Les den offisielle beskrivelsen

EFMD Equis Accredited

Melding fra presidenten

Dauphine er unik i verden av franske universiteter.

Dauphine er spesialisert i organisasjon og beslutning Sciences. Vår oppgave er å utdanne fremtidige generasjoner av ledere, gründere, ledere og forskere for å være både eksperter på sine felt og sosialt ansvarlige, kultivert, open-minded medlemmer av samfunnet.

Vi velger kun de beste kandidatene, og de velger Dauphine.

Vårt fakultet er internasjonalt anerkjente og prisbelønte.

Vi er respektert for vår faglige dyktighet og anerkjent for kvaliteten på vår forskning i organisasjonen og beslutnings vitenskaper.

Våre nære bånd til næringslivet sikre at Dauphine studentene er forberedt for deres profesjonelle fremtid og at våre programmer og pensum holde tritt med en stadig utvikling økonomiske landskapet.

Dauphine er internasjonalt og sosialt ansvarlig

I 2009 ble Dauphine den første franske universitetet for å oppnå EQUIS akkreditering fra European Foundation for Management Development, i erkjennelse av vår faglige dyktighet og engasjert globalt perspektiv.

Likestilling og mangfold er en topp prioritet for å rekruttere studenter, lærere og ansatte.

Vi skiller oss gjennom vår:

Krevende innleggelser standarder Anerkjente og nyskapende undervisningsmetoder Rik og mangfoldig pensum Bred og sammenhengende rekke akademiske disipliner Tette bånd mellom undervisning og forskning Programmer som er laget med den virkelige verden i tankene Fakultetet som omfatter både akademikere og praktiserende fagfolk

Dauphine er et ideelt sted å studere og å vokse.

Vi er i konstant bevegelse fremover.

Vi har ressurser til å vokse, for å utvikle og å tiltrekke seg de beste studentene og lærere i Frankrike og internasjonalt, er Dauphine et spennende og stimulerende sted å være.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Lederkurs

Paris Dauphine University

Laget 10 år siden med og for bedrifter, er MIB programmet konstant justering for å møte bedriftenes behov. Vår prestasjon har blitt bevist gjennom vår langsiktige bedrift ... [+]

Blitt en internasjonal ekspert på nye teknologier og Prosjektledelse

Master 2 med læretid

MIB: et unikt program og erfaring

Laget 10 år siden med og for bedrifter, er MIB programmet konstant justering for å møte bedriftenes behov. Vår prestasjon har blitt bevist gjennom vår langsiktige bedrifts og faglige partnerskap, våre alumni store karrierer og vår høyt nivå i nasjonale rangeringer.

Vår tilnærming til læring er basert på interaktive klasser, case-studier og team prosjekter med både internasjonale professorer og toppledere. Vi ser for studenter med høye akademiske prestasjoner, et åpent sinn, nysgjerrig og engasjert personlighet og en vilje til å omfavne MIB ånd.... [-]

Frankrike Paris
September 2019
Engelsk
Heltid studier
15 måneder
Campus
Les mer på norsk