Skema Business School

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

SKEMA er en global handelshøyskole som gjennom sine forsknings- og undervisningsopplegg, tog og utdanner de talentfulle enkeltpersoner bedrifter krever i dagens konkurransesituasjon.

Mission

SKEMA som mål å være den globale virksomheten skole, som ligger på de fem kontinenter med en unik internasjonal strategi, trening ledelse ledere i kunnskapsøkonomien.

Hvem

Globale kunnskapsøkonomien talenter. Studenter og deltakere forberedt for flerkulturelt arbeidsmiljø, i stand til å håndtere mangfold i alle sammenhenger (kulturelle, sosiale og samfunnsmessige) forpliktet seg til bærekraftig ytelse, entreprenørskap og innovasjon.

Hvor

I alle deler av verden der kunnskap skapes - teknologiparker med faglig kunnskap og ledelse praksis crossfertilisation, steder av innovasjon, raskt voksende regioner (Sør-Amerika, Asia, Øst-Europa, Afrika).

Hvordan

En multi-site skole med studiesteder som ligger innenfor forskningsparker En unik modell laget for å håndtere elevenes bevegelser basert på balanse og mangfold, differenciating SKEMA fra den internasjonale strategien for andre skoler Multi-site pedagogiske programmer som tilbyr mobilitet og faglig kompetanse (i teknologi og i ledelse) Vitenskapelige territoriale synergier: syntetisk indikator på innovasjon, digitalisering av økonomier og markeder, globalisering av økonomi, finansiering av vekst Bidrag til samfunnet (økonomisk, faglig og sosialt) og til regionene hvor skolen ligger.

Steder

Lille

Address
Lille campus
Avenue Willy Brandt

59777 Lille, Hauts-de-France, Frankrike

Hyggelig

Address
SKEMA campus Sophia Antipolis
Sophia Antipolis campus
60 rue Dostoïevski
CS 30085

06902 Hyggelig, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Frankrike

Belo Horizonte

Address
Belo Horizonte, State of Minas Gerais, Brasil

Shanghai

Address
Shanghai, Shanghai, Kina

Cape Town

Address
Stellenbosch Central, Stellenbosch, South Africa
7602 Cape Town, Western Cape, Sør-Afrika

Akkrediteringer

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited