Les den offisielle beskrivelsen

45510_Photo_2016_-USMB_red1

Velkommen til Savoie Mont Blanc University!

Med 14 000 studenter, et rikt utvalg av tverrfaglig utdanning og 19 forskningslaboratorier med et internasjonalt rykte, er Savoie Mont Blanc University en institusjon på en menneskelig skala som kombinerer nærhet til sine territorier, tilknytning til COMUE Université Grenoble Alpes og en bred perspektiv på Europa og verden. Det tilbyr korte kurs (universitetsgrader i teknologi, universitetsgrader) og lange kurs (generalist, spesialist eller faglig bachelorgrader, mastergrader, ingeniørfag og doktorgrad), i både første og videreutdanning. På sine tre universitetscampussteder i Annecy, Le Bourget-du-Lac og Jacob-Bellecombette, tilbyr det spesielt attraktive leve- og studieforhold, i hjertet av en eksepsjonell miljø mellom innsjøer og fjell. Til støtte for forskning og utdanning bidrar det internasjonale aspektet til identitet, attraktivitet, dynamikk og generell utvikling av etableringen vår. Fokuset på Savoie Mont Blanc Universitetet er dels å utvikle internasjonale prosjekter, felleskvalifikasjoner og programmer levert på engelsk, og derimot, hvor det er mulig, å oppmuntre mobilitet til studenter, forelesere og forskere som så vel som for administrativt personale. Presentert i 5 kontinenter, med 240 bilaterale avtaler, har det vært i stand til å dra full nytte av sin enestående beliggenhet på grensen til Sveits og Italia for å utvikle sterke, spesielle forhold til høyere utdanningsinstitusjoner i disse to landene.

Våre studenter er sikre på å finne i Savoie Mont Blanc University en sterk dynamikk, en personlig kvalitet i deres tilsyn, støtte i valg og utvikling av deres personlige planer, samt de nødvendige fasilitetene for integrering i arbeidslivets engasjement. Valg av Université Savoie Mont Blanc betyr en akkumulering av alle mulige muligheter for personlig suksess og oppfyllelse.

Human-sized campuses

Savoie Mont Blanc University ligger mellom Grenoble og Lyon, nær de sveitsiske og italienske grensene, og er en statfinansiert flerfaglig etablering av høyere utdanning, anerkjent på regionalt, nasjonalt og internasjonalt nivå. 14000 studenter totalt på campusene til Jacob-Bellecom-better, Annecy-le-Vieux og Le Bourget-du-Lac, og studerte 200 foreslåtte kurs.

Forskning for anerkjent kvalitet

De 19 laboratoriene har nær tilknytning til nasjonale forskningsinstitutter (CNRS, INRA, CERN, CEA, IRSTEA). De skiller seg spesielt fra organisasjonen til tverrfaglige tematiske akser: fjellstudier, solenergi, fysikk og mekatronikk. Kvaliteten på dette vitenskapelige miljøet styrkes ytterligere av nærheten til CERN i Genève, den største partikkelakseleratoren i verden, og nano-teknologienes forskningsklynger i Grenoble.

En internasjonal dimensjon

Rangeres blant de beste franske universitetene for sine internasjonale relasjoner, kommer Savoie Mont Blanc University først i de store nettene for utenlandsk utveksling.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Lederkurs

Université Savoie Mont Blanc

Mekatronikk er en synergistisk og integrert prosess med flere vitenskap og ferdigheter (blant annet kontroll og datavitenskap, elektronikk, mekanikk) som gjør det mulig å ... [+]

OBJEKTIV

Mekatronikk er en synergistisk og integrert prosess med flere vitenskap og ferdigheter (blant annet kontroll og datavitenskap, elektronikk, mekanikk) som gjør det mulig å tenke og designe produkter og systemer med forstørret eller forbedret funksjonalitet, og som krever å vurdere oppfatningen av produktet eller system i sin samlede livssyklus i en samarbeidende tverrfaglig tilnærming.

Etter å ha fullført dette programmet, blir studentene forberedt på Ph.D. studier. De kan også jobbe som ingeniører eller oppta høyteknologiske og vitenskapelige stillinger i forskningssentre, i forsknings- og utviklingsavdelinger og i spesialiserte konsulentfirmaer.

KOMPETANSER OG VET-HVORDAN... [-]
Frankrike Annecy Argonay Le Bourget-du-Lac
September 2019
Engelsk
Heltid studier
4 semestre
Campus
Les mer på norsk
Université Savoie Mont Blanc

Master i energi og solenergi bygninger tog forskere i stand til å løse komplekse problemer knyttet til ledelse, design og optimalisering av multiple-input-teknologiske sy ... [+]

Mål Tog forskerne i stand til å løse komplekse problemer knyttet til ledelse, design og optimalisering av multiple-input-teknologiske systemer. Utvikle kompetanse og ferdigheter som trengs for å gjennomføre forskning på energi, miljøvern, bruk av innovative materialer og produksjon av innovative strukturer som en del av en global politikk for bærekraftig utvikling. Ferdigheter og ekspertise Design og implementere komplekse teknologiske systemer som er selvregulerende (eller autonome), og at beskytte miljøet gjennom økt energieffektivitet og bruk av bestemte metoder, prosesser og materialer. Kompetanse i tilknyttede verktøy (modellering, simulering, måling, information management). Tverrfaglig mastergrad Course ... [-]
Frankrike Annecy Argonay Le Bourget-du-Lac
September 2019
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
Location address
Université Savoie Mont Blanc/Polytech Annecy-Chambéry
5 Chemin de Bellevue
Annecy-le-Vieux

Annecy, Auvergne-Rhône-Alpes, 74940 FR
Social Media
Location address
Université Savoie Mont Blanc
Annecy Campus
5 chemin de Bellevue

Argonay, Auvergne-Rhône-Alpes, 74940 FR
Location address
Domaine Universitaire
"Chartreuse" Building
Le Bourget-du-Lac

Le Bourget-du-Lac, Auvergne-Rhône-Alpes, 73376 FR