Les den offisielle beskrivelsen

Universitetet Paris-Sud (UPSud) er anerkjent for sin eksepsjonelle kvalitet. Det er rangert blant de beste franske universitetene i Shanghai-rangeringen, og har samlet mange prestisjefylte priser og æresbevisninger som 2 Nobelpriser i fysikk og 4 feltmedaljer. Som en tverrfaglig institusjon består UPSud av fem fakulteter, tre institutter for teknologi og en ingeniørfag. 30.000 studenter studerer hos UPSud, inkludert 4800 internasjonale studenter. Stiftende medlem av Paris-Saclay University (UPSay), UPSud, øker forsknings- og utdanningsaktiviteter ved å samarbeide med 19 store høyere utdanningsinstitusjoner sør for Paris.

Paris-Sud er den koordinerende institusjonen til master SERP.

Master SERP er engelsk lærer toårig program finansiert av Erasmus-programmet fra EU-kommisjonen

Det samler 4 ledende europeiske forskningsuniversiteter:

  • Paris-Sud University , Frankrike (koordinerende institusjon)
  • Adam Mickiewicz University, Polen
  • Universitetet i Genova, Italia
  • Universitetet i Porto, Portugal


Università degli Studi di Genova Universitetet i Genova (UNIGE) er organisert i 5 skoler (matematisk-fysisk og naturvitenskap, medisinsk vitenskap og farmasi, samfunnsvitenskap, humanistisk vitenskap og polytechnisk), 22 avdelinger og 14 tverrfaglige sentre. UNIGE tilbyr 178 universitetsbaner deltatt av rundt 40.000 studenter. Det er vertskap for 14 doktorgradsskoler. Takket være flere partnerskap over hele verden, er universitetet i dag vert for mer enn 3000 utenlandske studenter.

Adam Mickiewicz University i Poznan (AMU) er den viktigste akademiske institusjonen i Poznan og det tredje største universitetet i Polen. Studentenes befolkning er nesten 49 000 studenter. Universitetet er et senter for faglig fortreffelighet, hvor forskning og undervisning er gjensidig opprettholdende. Universitetet utvider kontinuerlig og oppdaterer forskningsprogrammer og innhold i studieplaner, med særlig vekt på tverrfaglig og internasjonal natur. AMU er medlem av: EUA - European University Association, EUCEN - European University Continuing Education Network, Compostela-gruppen av universiteter, Santander-gruppen - European University Network, European Chemistry Thematic Network og andre europeiske forskningsnettverk.

Universidade Do Porto Universitetet i Porto (UPORTO) er en av de største høyere utdannings- og forskningsinstitusjonene i Portugal med rundt 32 500 studenter, 2300 akademikere og forskere. Det er et av de beste portugisiske universitetene best plassert i nasjonale og internasjonale rangeringer: Times Higher Education 2019 (401-500); ARWU 2018 (301-400); QS 2019 (328). Den har 14 fakulteter, 1 handelsskole og 60 forskningsenheter. UPORTO er også den ledende produsenten av vitenskap i Portugal, som står for 24% av de vitenskapelige artiklene som produseres i landet.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Lederkurs

Paris-Sud University

Erasmus Mundus mester i kjemi, fysisk-kjemi og materialvitenskap, Paris-Sud University . Master SERP er engelsk lærer toårig program finansiert av Erasmus-programmet fra ... [+]

Mester SERP er et engelsklært toårig program finansiert av Erasmus-programmet fra EU-kommisjonen

Det samler 4 ledende europeiske forskningsuniversiteter:

Paris-Sud University , Frankrike (koordinerende institusjon)Adam Mickiewicz University, PolenUniversitetet i Genova, ItaliaUniversitetet i Porto, Portugal

Vårt mål

Den har som formål å trene eksperter i de mest avanserte eksperimentelle og teoretiske verktøyene utviklet innen kjemi, fysisk-kemi og materialvitenskap, slik at de er klare til å utvikle innovative ideer og bedrifter knyttet til bærekraftig utvikling i energi, helse og miljø.

Det inkluderer også elementer av ledelse, næringsliv, innovasjon og verdsettelse, kommunikasjons- og patentlov.... [-]

Frankrike Orsay Italia Genoa Polen Poznań Portugal Porto  + 4 Mer
Oktober 2019
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk

SERP-CHEM Master

Location address
building 440
Orsay, Île-de-France, 91400 FR
Social Media
Location address
Dipartimento di Fisica
Via Dodecaneso 33

Genoa, Liguria, 16146 IT
Location address
Ul. Umultowska 89b
Poznań, Greater Poland Voivodeship, 61-614 PL
Location address
Rua Campo Alegre 687
Porto, Porto District, 4169-007 PT