Les den offisielle beskrivelsen

Toulouse School of Economics: en av verdens ledende senter for forskning og høyere utdanning, som ledes av nobelprisvinneren Jean Tirole

TSE er økonomi avdeling Toulouse Capitole University. Det tilbyr førsteklasses lavere og høyere levert av anerkjente forskere. TSE kjerne fokus er økonomi, men våre kurs er tverrfaglig og konsentrere seg om rollen som data og kvantitative teknikker spille i beslutningsprosesser i bedrifter, institusjoner eller stater.

Forskningsorienterte kurs TSE forskningsrettede kurs trene studentene til å bruke og tilpasse nyere teorier eller teknikker for å løse reelle utfordringer møtt av sine fremtidige arbeidsgivere. På masternivå, avhengig av deres karriereplaner elevene kan velge å major i statistikk, økonometri, offentlige bygg, industriell organisering, miljø, biologisk mangfold, eller finans.

International Masters program The Masters Programmet spiller en sentral rolle i TSE-programmet. Etter en første året er felles for alle studenter, og tilbyr graden flere alternativer:

  • Den internasjonale spor mastergrad helt undervises på engelsk
  • Standarden spor mastergrad delvis undervist i fransk
  • Forskningen alternativet - som fører inn i doktorgradsprogram, med strenge forberedende kurs som begynner fra andre året av Masters.

Doctoral skole

Doktorgrads skole er modellert på de beste amerikanske universiteter. Etter den dedikerte forberedende andre året av Masters 'grad stipendiatene følge et andre år av avanserte, spesialiserte kurs før du utfører 3 års fulltids forskning sammen med TSE fakultetet medlemmer.

Gjennom hvert program, ønsker skolen å tilby høy kvalitet, personlig veiledning for alle studenter, via interaktiv læring, veileder økter, problembasert gruppearbeid, eksperimentell økonomi, etc.

Høyt nivå karrieremuligheter Et bredt spekter av karrieremuligheter er åpne for TSE kandidater: lederstillinger innen bank, forsikring, rådgivning, internasjonale institusjoner og markeds regulatorer hvor de jobber som analytikere, statistiske forskningsledere, konsulenter og mer. De fleste av dem skriv lett den profesjonelle verden takket være en hel karriere service og TSE internasjonalt nettverk av samarbeidspartnere. Mange også forfølge karrierer i forskning.

Skolen har også som mål å runde av studentens utdanning via nære forbindelser med industrien, takket være sterke relasjoner utviklet av TSE forskere i løpet av de siste 30 årene med offentlige og private økonomiske aktører. Samarbeidet bidrar til skolens faglige nettverk, tilrettelegging arbeidserfaring, og hjelpe studenter og tidligere studenter for å gjøre en best mulig start i karrieren.

campus livet Skolen tilhører elevene, og de spiller en aktiv rolle i sin egen utdanning gjennom, for eksempel tilbakemeldinger de kan gi til andre på internship erfaringer eller engasjement i foreninger: festlig eller sport hendelser organisasjon, Studenter konsulentfirma eller et blad. Tilsvarende arbeider for TSE alumni-nettverk for å skape sterke nettverk for fortid, nåtid og fremtidige studenter ved skolen.

Noen tall ...

Hvert studieår, ønsker vi over 2000 studenter, inkludert 700 utenlandske studenter.

  • 90 forskjellige nasjonaliteter
  • 160 professorer
  • 100 PhD-studenter
  • Mer enn 1500 kandidater

Om Toulouse 1 Capitole universitet

Toulouse 1 Capitole Universitetet stammer fra kirkeretten fakultetet opprettet i 1229. Med en allment anerkjent lang tradisjon innen jus og statsvitenskap, det diversifisert sin forskning og undervisning fra 1960-tallet og utover ved å utvikle høyt nivå lagene i økonomi og ledelse. UT1 vert for noen av de ledende europeiske sentre for forskning og utdanning. Universitetet i Toulouse 1 Capitole er en av de seks grunnleggerne av Toulouse Universitetet PRES (forsknings- og høyere utdanningsminister Cluster), som gir et nettverk av ressurser, slik at UT1 å dele de mange fordelene ved Toulouse med sine studenter.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Lederkurs

Toulouse School Of Economics TSE

Den første året av Master 1 i økonometri og statistikk gir grundig opplæring i de store innen økonomi. ... [+]

Mål og omfang

Det første året av Master 1 i økonometri og statistikk gir streng opplæring i de viktigste feltene i økonomi. 100% av kurs av dette programmet blir undervist på engelsk. Målene for dette første året er å øke elevenes generelle økonomi kultur og for å forberede dem for mer kvantitativt orienterte klasser.

Adgang

Formålet med engelsktalende. Studentene skal ha en bachelorstudium i økonomi, anvendt matematikk innenfor en anerkjent læreplan som anses for å være i samsvar med programmet og godkjent av TSE utvalgskomiteen.

Note

Våre opplæringer stole på en betydelig bruk av matematikk og modellering. En god mastering av matematikk er derfor nødvendig. For å søke på master 1 år skal studentene ha en bachelor i økonomi, anvendt matematikk innenfor en anerkjent læreplan som anses for å være i overensstemmelse med programmet og godkjent av TSE utvalgskomiteen. For å søke på 2. år av Master, skal studenten ha en lavere grad på minst 4 år med høyskole eller en mastergrad.... [-]

Frankrike Toulouse
September 2019
Engelsk
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
Toulouse School Of Economics TSE

Den første året av Master i økonomi gir streng traning i de store innen økonomi. ... [+]

Mål og omfang

Det første året av master i økonomi gir strenge traning i de store feltene i økonomi. 100% av kurs av dette programmet blir undervist på engelsk. Målene for dette første året er å øke elevenes generelle økonomi kultur og for å hjelpe dem å velge riktig Master 2 i tråd med sine karriereplaner.

Kurs

Den første året av Master i økonomi inkluderer 2 semestre. I løpet av første semester, studentene deltar 6 obligatoriske kurs, en kurs av forhåndsbetaling utvikling, en fransk språkkurs og 2 valgfag. I løpet av andre semester, studentene deltar 3 obligatoriske kurs og 4 valgfag.

Entre Formålet med engelsktalende Studentene skal ha en bachelorstudium i økonomi, anvendt matematikk innenfor en anerkjent læreplan som anses for å være i samsvar med programmet og godkjent av TSE utvalgskomiteen. Note ... [-]
Frankrike Toulouse
September 2019
Engelsk
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
Toulouse School Of Economics TSE

The Master 2 i Miljø og ressursøkonomi (ERNA) er å gi de analytiske ferdigheter til å vurdere, analysere og anbefale økonomisk politikk og strategier for å takle miljøspø ... [+]

Mål og omfang

Miljøspørsmål som forurensning, klimaendringer og bevaring av biologisk mangfold er for tiden i overskriftene av økonomisk debatt. Regjeringer utforme offentlig politikk som skatter eller kvoteordningene for å redusere de negative konsekvensene av luft eller vannforurensning. Bedriftene lansere grønne forretningsstrategier som for eksempel investeringer i renere teknologi, produktmerking eller sosialt ansvarlige investeringer for å forbedre sin konkurransekraft. Mesterens energi- og miljøpolitikkbane gir studentene de analytiske ferdighetene til å vurdere, analysere og anbefale økonomiske politikker og strategier for å takle miljøspørsmål og håndtere naturressurser.... [-]

Frankrike Toulouse
September 2019
Engelsk
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
Toulouse School Of Economics TSE

The Public Policy and Development (PP & D) masterstudiet tar sikte på å utstyre sine studenter med de verktøyene som kreves for å bli en del av det oppdraget i forkan ... [+]

Mål og omfang

Hvorfor er noen land så dårlig, mens andre er så mye mer velstående? Utvikling økonomi er i ferd med å gi et svar på dette vanskelige spørsmålet. Jakten på dette svaret skjer enten (i) på nivå med stater og land, ser på internasjonale spørsmål, samt i den politiske økonomien i regjeringen svikt i fattige land, eller (ii) på nivå med enkeltpersoner og bedrifter, med sikte på å forstå hvordan disse mikroøkonomiske agenter er i stand til å takle slike vanskelige miljøer. Mastergradsprogrammet for offentlig politikk og utvikling (PP & D) tar sikte på å utstyre sine studenter med verktøyene som kreves for å bli en del av den søken i forkant.

Kurs ... [-]
Frankrike Toulouse
September 2019
Engelsk
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
Toulouse School Of Economics TSE

Mesteren 2 "Statistikk og økonometri" utvikler studenter som tidligere har ervervet en solid kompetanse innen økonomi og / eller matematisk statistikk. ... [+]

Mål og omfang

Mesteren 2 "Statistikk og økonometri" utvikler studenter som tidligere har ervervet en solid kompetanse innen økonomi og / eller matematisk statistikk. Det tilbyr generelle klasser i matematisk statistikk og i økonometri, samt spesialiserte klasser i ulike bruksområder. Målet med læreplanen er første til å gi studentene en solid kultur i de store temaene i anvendt statistikk. Denne kulturen er nødvendigvis utviklet mens de lærer å bruke programvare som spesielt SAS, R og Matlab. Videre skal studentene tilegne seg ferdigheter i databehandling når det gjelder database management. Noen alternativer tillate dem å utvikle programmer i ulike felt særlig i tertiærsektoren.... [-]

Frankrike Toulouse
September 2019
Engelsk
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
Toulouse School Of Economics TSE

EEE M2 programmet gir i første semester en solid opplæring i microeconometrics, tidsserier, paneldata modeller, ikke-parametriske metoder, store dimensjon statistiske ver ... [+]

Mål og omfang

Denne mester tar sikte på å gi økonometriske og empiriske analyseverktøy kombinert med sterke ferdigheter i bruk av store datasett for å utføre dype studier i et bredt område av økonomi. EEE M2 programmet gir i første semester en solid opplæring i microeconometrics, tidsserier, paneldata modeller, ikke-parametriske metoder, store dimensjon statistiske verktøy, programmering og database management system. I andre semester, studenter anvende disse trening for å gjøre empiriske studier i industriell organisering, økonomi, offentlig politikk evaluering programmer, helse og forsikring, dataanalyse og store data.

Kursene er undervist i engelsk ved TSE fakultetet medlemmer med veletablerte internasjonale omdømme i økonometri, empirisk økonomi, industriell organisering og økonomi blant andre. Denne treningen er ferdig med en empirisk prosjektet ferdig i løpet av hele året i en gruppe studenter.... [-]

Frankrike Toulouse
September 2019
Engelsk
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
Toulouse School Of Economics TSE

M2 EMO Programmet kombinerer en solid opplæring i industriell organisasjon, regulatoriske økonomi og økonometri som gir elevene en reell kompetanse i analysen av strategi ... [+]

Mål og omfang

Hvordan fungerer markeder? Hvordan foretar firma strategiske valg? Hva bestemmer etterspørsel og kostnadsstruktur?

M2 EMO Programmet kombinerer en solid opplæring i industriell organisasjon, regulatoriske økonomi og økonometri som gir elevene en reell kompetanse i analysen av strategiske aspekter av et marked, identifisering av de faktorer som bestemmer bedriftenes økonomiske resultater i et marked, og evaluering av politikk som tar sikte på å bedre effektiviteten i markedet.

Entre Opptak er basert på faglig dyktighet kriterier. En lavere grad av minst 4 års høyskole eller en mastergrad er nødvendig, innenfor en anerkjent læreplanen anses som forenlig med programmet og godkjent av TSE valgkomiteen. Noen børsting opp i økonomi eller matematikk kan være lurt i enkelte tilfeller. Kjennskap til engelsk er åpenbart nødvendig. Note ... [-]
Frankrike Toulouse
September 2019
Engelsk
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
Toulouse School Of Economics TSE

The Master 2 i "økonomisk teori og økonometri" lar elevene få en grundig, generell opplæring (i økonomisk teori, økonometri, industriell organisering, etc.) før du velger ... [+]

Mål og omfang

The Master 2 i "økonomisk teori og økonometri" lar elevene få en grundig, generell opplæring (i økonomisk teori, økonometri, industriell organisering, etc.) før du velger et bestemt område i forskning.

Denne mester er spesielt designet for studenter som er interessert i økonomisk teori, økonometri, industriell organisering, makroøkonomi og andre teoretiske og anvendt felt. Her tilbys et stort utvalg av kurs som tillater elevene å starte en doktorgrad i best mulige forhold, spesielt de som ennå ikke har valgt sin problemstilling.

Doktorgrad

Den "Doktor sporet" lar elevene få en grundig og avansert generell opplæring i økonomisk teori (mikro, makro og økonometri) før du velger et bestemt område i forskning.... [-]

Frankrike Toulouse
September 2019
Engelsk
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk

Presentation of Toulouse School of Economics-TSE (English version)

EN - Toulouse School of Economics - Master Programs

Jose TSE international student in master 1 in Economics

Philip, TSE international student in master 2 in Economics & Markets Organizations