Les den offisielle beskrivelsen

Mode Estah er den School for Advanced Studies i området av mote og luksus. uavhengige skolen på en menneskelig skala, er det stedet hvor vi tenker og eller tverr ferdigheter fullt engasjerer deg i feltet.

Med felles overbevisning med fagfolk som kunnskap er en stor ressurs, ModeEstah tilbyr sine studenter et bredt spekter av trening som kjører daglig mote og luksus sektor.

Skolen skaper sin pedagogikk med bedrifter for å støtte raskt skiftende arbeidsmarked og yrker som er i stadig utvikling for å berike vår bransje, design og innovasjon, etablering og ferdigheter, bilde og kommunikasjon, events og markedsføring, ledelse og entreprenørskap.

Privateid, Mode Estah gir tre kurs etter magasinet og er den ubestridte lederen av studiene vekselvis:

  • Curriculum Designer Stylist niv.II (Tittel sertifisert av staten)
  • Curriculum Modéliste Creator niv.II (Tittel sertifisert av staten)
  • Fashion Management Curriculum design og luksus niv.I (Tittel sertifisert av staten)

Mode Estah leverer CNPC vitnemål nivå I og nivå II for nyskaping og innovasjon, og for forvaltningen av Fashion Design og Luxury.

I år Mode Estah feirer sine 27 år. For 27 år, mote selskapene og gi dem orientaton Mode Estah justerer sine programmer, metoder, organisering av skolen alle utviklinger av moteindustrien.

Programmer gitt i:
  • Fransk

Denne skolen tilbyr også:

Lederkurs

Mode Estah

Vår vilje er å trene en ny generasjon ledere i verden av mote, design og luksus. De fullstendige kursene gir en høyt kvalifiserende opplæring og gir et spesifikt forbered ... [+]

Vår vilje er å trene en ny generasjon ledere i verden av mote, design og luksus. De fullstendige kursene gir en høyt kvalifiserende opplæring og gir et spesifikt forberedelse til de mest attraktive lederjobbene ...

Moteindustrien har vært overfor et trippel fenomen internasjonalisering, diversifisering og demokratisering. Mot disse mutasjonene må selskapene tilpasse seg og dermed søke etter dyktige ledere, som sannsynligvis vil møte behovene til et svært globalt marked med en betydelig internasjonal åpning.

Gjennom dette kurset vil du assimilere ulike verktøy som "produktteknikker" og "bedriftsstrategi", som er spesifikke for markedene luksus, klær til bruk og detaljhandel. For å bli en fremtidig merkevarebehandler lærer du hvordan du identifiserer målet, definerer produktet, utarbeider strategien for produktimplementering på markedet og implementerer nødvendige verktøy, fra markedsundersøkelser til passende kommunikasjonsverktøy. En ekte teknisk ekspertise gjør at du kan kontrollere at resultatene stemmer overens med det opprinnelige prosjektet ...... [-]

Frankrike Paris
September 2019
Fransk
Heltid studier
3 år
Campus
Les mer på norsk

Défilé Promo 2015