon og Utenriksdepartementet og Internasjonal Utvikling) og er en kvalitetsgaranti med hensyn til tilbudt tjenester (opptak, velkommen, innkvartering, administrativ støtte, fasiliteter), utdanningen og programmene som tilbys.

Nøkkeltall

 • 1988: La Rochelle Education Group ble grunnlagt
 • 3500 studenter på campus
 • 785 internasjonale studenter
 • 14 500 nyutdannede
 • 82 nasjonaliteter
 • 41% internasjonale professorer
 • 170 partneruniversiteter over 48 land
 • 50 studentforeninger og klubber
 • 102 permanente fakultet (hvorav 72 i ledelsesvitenskap)
 • 58 forskerprofessorer
 • 204 ledelse utøvere
 • 57 viktige bedriftspartnere
 • 12 000 m² lokaler
Programmer gitt i:
Engelsk
Fransk

Denne skolen tilbyr også:

Lederkurs

La Rochelle Education Group

Dette høyt internasjonale programmet tilbyr flere forskjellige mulige spor, og studentene er i stand til å skreddersy sitt program for å gjenspeile sitt personlige og pro ... [+]

Innenfor Master i Management-programmet er hver student og hver studiesti unik. Takket være en rekke studier og opplevelser kan du tilpasse ditt eget program og markere elementene i studiene du anser mest for prosjektet. Selv om alle studentene får samme kvalifikasjon på slutten av programmet, er en kvalifikasjon som gir rekrutterere en garanti for dine evner, hver av dere har hatt unike opplevelser som reflekteres på CVene dine og skiller deg derfor fra neste kandidat .

Master of Management er åpen for studenter som allerede har studert i minst 2 år siden de forlot High School (eller internasjonal tilsvarende). Programmet trener dem for næringsliv og forbereder dem til å bli ansvarlige ledere som er klar over effekten av sine beslutninger på deres miljø. Dette høyt internasjonale programmet tilbyr flere forskjellige mulige spor og studenter kan skreddersy sitt program for å reflektere deres personlige og profesjonelle prosjekt. I tråd med de mest krevende faglige standarder, vil dette Master in Management-programmet garantere både arbeidsforhold og karriereutvikling. Master of Management er preget av en rekke pedagogiske aktiviteter, faglige erfaringer, og erfaringsmessige og intellektuelle utfordringer.... [-]

Frankrike La Rochelle
Kontakt skolen
Engelsk,Fransk
2 - 3 år
Campus
Les mer på norsk

MSc

La Rochelle Education Group

MSc og MBA i turisme er det perfekte valget for de som ønsker å skaffe seg veritabel jobbkompetanse innen reiselivsbransjen. Nyutdannede vil være fullt forberedt på å arb ... [+]

La Rochelle School of Tourism/>

MSc og MBA i turisme er det perfekte valget for de som ønsker å skaffe seg veritabel jobbkompetanse innen reiselivsbransjen. Nyutdannede vil være fullt forberedt på å arbeide over hele bransjen fra reiseselskaper (reisebyråer, etc.) til organisasjoner som er involvert i lokal og regional turisme (turistinformasjon, etc.). MSc og MBA i International Hospitality eller Event Management er rettet mot studenter som ønsker å utvikle sine lederskap ferdigheter og en strategisk ledelsesmessig visjon som brukes på turisme industrien.

Gjennom hele programmet vil bransjepersonell være til stede for å sikre at læring er i perfekt harmoni med realiteten i bransjen. Ved slutten av studiene skal studentene ha alle nøkkelferdigheter og kunnskaper for å forstå og takle de store utviklingene i reiselivsnæringen.... [-]

Frankrike La Rochelle
Kontakt skolen
Fransk,Engelsk
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk

La Rochelle: the place to be, the place to study!

Class of 2016: International graduates share their experience with you

La Rochelle Business School International Students share their experience

Welcome Days at La Rochelle Education Group!

Groupe Sup de Co La Rochelle
Address
102 RUE DE COUREILLES
17024 La Rochelle, Nouvelle-Aquitaine, Frankrike
Nettsted
Telefon
+33 (0)5 16 19 63 94