Toulouse School Of Economics TSE

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Toulouse School of Economics: en av verdens ledende senter for forskning og høyere utdanning, som ledes av nobelprisvinneren Jean Tirole

TSE er økonomi avdeling Toulouse Capitole University. Det tilbyr førsteklasses lavere og høyere levert av anerkjente forskere. TSE kjerne fokus er økonomi, men våre kurs er tverrfaglig og konsentrere seg om rollen som data og kvantitative teknikker spille i beslutningsprosesser i bedrifter, institusjoner eller stater.

Forskningsorienterte kurs TSE forskningsrettede kurs trene studentene til å bruke og tilpasse nyere teorier eller teknikker for å løse reelle utfordringer møtt av sine fremtidige arbeidsgivere. På masternivå, avhengig av deres karriereplaner elevene kan velge å major i statistikk, økonometri, offentlige bygg, industriell organisering, miljø, biologisk mangfold, eller finans.

International Masters program The Masters Programmet spiller en sentral rolle i TSE-programmet. Etter en første året er felles for alle studenter, og tilbyr graden flere alternativer:

  • Den internasjonale spor mastergrad helt undervises på engelsk
  • Standarden spor mastergrad delvis undervist i fransk
  • Forskningen alternativet - som fører inn i doktorgradsprogram, med strenge forberedende kurs som begynner fra andre året av Masters.

Doctoral skole Doktorgrads skole er modellert på de beste amerikanske universiteter. Etter den dedikerte forberedende andre året av Masters 'grad stipendiatene følge et andre år av avanserte, spesialiserte kurs før du utfører 3 års fulltids forskning sammen med TSE fakultetet medlemmer.

Gjennom hvert program, ønsker skolen å tilby høy kvalitet, personlig veiledning for alle studenter, via interaktiv læring, veileder økter, problembasert gruppearbeid, eksperimentell økonomi, etc.

Høyt nivå karrieremuligheter Et bredt spekter av karrieremuligheter er åpne for TSE kandidater: lederstillinger innen bank, forsikring, rådgivning, internasjonale institusjoner og markeds regulatorer hvor de jobber som analytikere, statistiske forskningsledere, konsulenter og mer. De fleste av dem skriv lett den profesjonelle verden takket være en hel karriere service og TSE internasjonalt nettverk av samarbeidspartnere. Mange også forfølge karrierer i forskning.

Skolen har også som mål å runde av studentens utdanning via nære forbindelser med industrien, takket være sterke relasjoner utviklet av TSE forskere i løpet av de siste 30 årene med offentlige og private økonomiske aktører. Samarbeidet bidrar til skolens faglige nettverk, tilrettelegging arbeidserfaring, og hjelpe studenter og tidligere studenter for å gjøre en best mulig start i karrieren.

campus livet Skolen tilhører elevene, og de spiller en aktiv rolle i sin egen utdanning gjennom, for eksempel tilbakemeldinger de kan gi til andre på internship erfaringer eller engasjement i foreninger: festlig eller sport hendelser organisasjon, Studenter konsulentfirma eller et blad. Tilsvarende arbeider for TSE alumni-nettverk for å skape sterke nettverk for fortid, nåtid og fremtidige studenter ved skolen.

Noen tall ...

Hvert studieår, ønsker vi over 2000 studenter, inkludert 700 utenlandske studenter.

  • 90 forskjellige nasjonaliteter
  • 160 professorer
  • 100 PhD-studenter
  • Mer enn 1500 kandidater

Om Toulouse 1 Capitole universitet

Toulouse 1 Capitole Universitetet stammer fra kirkeretten fakultetet opprettet i 1229. Med en allment anerkjent lang tradisjon innen jus og statsvitenskap, det diversifisert sin forskning og undervisning fra 1960-tallet og utover ved å utvikle høyt nivå lagene i økonomi og ledelse. UT1 vert for noen av de ledende europeiske sentre for forskning og utdanning. Universitetet i Toulouse 1 Capitole er en av de seks grunnleggerne av Toulouse Universitetet PRES (forsknings- og høyere utdanningsminister Cluster), som gir et nettverk av ressurser, slik at UT1 å dele de mange fordelene ved Toulouse med sine studenter.

Steder

Toulouse

Toulouse School of Economics (TSE)

Address
Manufacture des Tabacs
21, Allée de Brienne
31015 Toulouse Cedex 6
FRANCE

31015 Toulouse, Occitanie, Frankrike
Telefon
+33 5 61 63 36 90