Studio M Academy

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Grunnlagt i 1990 av profesjonelle fotografer Studio M r apidly diversifisert sine kurs i de områdene av kunst, Media, Photography and Sound og ble en av Frankrikes fremste skoler for kunst på grunn av sitt store utvalg av profesjonelle kurs. Skolen vokste raskt over flere år og åpnet opp flere studiesteder i Frankrikes øverste universitetsbyene inkludert Lyon i 2003 andToulouse i 2007. I dag Studio M er en internasjonal gruppe av kunstskoler rundt om i verden, inkludert en campus i Ho Chi Minh City i Vietnam. I 2011, Studio M lanserte en ny internasjonal campus i Montpellier kalt Studio M Academy å ønske engelsktalende studenter fra hele verden som ønsker å lære kunsten i Frankrike. Mål Kursene at Studio M tilbudet har en bestemt målsetting: Å gi studentene profesjonell og høy kvalitet opplæring som gjør dem attraktive for arbeidsgivere når de fullfører sine studier, med den mest relevante kunnskap basert på deres spesialisering. Domener Studio M har blitt ledende i Frankrike i visuell kunst bransjen og tilbyr profesjonelle kurs i følgende domener:

Arts Foundation Course Visuell kommunikasjon Romdesign Produktdesign fotografering Sound Design

Kurs på Studio M i kunst, lyd design, foto og media, vil gi våre studenter mulighet for å bringe eksepsjonell verdi til kreative løsninger på linje med sin egen indre lidenskap å være fullt forberedt på å jobbe i et profesjonelt miljø. grader Studio M forstår betydningen av å gi vitnemål og grader som er internasjonalt anerkjent og tilbyr akkrediterte diplomer av European Federation of Schools i følgende områder:

Bachelor of Arts - 3D Animasjon Bachelor of Arts - Multimedia Bachelor of Arts - Design

Kunstskolen av Studio M tilbyr også ex-studentene en online ressurs for å koble dem til en rekke lojale partnere og selskaper hvor børsene er gjort regelmessig. (foreløpig kun tilgjengelig på fransk)

Steder

Montpellier

Address
Studio M Montpellier
3320, Boulevard Paul Valery

34070 Montpellier, Occitanie, Frankrike

Lyon

Address
Studio M Lyon
565, rue du sans souci

69760 Lyon, Auvergne-Rhône-Alpes, Frankrike

Toulouse

Address
Studio M Toulouse
BP 78320 3547 avenue de la lauragaise

31683 Toulouse, Occitanie, Frankrike

Ho Chi Minh-byen

Address
Studio M Vietnam
ruong Phap Saint Ange 30 Bui Thi Xuan P.2, Quan Tan Binh

Ho Chi Minh-byen, Ho Chi Minh-byen, Vietnam

Programmer

Denne skolen tilbyr også: