Caucasus International University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Caucasus International University (CIU) er en høyere utdanningsinstitusjon basert på nasjonale verdier og konstante endringer, med sikte på å produsere konkurransedyktige, høyt kvalifiserte medarbeidere og deres integrasjon med nasjonal og internasjonal sfære.

Videregående opplæring er et av de viktigste offentlige ansvarene; Derfor streber vi for å gjøre utdanningen mottatt i vårt universitet omfattende, basert på vitenskapelige undersøkelser. Tre akademiske faser (Under-Graduate , Graduate, Doctoral Programs ) er fokusert på studenter - fremme deres talent og øke sine faglige ferdigheter. Implementering av forskning og innovasjon, utdanningssystemledelse ved hjelp av omfattende gjennomsiktige verktøy er blant hovedprioritetene til CIU.

Det er ingen mål uten konsekvenser og omvendt! Universitetets 23 år gamle historie viste at vårt forsøk på å skape et universitet i en klassisk europeisk stil med høye akademiske standarder basert på georgiske verdier, ga det ønskede resultatet.

I dag har vi alle forutsetninger for å være konkurransedyktig i nasjonal og internasjonal sfære.

85211_studentlife.jpg

Universitetet tilbyr:

Et rikt bibliotek, TV- og radiostudioer, Redigeringsrom, Multimediesenter, Læringslaboratorier for grunnleggende medisin disipliner, Anatomi-arbeidsrom utstyrt med moderne stimulerte elementer, Vitenskapelig-forskningslaboratorium for nevro-vitenskap og anvendt fysiologi, laboratorium for biokjemi, arbeidsrom - Stimulerte teknikker, Tannklinikker for residens og universitetsdisipliner, Prosjektleder, Juridisk klinikk, Kaukasus Geopolitisk Modelleringslaboratorium, Konfliktløsning og Karriereutvikling Centers, Turisme Arbeidsrom, Keller "Kolkhi, Vitenskapelig Forskningsenter for Vinkultur-Viner, Mikrovinifiseringsforsknings Laboratorium, Laboratorier av Vin-Kjemi, Ampelografi og Mikrobiologi, Tasting Room, etc.

85214_12.jpg

Universitets prioriteter:

  • Forskning og praksisorientert undervisning basert på internasjonale standarder;
  • Integrasjon med internasjonalt utdanningsområde;
  • Et team av høyt kvalifisert fagpersonell med praktisk erfaring;
  • En bygning utstyrt med moderne infrastruktur og teknologi;
  • Sysselsetting av studenter og alumner ved CIU, statlige og ikke-statlige strukturer;
  • Utvekslingsprogrammer;
  • stipend;
  • Diverse og lykkelig studentliv;
  • Fleksibelt betalingssystem.

Universitetet tilbyr et studentrettet miljø og utdanning i samsvar med høye akademiske standarder, og dermed definere studenters kunnskapsbase, makt og fremtidsperspektiv!

Å være en CIU student betyr å oppnå en høy kvalitet utdanning, ha en vellykket karriere, muligheter for konstant utvikling og vellykket studentliv.

Steder

Tbilisi

Address
Chargali Street,73
Tbilisi, Tbilisi, Georgia