Université de Nantes

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Université de Nantes har aldri stoppet fremover. I møte med dagens utfordringer oppdager vi oss selv.

I de siste 50 årene har Université de Nantes tatt opplæring og forskning på høyeste nivå, og i 2015 tok en plass i Times Higher Education World University Ranking . Université de Nantes er rangert blant de 25 beste franske universitetene . I disse 50 årene har vi vesentlig utviklet seg.

Mot en ny modell av universitetet

Université de Nantes gir næring, begeistring, generøsitet og mot. Disse prinsippene, som vanligvis er knyttet til ungdom, er vårt varemerke. Denne filosofien fører oss til å oppnå høyere standarder. Det skaper oss, i en verden med rask forandring, å oppfinne en ny modell av universitetet. Denne modellen ønsker å være åpen for sitt miljø og fokusert på samfunnsendringer. Den er klar til å møte utfordringene våre samfunn når det gjelder forskning, opplæring, innovasjon, fremme av vitenskapelig kultur, integrering av studenter i sosioøkonomisk stoff og internasjonal prestisje.

Denne modellen plasserer studenten i sentrum av sin oppmerksomhet og, mer enn noensinne, mennesket i hjertet av dets dynamikk og ambisjoner. Styrken til et universitet ligger i investeringen og kvaliteten på sine forskere, professorer, forelesere, lærere og bibliotekspersonell, ingeniører, administrasjonspersonale, teknikere, serviceavdeling og helse.

Det er nede for oss å nære denne forskjellen og å koble til talenter.

shallow focus photography of person in white and black striped top writing on white paperLonely Planet / Unsplash

Det kreative og dristige universitetet

Université de Nantes letter samarbeidet og gjør tverrfaglig studie en faktor for innovasjon og suksess.

Université de Nantes ligger i et vakkert naturområde i hjertet av Nantes, en by kjent for sin vitalitet, kultur, økonomisk utvikling og livskvalitet. Takket være sine 2 campuser i Saint-Nazaire og La-Roche-sur-Yon, holder Université de Nantes en sterk tilstedeværelse innenfor territoriet.

Innenfor sine campus møtes forskjellige disipliner for å berike hverandre. Université de Nantes er et av de sjeldne franske universitetene for å fremme tverrfaglighet. 38.000 studenter blander seg innenfor de 20 fakultetene og skolene der. 295 spesialiteter er representert, 44 laboratorier arbeider innen alle fagområder.

Bli et av de beste tverrfaglige franske universitetene.

Dette miljøet gir mulighet for nye erfaringer, opprettelsen av rike samspill, som vi oppfordrer. Université de Nantes har satt seg som et mål å bli et av de beste tverrfaglige franske universitetene innen de neste 10 årene. Eksempler på de-compartmentalized praksis, både i forskning og i opplæring er mange. Vi tar sikte på å forbedre dem for å svare på de komplekse sosiale endringene foran oss.

Denne smeltepoten, dette mangfoldet gjør Université de Nantes et levende sted, både innbydende og kreativt. Det er et universitet hvor bevegelse er en synlig og stimulerende virkelighet.

Det åpne og borgerlige universitetet

Université de Nantes deltar aktivt i utviklingen av regionen ved å øke sin kunnskap, rikdom og potensial, slik at fremtiden finner sted her!

Université de Nantes ønsker å være en ledende aktør i samfunnsutviklingen: opplæring på høyt nivå, kunnskapsformidling, verdiskapning gjennom forskning og overføring av teknologi.

three people sitting in front of table laughing togetherBrooke Cagle / Unsplash

Drevet av innovasjon

I en sammenheng med sosial og økonomisk forandring er kapasiteten til å innovere mer enn noensinne nøkkelstenen til enhver konkurranseevne. Université de Nantes bidrar aktivt til innovasjon av den sosioøkonomiske sminke gjennom sine forskere, laboratorier, utstyr, og toppmoderne teknologiske plattformer, de nyutdannede som utgjør en enorm mengde ferdigheter og talent.

En sentral aktør i samfunnet

Et sant kultur-, idretts- og samfunnsbidragsprosjekt oppmuntrer vårt universitet til å revitalisere sin region ved å berikke den offentlige debatten og ved å stimulere til kreativitet: konferanser, oppdatert medieutstyr, artister-i-boprogrammer, høytidsport, studentforpliktelse gjennom 150 studenterorganisasjoner.

Ved å engasjere seg i lokale problemer og ha en innflytelse internasjonalt, viser Université de Nantes sin evne til å leke med de nye skalaene av territorium. Dette er viktig for enhver utvikling.

Steder

Nantes

Address
Rue Christian Pauc
44035 Nantes, Pays de la Loire, Frankrike

Saint-Nazaire

Address
Boulevard de l'Université
44600 Saint-Nazaire, Pays de la Loire, Frankrike

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss