Paris College Of Art

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Paris College of Art er et dynamisk forum for utveksling av ideer, metoder og yrkeserfaring. Våre studenter og lærere kombinere nysgjerrighet, eksperimentering og entusiasme i jakten på læring. På Paris College of Art, vi tror at det å finne en design løsning, og skaper et kunstverk og tilrettelegging for produksjon av et kreativt team er intellektuelle prosesser unektelig verdi. Utvikle kritisk bevissthet gjennom hands-on forskning og diskusjon er viktig for faglig modning og individuell vekst. Kunstnerisk praksis krever en høy grad av personlig engasjement og disiplin, og vi forventer at våre studenter til å delta aktivt i klassen, slik at de kan utforske forskjellig synspunkter og engasjere våre kreative ressurser.

Paris College of Art er forankret i en by av primær kunst og design produksjon. Oppleve det unike i de parisiske metropolen gir en rik kilde til visuell inspirasjon. Dele denne opplevelsen med personer fra over 40 forskjellige land gir våre studenter et unikt perspektiv på det mangfoldet av uttrykk eksisterende over hele verden.

Arven Paris College of Art og dens vellykkede akademikere er noe å være stolte av, og å bidra til i årene som kommer.

Mission

Paris College of Art, et nytt navn for en høyskole med over 30 års erfaring, fremmer den kunstneriske og intellektuelle modning av lovende studenter i unntaks kunstnere, kunsthistorikere, fotografer, designere og designsjefer. Jordet i den parisiske landskapet, informert av europeisk kunst og design verden, næret av et fakultet av ledere i de kreative næringene fra verden over, og etterfylt med studenter fra over 50 land, er Paris College of Art en virkelig internasjonal college.

Paris College of Art ble etablert som en selvstendig grad gi institusjon med oppdrag å: 1) gi den høyeste internasjonale standard for kunst og design utdanning undervist innenfor en amerikansk pedagogisk paradigme mens blir påvirket, informert og tegning fra vår fransk / europeisk miljø og 2) åpne opp franske utdanningsmuligheter til verden og internasjonal utdanning til fransk.

Steder

Paris

Paris College of Art

Address
15 rue Fénelon

75010 Paris, Île-de-France, Frankrike
Telefon
+33 1 45 77 39 66