Les den offisielle beskrivelsen

Velkommen

I 19 år har skolen vår kombinert kreativitet, engasjement og teknisk fortreffelighet.

Med et verdensberømt rykte for fortreffelighet tilbyr MOPA topp-trening for å forberede våre studenter på karriere i CG-bilde og animasjon.

De mange premiene som er oppnådd i festivaler rundt om i verden ( SIGGRAPH, listet for Oscarene ), vitner om den kunstneriske, kinematografiske og tekniske kompetansen til våre studenter. En MOPA kvalifisering er passet til sysselsetting i ledende 3D / CG-studioer. Aardman, Mikros, DoubleNegative, Illumination MacGuff, The Mill. ..

Den omfattende opplæringen som tilbys på MOPA åpner en verden med internasjonale muligheter og muligheten til å spore karrieren din.

Vår 2016 MOPA avgangsfilm "The Garden Party" har blitt nominert til 2018 Oscarene!

MOPA fellesskapet

Lærerpersonale

Opplæring utleveres av erfarne fagpersoner som skifter faglige aktiviteter med undervisning.

Motivert av lidenskapen for å overlevere sin kunnskap og kunnskap, krever lærerpersonalet høye krav fra våre studenter, men er også preget av sin sjenerøse, støttende tilnærming.

Graduate Network

Utdannet av over 500 nyutdannede til stede i alle store internasjonale studioer, er våre kandidater også ambassadører for skolen og velkomne praktikanter og nyutdannede i deres organisasjoner. Fortsatt festet til sin gamle skole, de tar stor glede av å komme tilbake til skolen for å delta i skader, til å avlevere trening og presentere konferanser.

Studioene

Med en lojalitet og tillit generert over et forhold som strekker seg over de 19 årene av skolens eksistens, kommer de jevnlig til MOPA for å delta i juryene våre, for konferanser og prosjekter.

fasiliteter

Studentene på MOPA har samme utstyr og programvare som brukes i profesjonelle studioer. Datautstyret: over 200 datamaskiner, lastet med 3DS Max, Nuke, Substance Painter, Houdini, Unity og mer. En gjengegård bidrar til datakraften som er nødvendig for å produsere våre filmer. Studentene kan også få tilgang til lokalene etter vanlig arbeidstid når store prosjekter gjennomføres.

Kursene

En streng, høy standard profesjonell opplæring

Vårt mål:

Å trene fagfolk i animert film og etterproduksjon, fremtidige studio-fagfolk, med kunstnerisk visjon, forståelse av den overordnede prosessen med hvordan en film blir laget, og med sterk teknisk kompetanse og samarbeidserfaring.

Undervisningen tilnærming ved MOPA er sentrert rundt og gir studentene en rekke opplevelser i å lage en film, som gjør at de ved slutten av studiet kan produsere originale filmer av profesjonell kvalitet.

Det femårige kurset gir en utdannet et 5-årig avansert diplom som CG-filmskaperen.

Pensum

Kunstforberedende år (på fransk)
Målet med årets trening er å få frem ditt kreative potensial, berike din kulturelle og kreative kunnskap, for å hjelpe deg med å skaffe arbeidsmetoder, og fremfor alt gi deg selvtillit til dine sterke og talentfulle.

I år vil du få en solid ferdighetsgrunnlag, for å sette sammen en portefølje som reflekterer din identitet og dine talenter, og for å bekrefte din karriereveiledning.
Studie syklus 1 (på fransk)
Studieprogram 1 består av tre års studie.
Målene er:
  • å skaffe seg en metodikk som gjør at studentene kan bære skoleprosjekter til vellykkede resultater fra begynnelse til slutt.
  • å få både individuell og lagopplevelse.
  • å skaffe seg de kunstneriske og kinematografiske grunnleggende som gjør det mulig for elevene å fullføre en animert film.
  • å få erfaring i den komplette tekniske arbeidsflyten fra konseptutvikling til produksjon av en animert kortfilm.
Studie syklus 2
Studie syklus 2 varer to år og avsluttes med tildeling av et 5-årig diplom som CG-filmskaperen. Denne syklusen gir studentene mulighet til å få ekte faglig erfaring, og på slutten av studiene er de arbeidsklare.
Flere spesialiseringer er mulige:
  • animasjon
  • Digital bildebehandling
  • En internasjonal fjerdeårs oppføringsklasse for nye studenter (undervisning på engelsk)
Det siste året av alle disse studiene sykler er dedikert til produksjon av en CG animert kortfilm.
Diplomet
Et femårig avansert diplom som CG-filmskaperen Sertifisert Nivå 1 av Nasjonalt utvalg for profesjonell sertifisering (Nivå 7 Europa). Sisteårsstudenter produserer en animert kortfilm som presenteres for en jury bestående av profesjonelle fagfolk.

Opptak

Forberedende årsinngang er gjennom intervju og porteføljepresentasjon.
Inngangseksamen for 1.år og 2. år Første studieårsopptak foregår i begynnelsen av april hvert år (kontakt oss for årets datoer).
I 2019 kan studentene bli tatt opp til fjerde år direkte ved søknad om intervju, personlig portefølje og noen tekniske tester. ANSØKNINGER ÅPEN DECEMBER 2019

Kursavgifter

Gebyrer ved MOPA er svært konkurransedyktige. Kombinert med MOPA og omdømmet til skolen, og rekrutteringsfrekvensen på nesten 100%, gir MOPA en unik fordel for verdiene. Se vår hjemmeside for detaljer.
Programmer gitt i:
  • Engelsk
  • Fransk

Denne skolen tilbyr også:


MOPA

Et toårig masternivå avansert opplæringskurs utlevert på engelsk og fransk og orientert mot eksterne studenter med grunnleggende 3D-trening som ønsker å ta sine ferdighet ... [+]

Transform din lidenskap for CG-animasjon til en vinnerkarriere

Et toårig masternivå avansert kurs på engelsk og fransk.

Med en lavere kvalifikasjon eller tilsvarende erfaring innen digital kunst, ser du etter et stats-akkreditert, master-level animasjonskurs? Følg i fotsporene til MOPA kandidater som har mestret både tekniske ferdigheter og fortellinger, jobber nå i The Mill, Aardman Studios, DoubleNegative, Mikros og mer ... vinnende premier som SIGGRAPH og shortlisted for OSCARS .

Kvalifisert og klar til å bli med profesjonelle lag så snart du har oppgradert, er MOPA kvalifikasjonen passet til ambisiøse karriere i en verden av internasjonale studioer og muligheter.

MOPA Avansert studie syklus 2... [-]
Frankrike Arles
September 2020
Engelsk,Fransk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk

MoPA Computer Animation School Showreel

MoPA students at work

Address
2 rue Yvan Audouard
13200 Arles, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Frankrike
Nettsted