emlyon business school

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Opprettet i 1872 og basert i Lyon, Frankrike, med flere internasjonale studiesteder, er em EM Lyon en topp europeisk handelshøyskole viet til livslang læring for gründer og internasjonal ledelse. Institusjonen er rangert på topp 100 i verden for global Arbeidsevne (# 2 Business School i Frankrike, # 64 i verden) av The Times Higher Education og skiller seg ut blant de få handelshøyskoler i verden tildelt tre internasjonale akkrediteringer (AMBA, EQUIS og AACSB).

Med en by-line basert på "tidlig maker" konsept der av studenter er svært oppmuntret til å utvikle sin entreprenørånd og eksperimentere, er EM Lyon et sted hvor du steller dine ideer for å gjøre dem til virkelighet. I dag blir en maker betyr kontrollere din skjebne, å være skuespiller og gründer av din eksistens, og flytte fra Do-It-Yourself til gjør-det-sammen i en ånd av samarbeid. Dette konseptet gjenspeiler EM Lyon visjon av entreprenør: en person, som prøver, eksperimenter, gjør feil, starter på nytt, og lærer mens de går. Gründeren fra EM Lyon er en produsent og en tidlig mover. Han er en tidlig maker.

Sin kunnskap i opplæringen er basert både på teori og på dag-til-dag selskapets ledelse.

Sin særegne kvalitet er grunnlagt på undervisning innovasjon og en gründer tilnærming til ledelse utdanning.

5 studiesteder

  • em EM Lyon ligger i trivelige landlige omgivelser kun 15 minutter fra sentrum av Lyon. De moderne bygninger som ligger i en stor 18-acre park gi 30.000 m² kontor og undervisningsplass utstyrt med WIFI nettverk.
  • Shanghai campus - Den økonomiske boomen i Kina, har verdens tredje største økonomiske makt og gradvis integrering av asiatiske økonomiske og kulturelle modeller i globaliseringsprosessen drastisk endret tradisjonell vestlig oppfatning.
  • En ultra-tilkoblet og innovative nettsted, er Paris campus del av dem EM Lyon er globalisering approach.The 5500 m² Haussmann-stil campus ligger i hjertet av Paris, ved siden av "Gare de Lyon" jernbanestasjonen.
  • em EM Lyon har også en campus ligger i Saint Etienne, Frankrike og Casablanca, Marokko.

Videre de kulturelle referansene i Europa og i den engelsktalende verden er i Kina konfrontert med verdier og tilnærminger som er helt annerledes. Holder disse observasjonene i tankene, denne campus som mål å eksponere studentene til den kinesiske kulturen spesielt og i øst asiatisk kultur generelt.

Fakultet Komposisjon og organisasjon

Fakultetet består av 113 heltids professorer og organisert i 4 avdelinger:

  • Markeder og innovasjon
  • Strategi og organisasjon
  • Økonomi, finans, Kontroll
  • Management, Law and Human Resources

Skolen rangeringer:

The Times Higher Education # 2 Business School i Frankrike # 64 i verden Global Arbeidsevne Universitetet Ranking 2015

Steder

Lyon

Address
emlyon business school
Lyon-Ecully Campus
23, av. Guy de Collongue

69134 Lyon, Auvergne-Rhône-Alpes, Frankrike

Shanghai

Address
emlyon business school Asian Campus
2F, Global Education Center, East China Normal University
N°3663 Zhong Shan North Road

200062 Shanghai, Shanghai, Kina

Paris

Address
emlyon business school
Paris Campus
15 Boulevard Diderot

75012 Paris, Île-de-France, Frankrike

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Akkrediteringer