University of Technology Troyes - UTT

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Vårt oppdrag

UTT kjerne oppdrag er å drive forskning, levere utdanning og opplæring og legge til rette for overføring av teknologi. UTT er en fransk institusjon for høyere utdanning ble etablert i 1994. Det er i dag en av de største ingeniørhøyskolene i Frankrike. Over 2500 studenter er registrert ved universitetet, som er registrert på lavere, høyere og doktorgradsprogrammer. I den anerkjente årlige rangering av det franske magasinet "L'Etudiant", tar UTT i 2011 en misunnelsesverdig sjette posisjon blant 65 franske ingeniørskoler.

Tilpassede studietilbud

Standarden femårig sivilingeniør, som er akkreditert av Frankrikes uavhengig sivilingeniør akkrediteringsorgan, CTI, kan skreddersys til hver enkelt elevs individuelle karriere mål fra første året. UTT tilbyr fem sivilingeniører, et masterprogram med valget av ni spesialiseringer, en PhD forskningsprogram i fem fagområder, samt arbeids integrert læring (WIL) moduler som kombinerer akademiske studier med betalt læring på arbeidsplassen (som fører til enten en yrkesfaglig grad, en ingeniørutdannelse eller en mastergrad).

Forske excellence

Forskningsvirksomhet ved UTT er utført av åtte lag innenfor Charles Delaunay Institute (ICD). Instituttet fører en tverrfakultær tilnærming til det sentrale temaet underbygger alle forskningsinnsats: risikostyring vitenskap og teknologi (RMST), en av de store utfordringene det moderne samfunn.

Sterke bånd til industrien

UTT utvikler og vedlikeholder proaktive relasjoner med industrien gjennom felles forskningsprogrammer med bedrifter og lange praksisplasser for sine studenter. UTT er medlem av Carnot Institute Network (sammen med Compiègne University of Technology) og aktivt oppfordrer til etablering av ny virksomhet.

Innovative ledelsestilnærming

Universitetets satsing på prosjektbasert ledelse og analytisk regnskap, kombinert med innovative menneskelige ressurser praksis, lov UTT å regne blant Frankrikes første "uavhengige" institusjoner som fra 1. januar 2009, etter regjeringens Universitetet reform bill sikte på å gi større autonomi til universiteter til å administrere deres budsjett og ansatte. Universitetet har også etablert et partnerskap basert Foundation for å støtte sin innsats og langsiktig utvikling.

Blomstrende partnerskap

UTT er en del av den franske nettverk av universiteter av teknologi (UT) sammen Compiègne (UTC) og Belfort-Montbéliard (UTBM). Denne unike sivilingeniør modell, fostret av vitenskapelig forskning og tett samspill med næringslivet i Frankrike og utover, har også blitt etterlignet i Kina. I 2005, de tre franske universiteter av teknologi satt opp Shanghai Sino-European University of Technology (UTSEUS), som i dag teller 1.000 kinesiske og franske studenter.

Steder

Troyes

Address
12 rue Marie Curie - CS 42060
10004 Troyes CEDEX, France

10004 Troyes, Grand Est, Frankrike

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss