University of TOURS

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Universitetet i Tours er en avgjørende europeisk universitet som har etablert en kampanje av tiltak innenfor Europa 2020-strategien, med formål å utvikle "smart, bærekraftig og inkluderende vekst". Gjennom sine høyere utdanning og forskning oppdrag, Universitetet i Tours spiller en nøkkelrolle i forskning, utvikling, og i å øke den vitenskapelige, kulturelle og faglige kapasiteter på så mange personer som mulig.

Åpen for verden, Universitetet i Tours privilegier samarbeid og utveksling ved å delta aktivt i etableringen av det europeiske området for høyere utdanning og forskningsområdet som stammer fra Bologna-prosessen.

En tverrfaglig og helsesektoren offentlig etablering, har universitetet høyt potensial og eiendeler som sikrer det oppfyller europeisk høyere utdanning og forskning standarder. Som en anerkjent leder i sin økonomiske, sosiale og kulturelle miljø, Universitetet i Tours er en banebrytende og nyskapende etablissement fremme humanistiske verdier som er dypt forankret i en region fylte med historie og kulturarv.

Universitetet i Tours slutter seg til følgende to slagord: "Man fødes ikke som menneske, blir man Man" - Erasmus "Kunnskap uten samvittighet er, men ruin av sjelen" - François Rabelais

Steder

turer

Université François Rabelais

Address
60 rue du Plat D'Etain
Tours

37000 turer, Centre-Val de Loire, Frankrike