Paris Dauphine University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Melding fra presidenten

Dauphine er unik i verden av franske universiteter.

Dauphine er spesialisert i organisasjon og beslutning Sciences. Vår oppgave er å utdanne fremtidige generasjoner av ledere, gründere, ledere og forskere for å være både eksperter på sine felt og sosialt ansvarlige, kultivert, open-minded medlemmer av samfunnet.

Vi velger kun de beste kandidatene, og de velger Dauphine.

Vårt fakultet er internasjonalt anerkjente og prisbelønte.

Vi er respektert for vår faglige dyktighet og anerkjent for kvaliteten på vår forskning i organisasjonen og beslutnings vitenskaper.

Våre nære bånd til næringslivet sikre at Dauphine studentene er forberedt for deres profesjonelle fremtid og at våre programmer og pensum holde tritt med en stadig utvikling økonomiske landskapet.

Dauphine er internasjonalt og sosialt ansvarlig

I 2009 ble Dauphine den første franske universitetet for å oppnå EQUIS akkreditering fra European Foundation for Management Development, i erkjennelse av vår faglige dyktighet og engasjert globalt perspektiv.

Likestilling og mangfold er en topp prioritet for å rekruttere studenter, lærere og ansatte.

Vi skiller oss gjennom vår:

Krevende innleggelser standarder Anerkjente og nyskapende undervisningsmetoder Rik og mangfoldig pensum Bred og sammenhengende rekke akademiske disipliner Tette bånd mellom undervisning og forskning Programmer som er laget med den virkelige verden i tankene Fakultetet som omfatter både akademikere og praktiserende fagfolk

Dauphine er et ideelt sted å studere og å vokse.

Vi er i konstant bevegelse fremover.

Vi har ressurser til å vokse, for å utvikle og å tiltrekke seg de beste studentene og lærere i Frankrike og internasjonalt, er Dauphine et spennende og stimulerende sted å være.

Steder

Paris

Address
Paris Dauphine University
Place du Maréchal de Lattre de Tassigny

75775 Paris, Île-de-France, Frankrike

Akkrediteringer

EFMD Equis Accredited