Les den offisielle beskrivelsen

Velkommen til Université de Lorraine !

Lorraine-regionen var allerede en selvstendig hertugdommer i Nordøst-Frankrike da den opprettet universitetet i 1572. Gjennom historien ble regionen delt flere ganger i en "fransk" del og en "tysk" del før de ble gjenforent og definitivt inkludert i Frankrike i begynnelsen av det 20. århundre. På grunn av denne komplekse og rike historie utviklet to store byer: Metz i Nord og Nancy i Sør.

I Nancy ble tre universiteter grunnlagt i det 20. århundre, blant annet et nasjonalt polyteknisk institutt som kombinerte flere ingeniørskoler. I Metz oppsto det første universitetet i 1970.

Den 1. januar 2012, etter flere års forberedelse, fusjonerte disse fire universitetene seg til en som dannet Université de Lorraine . Universitetet har over 50 000 studenter, nær 6 800 ansatte, blant annet 3 700 lærere og søkere, og mange bygninger og universiteter fordelt på hele regionen.

1 time 30 minutter fra Paris ved TGV og i hjertet av Stor-regionen (Belgia, Luxemburg, Tyskland), tilbyr Lorraine-regionen en hyggelig setting sammen med et veldig rikt kulturliv.

I 2013 ifølge den franske avisen, Le Figaro-étudiant, ble Nancy vurdert av studenter å være den beste byen å studere i!

Université de Lorraine er et fransk offentlig universitet

Det tilbyr sine nesten 52 000 studenter et komplett spekter av studier, på alle felt, og i samsvar med Bologna-modellen (bachelor / master / doktorgrad).

Den foreslår også spesifikke franske eksamensbeviser som DUT på en rekke felt (et 2 års yrkesdiplom som ofte etterfølges av et ekstra år for å oppnå en yrkesfaglig bachelorgrad) eller diplomme d'ingénieur, en mastergrad i ingeniørfag og industri ledelse.

Studiene er knyttet til forskning på høyt nivå på de ulike feltene og dra nytte av spesialiserte ferdigheter og høyteknologiske fasiliteter og infrastrukturer når det er nødvendig. Vær så snill å utforske i flere detaljer organisasjonen og arbeidet med det franske utdanningssystemet.

Internasjonale studenter har mulighet til å tilbringe et eller flere semestre ved Université de Lorraine gjennom en rekke utvekslingsprogrammer. De er også invitert til å søke om en av våre internasjonale læreplaner, hvor alle eller deler av kursene blir undervist på engelsk. Og selvfølgelig er det en veldig god idé å benytte muligheten til et opphold hos oss for å lære fransk; For det har vi et fullstendig tilbud om språkopplæring på fransk.

114641_pexels-photo-1462630.jpegAnastasiya Gepp / Pexels

Kunnskapsdialog

Université de Lorraine fremmer innovasjon gjennom dialog av kunnskap , dra nytte av variasjonen og styrken av sine vitenskapelige felt, og sikter mot fremme av kunnskapsoverføring for å irrigere innovasjon og økonomisk vekst, samt utviklingen av grunnvitenskapen.

Universitetet i Université de Lorraine er Université de Lorraine er hovedrolle i sin økonomiske og sosiale utvikling, bygger på interkulturelle og intergenerasjonskoblinger, koordinerer en regional forskningspolitikk og gir tilgang til høyere utdanning til så mange innbyggere som mulig.

Université de Lorraine tilbyr læreplaner innen alle fagområder: vitenskap, helse, teknologi, ingeniørvitenskap, human- og samfunnsvitenskap, lov, økonomi, ledelse, kunst, litteratur og språk. Det legges særlig vekt på å krysse mellom felt og ferdigheter, for å hjelpe elevene til å utvikle sin egen Pathway .

Université de Lorraine foreslår et stort spekter av internasjonale aktiviteter

 • Innkommende og utgående studentutvekslinger (ca 1500 av våre studenter tilbringer minst et semester i utlandet i løpet av studiet, startet 15% av våre studenter i ett av rundt 100 utenlandske land).
 • Delte diplomer med andre universiteter: rundt 60 felleseksamener, inkludert 7 Erasmus Mundus masterprogrammer.
 • Forskningssamarbeid:
  • Mange felles PhD: 11% av våre PhDs deles med et utenlandsk universitet;
  • Fellesgrupper eller laboratorier med utenlandske universiteter;
  • Nesten 30% av våre publikasjoner er medunderskrevet med forskere fra andre land.
 • Mobilitet av studenter, av Ph.D. studenter og postdokumenter, fakultetets medlemmer og administrativt ansatte, for å konsolidere vår internasjonale integrasjon. Universitetet har en aktiv politikk for å stimulere utgående mobilitet, og for å forenkle og forenkle velkommen til innkommende personer.

Utover denne generelle åpenheten bygger vår internasjonale strategi på 3 gradvise nivåer

 • Å ha grenser med 3 andre land er det ganske naturlig at Lorraine er involvert i oppbygging av grenseoverskridende forhold i Stor-regionen (Luxembourg, Fransk- og tysktalende deler av Belgia, Lorraine, Tyske delstater Rheinland-Pfalz og Saarland ). Université de Lorraine er en stor aktør i denne konstruksjonen gjennom mange bilaterale samarbeid med universiteter i disse regionene, men også gjennom sin aktive rolle i utviklingen av Universitetet i Stor-regionen , der det er knyttet til universiteter i Saarland, Trier, Kaiserslautern , Luxembourg og Liège.
 • Université de Lorraine har til hensikt å gradvis bygge opp bånd med et nettverk av europeiske universiteter som deler sine hovedretninger: tverrfaglighet og dialog av kunnskapsområder , innenfor universiteter som dekker et bredt vitenskapelig spektrum, men med en strukturell orientering om ingeniørarbeid, tatt i bred forstand.
 • Mens vi har mange internasjonale partnerskap over hele verden , har enkelte steder potensialet til å fokusere flere samarbeid, i forskning og undervisning, på et bredt sett av fagområder. Université de Lorraine ønsker å understreke samarbeidet med disse nettstedene , ved å strukturere samarbeidet innenfor anerkjente og sterkt støttede enheter. Dette er først og fremst sant for det fransk-tyske samarbeidet, som Université de Lorraine har etablert et bestemt fransk-tysk senter for Lorraine , (CFALOR). Denne typen partnerskap er også etablert i Marokko , Kasakhstan og Kina (spesielt i Wuhan), og målet er å fokusere på rundt 10 steder eller regioner i verden.
Programmer gitt i:
 • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:


Université de Lorraine

Dette kurset tar sikte på å trene spesialister innen metallurgi og mekanikk av materialer på ingeniørfag og master nivåer som oppfyller forventningene til et bredt spekte ... [+]

En internasjonal masterforskning bygget rundt to hovedemner for materialvitenskap; Mekanikk av materialer og mikrostrukturer tilbys ved Universitetet i Lorraine. Undervisningen er gitt på engelsk og programmet er åpent for studenter av alle nasjonaliteter med et Master M1-nivå eller tilsvarende, det vil si for studenter som allerede har studert ett år på et høyere nivå og ønsker å realisere sitt 2. år av Master i en internasjonal atmosfære. Målet med denne nye masterforskningen er å trene ledere på høyt nivå i metallurgi og i materialets mekanikk. På slutten av dette kurset vil studentene ha all kunnskap som er nødvendig for å forfølge sin karriere i akademikere eller industriell forskning.... [-]

Frankrike Nancy
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
2 semestre
Campus
Les mer på norsk
Université de Lorraine

Innen AMASE Master får du ikke bare verdifull kunnskap innen Material Science og Engineering, men du lærer også to av de fire mest utbredte europeiske språkene. Du studer ... [+]

Innen AMASE Master får du ikke bare verdifull kunnskap innen Material Science og Engineering, men du lærer også to av de fire mest utbredte europeiske språkene.

Du studerer med lokale studenter og lærer kulturen til vertslandene dine, og øker senere jobbmuligheter.

I 2005 opprettet EEIGM, med sine institusjonelle partnere, en toårig multinasjonal master i Advanced Materials Science and Engineering

Studentene gjennomfører de to første semesterene i et partner universitet etter eget valg; Det tredje semesteret tilbys i et av de andre universitetene i konsortiet. Det fjerde semesteret består av et forskningsprosjekt i et laboratorium i et av de to universitetene hvor studenten har studert. Studentene får en dobbel masterstudium fra de to aktuelle universitetene.... [-]

Frankrike Nancy
August 2020
Fransk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
Université de Lorraine

EMerald Master-programmet ble opprettet for å svare på det presserende behovet som EU har opprettet for å skape et ressurseffektivt Europa. ... [+]

Høydepunkter

Innovativ utdanning innen geometallurgi og sirkulær økonomi (2-årig masterkurs = 120 studiepoeng)

EMerald-mesteren er merket av både Erasmus og EIT

Deltakende universiteter

Universitetet i Liège Belgia (hovedkoordinator)Universitetet i Lorraine, ENSG Nancy FrankrikeLuleå Teknologisk Institutt SverigeTU Bergakademie Freiberg Tyskland

Diplom

Konsortiet skal levere et trippelbevis (ett fra hvert universitet hvor studenten deltok på forelesninger) og et eksamensbevis fra det koordinerende universitetet:

Ingénieur Civil des Mines et Géologue levert av Universitetet i Liège (ULiège)Master Sciences de la Terre et des Planètes Miljø levert av Universitetet i Lorraine (UL)Master of Science - Major: Geovitenskap levert av Luleå tekniska universitet (LTU)Master i Mekanisk og Prosess Engineering levert av Technische Universität Bergakademie Freiberg (TUBAF) - EIT Label Certificate... [-]
Frankrike Nancy Belgia Liège Sverige Luleå Tyskland Freiberg  + 4 Mer
September 2020
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
Université de Lorraine

Erasmus Mundus Joint Master Degree (EMJMD) i Pervasive Computing og kommunikasjon for bærekraftig utvikling (PERCCOM) tar sikte på å kombinere avansert informasjons- og k ... [+]

Erasmus Mundus Joint Master Degree (EMJMD) i Pervasive Computing og kommunikasjon for bærekraftig utvikling (PERCCOM) tar sikte på å kombinere avansert informasjons- og kommunikasjonsteknologi (IKT) med miljøbevissthet for å muliggjøre førsteklasses utdanning og unike kompetanser for IKT-fagfolk som kan bygge renere , grønnere, mer ressurs og energieffektive cyber-fysiske systemer.

Kontekst

Fremtidens utfordringer inkluderer virkningen av teknologisk utvikling og nye fremvoksende teknologier på miljøet og krever en enorm innsats for å effektivt takle luft-, vann-, mat- og energiutfordringer.

Smart 2020-rapporten, skrevet av den internasjonale klimagruppen, anbefaler intensivt å distribuere informasjon og kommunikasjonsteknologi (IKT) både for å øke overvåking av miljø og menneskelige aktiviteter (industri, bygg, transport osv.) Og for distribuerte smarte IKT-systemer for å kunne redusere forurensning, avfall, matkvalitet og -forsyning, energibegrensninger, etc.... [-]

Frankrike Nancy
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
Université de Lorraine

Erasmus Mundus europeiske mastergradsprogram i språk og kommunikasjonsteknologi (LCT) er designet for å møte kravene til industri og forskning i et raskt voksende område. ... [+]

Erasmus Mundus europeiske mastergradsprogram i språk og kommunikasjonsteknologi (LCT) er designet for å møte kravene til industri og forskning i et raskt voksende område. Det tilbyr utdanning og opplæringsmuligheter for de neste generasjonene av ledere innen forskning og innovasjon. Det gir studentene en grundig kunnskap og innsikt i de ulike fagområdene som bidrar til metodene for språk- og kommunikasjonsteknologi, og styrker evnen til å jobbe i henhold til vitenskapelige metoder. Videre får studentene økt praksisorienterte kunnskaper ved å velge passende kombinasjoner av moduler i språkteknologi, databehandling og teoretisk lingvistikk og datalogi.

LCT-programmet innebærer å studere et år hver på to forskjellige europeiske universiteter i konsortiet. Etter å ha fullført alle studiekrav, vil studenten få to Master of Science / Arts grader godkjent i de respektive utstedelseslandene.... [-]

Frankrike Nancy
August 2020
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
Université de Lorraine

Den europeiske mastergrad i leksikografi (EMLex) er en internasjonal mastergradsstudium (120 studiepoeng) som har blitt tilbudt siden 2009. Siden 2016 kan EMLex inngås me ... [+]

Ønsker du å være en del av et internasjonalt anerkjent masterprogram og utdannet i det akademiske feltet leksikografi?

Så hva med å bli student av eliten studieprogram European Master in Lexicography (EMLex), en Erasmus Mundus Joint Master Degree som tilbyr en svært verdifull og verdensomspennende unik utdanning? Du vil kunne studere ved forskjellige europeiske universiteter, etablere internasjonale akademiske kontakter og øke dine profesjonelle muligheter enormt.

Nyutdannede fra EMLex er høyt kvalifiserte internasjonale eksperter innen forskning, utdanning, kultur, lingvistikk og informasjonsledelse.

Den europeiske mastergrad i leksikografi (EMLex) er en internasjonal mastergradsstudium (120 studiepoeng) som har blitt tilbudt siden 2009. Siden 2016 kan EMLex inngås med en Erasmus Mundus Joint Master Degree. Det inkluderer en felles sommersemester i utlandet for alle studenter i samarbeid med følgende universiteter og institusjoner:... [-]

Frankrike Nancy
August 2020
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
Université de Lorraine

Målet med masterprogrammet er å gi et høyt nivå multinasjonalt forskningsrettet utdanning i fusjonsrelatert ingeniørfysikk, i nært forhold til partnernes forskningsaktivi ... [+]

Målet med masterprogrammet er å gi et høyt nivå multinasjonalt forskningsrettet utdanning i fusjonsrelatert ingeniørfysikk, i nært forhold til partnernes forskningsaktiviteter og med en godt integrert språk- og kulturopplevelse. Den kombinerte og harmoniserte undervisningen og undersøkelsen av de 7 involverte institusjonene, tilbyr et stort utvalg av kompetanser innenfor fusjonsvitenskap og ingeniørfysikk.

Det felles europeiske mastergradsprogrammet gir en ekte europeisk mulighet til masterstudier på et felt som er avgjørende for å bidra til løsningen av det stadig mer presserende og vitale problemet med verdens energiforsyning. Partnene har et langt forhold innenfor rammen av det koordinerte Euratoms forskningsprogram om atomfusjon.... [-]

Frankrike Nancy Marseille Tsjekkia Praha 6 Saclay Spania Leganés Madrid-samfunnet Tyskland Stuttgart Belgia Gent  + 9 Mer
September 2020
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
Université de Lorraine

MSc EF gir faglig utdanning innen bærekraftig ressursforvaltning, bioekonomi og naturforvaltning. Målet med programmet er å utdanne fagfolk som har en grundig forståelse ... [+]

MSc European Forestry (MSc EF) er et 2-årig program innen skogsvitenskap. Programmet fikk Erasmus Mundus-etiketten fra 2004 til 2014 og i årene 2016-2019.

MSc EF gir faglig utdanning innen bærekraftig ressursforvaltning, bioekonomi og naturforvaltning . Målet med programmet er å utdanne fagfolk som har en grundig forståelse av bærekraftig skogs bioekonomi, så vel som i europeisk forretningskultur.

Pixabay / Pexels

MSc EF-konsortiet består av seks europeiske førsteklasses skogsuniversiteter :

Universitetet i Øst-Finland (koordinator)AgroParisTech, FrankrikeUniversitetet i Freiburg, TysklandUniversitetet i Lleida, SpaniaUniversitetet for naturressurser og bio... [-]
Frankrike Nancy
August 2020
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
Université de Lorraine

MSc-programmet er en forskningsdrevet tilnærming til forståelse og styring av skogsøkosystemer, og gir grunnleggende og anvendt kunnskap om organisasjon, funksjon og dyna ... [+]

Denne mesteren er akkreditert av Université de Lorraine og av AgroParisTech.

I dette masterprogrammet består de store skogene og deres omgivelser (FEN) i ett semester av kursene som vises på engelsk og åpnes for internasjonale studenter.

Mål for programmetOppnå høyt tverrfaglig opplæring og up-to-date teknologi for prosjektledelse og forskningsaktiviteter (kommunikasjon, eksperimentering, etterforskning, dataanalyse, osv.).Forstå funksjonen av flerårige planter, agrosystemer og skogsøkosystemer, fra molekylene til landskapet, kilder til industriprodukter og økologiske tjenester.Behør vitenskapen og teknologiene til økologisk prosjektering for bærekraftig forvaltning av naturlige miljøer og landbruks- / skogsproduksjonssystemer.Forstå store miljøspørsmål (globale endringer, biologisk mangfold, trebiomaterialer, fornybare ressurser, energi, forurensning, bærekraftig utvikling osv.).disipliner... [-]
Frankrike Nancy
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
4 semestre
Campus
Les mer på norsk
Université de Lorraine

Det generelle målet med dette kurset er, for studentene, å skaffe seg kunnskap om biomekanikken i muskel-skjelettsystemet og mer spesifikt om utviklingen av pasientspesif ... [+]

Generell beskrivelse

Forståelsen av muskel-skjelettsystemets biomekaniske oppførsel og utforming av medisinske enheter krever diversifisert kunnskap innen ulike fagområder som medisinsk vitenskap (anatomi, celle og vevsbiologi, medisinsk bildebehandling ...), materialmekanikk, finite element simulering, bevegelsesanalyse av menneskekroppen. Denne mastergraden skal gi studentene alle nødvendige grunnleggende for disse domenene, slik at de kan forstå et klinisk problem og foreslå realistiske og pålitelige terapeutiske løsninger. Disse tilnærmingene vil bli gjennomført med en introduksjon til biomimetikk for å vise hvordan man får inspirasjon fra naturen til å designe nye tekniske applikasjoner.... [-]

Frankrike Metz
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
Université de Lorraine

I denne Master i Life Sciences-programmet består "RNA Enzymes Sciences" Spesialisering (RNAES) i kurs som vises på engelsk og åpnes for internasjonale studenter. ... [+]

Presentasjon

Master i livsvitenskapsprogram - RNA og Enzymes Sciences (RNAES) er et opplæringsprogram som er preget av en sterk anerkjent og spesifikk kompetanse innen molekylær og cellulær biologi av RNA og Enzymology.

RNAES er avhengig av undervisningsgruppen bestående av medlemmer av ARN-RNP og Molecular and Structural Enzymology-lagene i UMR IMoPA UL-CNRS 7365, som er internasjonalt anerkjent, men også på eksterne høyttalere, fra franske universiteter eller utenlandske. Andreårs kurs er kun undervist på engelsk.

Mål og forventede kompetanser

Nyutdannede vil kunne utvikle eksperimentelle planer og strategier for å produsere og karakterisere RNA-molekyler eller enzymer, for å gjennomføre prosjekter som er målrettet for å studere aktiviteten, strukturen, cellefunksjonene til disse makromolekylene. Denne kunnskapen og kunnskapen gjør det mulig for kandidater enten å gå inn på arbeidsstyrken ved Bac 5 eller å forfølge en Ph.D. Studentene må velge mellom to alternativer:... [-]

Frankrike Nancy
September 2020
Engelsk
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
Université de Lorraine

I dette masterprogrammet består spesialiseringen "Molekylær kjemi og fysisk kjemi" (MCP) av kurs som vises på engelsk og åpnes for internasjonale studenter. Hovedformålet ... [+]

I dette masterprogrammet består spesialiseringen "Molekylær kjemi og fysisk kjemi" (MCP) av kurs som vises på engelsk og åpnes for internasjonale studenter.

Mål for programmet

Hovedformålet med MS i kjemi er å møte bedriftens forventninger ved å tilby et program med spesialisering som dekker flere aktivitetsområder som anerkjennes som kilder til sysselsetting: kjemisk analyse, overflatebehandlinger, biomaterialer, miljøbevarelse, modellering, syntese .

MS i kjemi har som mål å trene framtidige spesialister som er høyt kvalifisert for laboratorier av doktorgrader, C2MP (Kjemi, Mekanikk, Materialer, Fysikk), SIMPPE (Vitenskap og Teknologi for Molekyler Produkter og Energi) og andre partnerlaboratorier, med ambisjonen om en Internasjonal åpning ved å sørge for å gi studentene et solid språklig grunnlag og smaken av mobilitet.... [-]

Frankrike Nancy
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
Université de Lorraine

Dette masterprogrammet "Dependable Software Systems" (DESEM) er et Erasmus Mundus Master-program som består av masterstudier i datalogi ved Université de Lorraine på prog ... [+]

Dette masterprogrammet "Dependable Software Systems" (DESEM) er et Erasmus Mundus Master-program som består av masterstudier i datalogi ved Université de Lorraine på programvare og formelle metoder, vist på engelsk og åpnet for internasjonale studenter.

Mål for programmet

Hovedmålet med masterprogrammet er å tilby et avansert program på "Dependable Software Systems" (DESEM), blande kurs på grunnlag og nøkkelbegreper og kurs på metoder, teknikker og applikasjoner , med noen spesialiserte kurs, avhengig av interesser og faglig prosjekt av studentene. For å sikre tilpasningsevnen som kreves av fremtidige kandidater til den konstante utviklingen av disiplinen, har programmets formål å mestre de grunnleggende og nøkkelbegrepene i programvare engineering disiplin , som algoritmer og programmering, avansert programvare engineering, modelleringssystemer, formelle metoder, logikk og bevis, semantikk, modellkontroll og verifisering, sikkerhet for informasjonssystemer, protokoll- og systemverifiseringsteknikker, med vekt på formelle metoder og deres applikasjoner .... [-]

Frankrike Nancy
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
Université de Lorraine

Master of Business Management: General Management Spesialisering fra IAE Nancy er et høyt nivå, teoretisk og anvendt ledelse. Det er tilgjengelig i kontinuerlig læring el ... [+]

Master of Business Management: General Management Spesialisering fra IAE Nancy er et høyt nivå, teoretisk og anvendt ledelse. Det er tilgjengelig i kontinuerlig læring eller etter en bachelorgrad eller førsteårs masterprogram (dvs. etter 4 års universitetsstudier). Det er rettet mot både ikke-forretningsmessige og forretningsmessige studenter eller fagfolk. Det tillater studenter eller ledere å utfylle sin kompetanse i ikke-forretningsområder med en omfattende læreplan i virksomheten. Det tillater også studenter eller ledere spesialisert på bestemte felt, å utvide sine perspektiver og polyvalens gjennom forsterkning av transversale kompetanser for å møte forretningsmessige utfordringer i en globalisert verden.... [-]

Frankrike Nancy
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
Université de Lorraine

Master of Business Management: International Management Spesialisering fra IAE Nancy er et høyt nivå, teoretisk og anvendt ledelse. Det er tilgjengelig i kontinuerlig lær ... [+]

Master of Business Management: International Management Spesialisering fra IAE Nancy er et høyt nivå, teoretisk og anvendt ledelse. Det er tilgjengelig i kontinuerlig læring eller etter en bachelorgrad eller førsteårs masterprogram (dvs. etter 4 års universitetsstudier). Det er rettet mot både ikke-forretningsmessige og forretningsmessige studenter eller fagfolk. Det tillater studenter eller ledere å utfylle sin kompetanse i ikke-forretningsområder med en omfattende læreplan i virksomheten. Det tillater også studenter eller ledere spesialisert på bestemte felt, å utvide sine perspektiver og polyvalens gjennom forsterkning av transversale kompetanser for å møte forretningsmessige utfordringer i en globalisert verden.... [-]

Frankrike Nancy
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
2 semestre
Campus
Les mer på norsk
Université de Lorraine

Målet med NLP (Natural Language Processing) er å produsere beregningsmodeller som simulerer vår evne til å snakke og forstå «naturlige» språk som engelsk, fransk eller ru ... [+]

Et øyeblikkDiplom: Master of Science DegreeType: Industri og forskningsorientert gradAntall studiepoeng: 120Start: september 2020Varighet: 1-2 årSpråk: EngelskStudieavgift: € 334,00, for EU-borger, € 3 770 ellers. Sted: Nancy, Frankrike (1 time og 30 minutters togtur fra Paris) Natural Language Processing (NLP): Få datamaskiner til å snakke

NLP: Et eksploderende og fascinerende vitenskapsområde, som tilbyr mange karrieremuligheter i mange sektorer som industri, forskning og utdanning.

Målet med NLP er å produsere beregningsmodeller som simulerer vår evne til å snakke og forstå "naturlige" språk som engelsk, fransk, russisk, kinesisk etc. i motsetning til kunstige språk som programmering eller matematikk.... [-]

Frankrike Nancy
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk
Address
Cours Léopold,34
54000 Nancy, Grand Est, Frankrike
Address
Metz, Grand Est, Frankrike
Address
Jardin du Pharo, 58 Boulevard Charles Livon, 13007 Marseille, France
13007 Marseille, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Frankrike
Address
Zikova,1903/4
166 36 Praha 6, Hlavní město Praha, Tsjekkia
Address
Centre CEA Saclay D36, Institut national des sciences et techniques nucléaires, 91190 Saclay, France
91190 Saclay, Île-de-France, Frankrike
Address
Avenida de la Universidad,30
28911 Leganés, Madrid-samfunnet, Spania
Address
Plaza Ciencias,1
28040 Madrid-samfunnet, Spania
Address
Pfaffenwaldring,61
70569 Stuttgart, Baden-Württemberg, Tyskland
Address
Faculty of Sciences: Krijgslaan 281 - S2, 9000 Ghent, Belgium
9000 Gent, Flandern, Belgia