Les den offisielle beskrivelsen

ECO VALLEE

Bærekraftig Designskole er hjemmehørende i bygningen "The Crown", det symbolske stedet for Eco-Campus på Eco Valley of the Plain of Var i Nice. Vår skole deler sine lokaler med ikoniske selskaper som IBM og startups kjent for deres innovasjoner.

THE SEEDS - STUDENT UNION

Grunnlagt etter opprettelsen av designskolen SDS i Nice (Frankrike) i 2013, er hovedformålet med vår Studentunion SEEDS å skape et aktivt nettverk av studenter og fagfolk som jobber med ulike temaer: forening, arrangement, pro og internasjonale .

Fablab

Ved siden av skolen, gjør Fablab FAB'AZUR (3D-skrivere, laserskjærer, 3D-skanner ...) elevene til å skape objekter for sine designprosjekter.

INTERNATIONAL TAKKING - VÅR VISION AV INTERNATIONALISERING

Møtet med mennesker fra alle deler av verden som deler samme lidenskap

Byggingen av internasjonale utvekslingsprogrammer reagerer på et hovedmål: å lære å respektere. Folk, kulturer, natur, liv på denne planeten, deg selv og mye mer. Det er mange aspekter ved denne utsagnet. Noen av dem er knyttet til faglig innsats og læringsprosess via undervisningen som studentene mottar hos partnerinstitusjoner. Andre nærmer seg de individuelle myke ferdighetene, som å lære språk, få selvtillit, tilpasningsevne, bli pro-reaktiv og være åpen-sinnet. I vår globale verden står designeren stadig overfor utfordringen med å utvikle produkter og tjenester, med hensyn til miljøet, for mennesker fra ulike bakgrunner og land.

Den personlige internasjonale erfaringen spiller en viktig rolle, med tanke på at det bidrar til å tenke på forskjellige brukerscenarier og å inkludere dem i en bred designtilnærming. Spesifikke situasjoner i det daglige livet er ikke beskrevet i reiseguider, og kan bare observeres og holdes inne i reisendes minne. Det er den dype forståelsen hvordan folk i andre land jobber, lever, kommuniserer og oppfører seg. Hvordan hele miljøet deres reagerer på de kulturelle reglene, som har utviklet seg gjennom århundrer. Vellykket design utfolder seg, når verdens kompleksitet blir en viktig inspirasjon for innovasjon.

Å se at elevene forbedrer sin kapasitetsportefølje og blir trygge fagfolk, er vårt mål for dem alle, de som kommer til oss, og de som går til utlandet.

VÅRE VERDIER

De viktige spørsmålene vi må svare i dag krever løsninger som er kompatible med planetenes fremtid. Nye tilnærminger er nødvendige for å muliggjøre et akseptabelt miljø for alle. Svarene må være både fantasifull og nyskapende. Dette er de fantastiske mulighetene som venter på våre studenter.

For å best imøtekomme kompleksiteten i den moderne verden, er Sustainable Design School internasjonal, tverrfaglig og tverrfaglig. Praksis er basert på konkrete eksempler fra selskaper som deler vår filosofi.

VÅRE STUDENTER

Foreløpige førsteårsstudenter trenger en bachelor eller tilsvarende internasjonal kvalifikasjon for universitetets inngang. Opptak er også mulig i 2., 3. og 4. år av programmet. Studentens mangfoldige bakgrunn baker i stor grad læringsmiljøet.

I starten av kurset, avhengig av individets evne, tilbyr SDS tegningskurs for å bringe alle studentene opp til det nødvendige nivået, både når det gjelder uttrykk og teknisk realisering.

CORPORATE EXPERIENCE

Fra begynnelsen av studiene lærer du i sammenheng med industrielle prosjekter, ledsaget av fagfolk fra våre samarbeidspartnere. Det er en unik mulighet til å oppleve virkeligheten i designindustrien og å "lære ved å gjøre". Det er også din sjanse til å bygge opp ditt eget nettverk og få tilgang til praktikplasser og jobbmuligheter.

FANTASTISK STED - MELLOM BERG OG HAV

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Lederkurs

SDS - The Sustainable Design School

Du vil bli utdannet til å bli en designer i bærekraftig innovasjon og å utvikle de nødvendige ferdighetene til å drive kreativitet i et tverrfaglig team. ... [+]

Du vil bli utdannet til å bli en designer i bærekraftig innovasjon og å utvikle de nødvendige ferdighetene til å drive kreativitet i et tverrfaglig team.

For inngang til det første året av programmet, er alle typer videregående opplæring hovedmenn akseptert. For innmelding til 2., 3. eller 4. år, varierer bakgrunnen til grunn av tidligere studiestier til våre studenter, en berikende faktor for bærekraftig innovasjon og undervisningen relatert til den. Før du går inn i vår institusjon og i henhold til studentens individuelle nivå, foreslår SDS å oppgradere kurs innen tegningsteknikk.

LÆRER AV Å GJØRE

På SDS er Design undervist av "å gjøre", med en ansvarlig holdning til de store mulighetene for bærekraftig utvikling. Bedriftsbedrifter arbeider med vår institusjon for å utvikle virkelige prosjekter for bærekraftig innovasjon. Prosjektgruppene er sammensatt av studenter fra hvert studienivå med deres tverrfaglige (arkitektur, design, engineering, markedsføring, samfunnsvitenskap, ....) Og flerkulturelle bakgrunner (internasjonale studenter).... [-]

Frankrike Nice
September 2019
Engelsk
1 - 4 år
Campus
Les mer på norsk