Les den offisielle beskrivelsen

Velkommen til georgisk Technical University

Georgian Technical University (GTU) er en av de største pedagogiske og vitenskapelige institusjonene i Georgia. Universitetets hovedfokus er å forbedre sin posisjon på den internasjonale høyere utdanningsområdet, som gir muligheter til å lære gode faglige og akademiske ferdigheter, og opprettholde internasjonalt konkurransedyktige utdannings-, forsknings- og innovasjonstjenester som er viktige for Georgias vedvarende utvikling.

GTU

historie

1922 - Ble grunnlagt som et teknisk fagfag i Tbilisi State University
1990 - Georgian Polytechnic Institute ble tildelt universitetets status og ble kåret til Georgian Technical University (GTU)
2001 - GTU ble et fullstendig medlem av European University Association - ERE
2005 - Georgia ble med i Bologna-prosessen

Utdanningsprogrammer

211 Pedagogiske læreplaner er akkreditert på GTU
44 Yrkesprogrammer for tiden aktive (totalt antall - 184 yrkesprogrammer) - 150 studiepoeng
69 Bachelorgradsprogrammer - 240 studiepoeng
46 Mastergradsstudier - 120 studiepoeng
38 Doktorgradsprogrammer - 180 studiepoeng

Språk i studien

 • georgian
 • Russisk
 • Norsk
 • Tyske

GTU har lisensiert TELL ME MORE® språkopplæringsprogramvare, som inkluderer amerikansk engelsk, britisk engelsk, nederlandsk, fransk, tysk, italiensk og spansk. Læringsprogrammer er også egnet til brukernes behov, da programvaren tilbyr komplett nybegynner, nybegynner, mellomprodukt og avansert nivå.

Tall og fakta

Avdelinger - 59 Vitenskapelige og pedagogiske sentre - 127 tilknyttede forskningsinstitusjoner - 17

 • Avdeling for ingeniørfag
 • Fakultet for energiteknikk og telekommunikasjon
 • Fakultet for Gruvedrift og Geologi
 • Fakultet for kjemisk teknologi og metallurgi
 • Fakultet for arkitektur, byplanlegging og design
 • Fakultet for lov og internasjonale forhold
 • Ingeniørøkonomisk, Medieteknologi og Samfunnsvitenskap
 • Fakultet for næringslivsteknologi
 • Fakultet for informatikk og kontrollsystemer
 • Fakultet for transport og maskinteknikk
 • International Design School
 • Fakultet for landbruksvitenskap og biosystemteknikk
GTU_intrenational_student

STEM Programmer på GTU

GTU har tilbudt Engineering Degrees i flere tiår med spesiell oppmerksomhet til følgende STEM-felt: Datavitenskap, Datateknikk (50+ år), Energi og Elektroteknikk (90+ år), Civilingeniør (90+ år), Næringsmiddelindustri og Skogbruk (60 + år).

GTU deltar i Millennium Challenge Corporation (MCC) prosjekt for STEM Higher Education Development i Georgia. Indikative STEM-programmer inkluderer Elektroteknologi, Datateknikk, Datavitenskap, Kjemisk Engineering og Civilingeniørfelt ved Georgian Technical University.

Prosjektmål:

 • Bygg opp kapasitet i georgiske offentlige universiteter

Og å tilby internasjonal standard amerikanske grader og akkrediteringskort for akkrediteringskort for engineering og teknologi i STEM-felt.

Nytt program på GTU under MCC-Georgia's Program

GTU har i samarbeid med Auburn University (USA) og Georgian Research and Development Foundation lagt fram prosjektforslag: "Et nytt program for å fremme arbeidstreningstrening i trådløs teknologi for å øke økonomisk utvikling i Georgia" som svar på MCC-Georgia's Program Improvement Competitive Grants For industri-ledede ferdigheter og arbeidskraft utviklingsprosjekt.

Et nytt yrkesopplæringssenter "Georgian Wireless Professional Center (GWVC)" vil bli etablert og administrert av GTU innen dette prosjektet.

ISU / GTU partnerskapsprogram

I tråd med Memorandum of Understanding (MOU) mellom Iowa State University (ISU) og GTU, ble et nytt ISU / GTU partnerskapsprogram lansert på GTU for å tilpasse 5 grunnstudier ved et nylig opprettet Agrarian Faculty of GTU med ISUs relevante programmer og aktivere Program-til-program overføring av georgiske studenter til ISU etter vellykket gjennomføring av to års studier på GTU.

GTU pedagogisk-vitenskapelige aktiviteter finansieres av lokale og internasjonale vitenskapelige organisasjoner og midler, inkludert:

 • Georgia National Science Foundation (GNSF);
 • Shota Rustaveli National Science Foundation (SRNSF);
 • Georgia Research and Development Foundation (GRDF);
 • Euro Commission Foundation TEMPUS, ERASMUS MUNDUS, ERASMUS +, HORIZON 2020;
 • US Civil Research and Development Foundation (CRDF);
 • International Science and Technology Center (ISTC);
 • Science and Technology Center i Ukraina (STCU);
 • US Agency of International Development (USAID) ...

GTU utfører ulike prosjekter og undersøkelser finansiert av kjente selskaper som:

 • British Petroleum
 • Durapact GmbH
 • Boeing-helikoptre
 • INVENSYS
 • Schneider Electric
 • SIEMENS ...

Internasjonale partnerskap

GTU har avanserte partnerskap innen utdanning og forskning med verdens ledende organisasjoner, for eksempel KEK - High Energy Accelerator Research Organization (Japan), Forschungszentrum Jülich GmbH (Tyskland), CERN - European Organization for Nuclear Research (Sveits), JINR - Felles institutt for kjernefysisk forskning (Dubna Distinguished Professors fra ulike land leverer forelesningene ved International Design School etablert på GTU under protes av Prof. Dr. Giorgetto Giugiaro, kjent italiensk bildesigner.

Programmer gitt i:
 • Engelsk
 • Tysk
 • Russisk
 • Georgian

Denne skolen tilbyr også:

Lederkurs

Georgian Technical University

Den engelske Master's Agronomy Program ("EMPA"), etablert i høsten 2017, gir en unik mulighet til potensielle kandidater som ønsker å bli fremtidige globale ledere innen ... [+]

Den engelske Master's Agronomy Program ("EMPA"), etablert i høsten 2017, gir en unik mulighet til potensielle kandidater som ønsker å bli fremtidige globale ledere innen agronomi. Alle EMPA-kurs og forelesninger tilbys på engelsk for å forberede elevene til å møte de virkelige utfordringene i verdensøkonomien. Vårt ekspertteam av engelsktalende professorer og forelesere er opplært for å utstyre hver student med de engelske ferdighetene som er nødvendige for å konkurrere i både faglige og faglige fag. Vi er sikre på at EMPA er det ledende internasjonale programmet innen agronomi.

I tillegg til kjerne agronomikkursene tilbyr EMPA ulike valgfag som entomologi, økologi, genetikk og avl, for å hjelpe kursdeltakere til å velge sine spesifikke karriere og felt. Vi er for tiden i diskusjoner med utenlandske universiteter om et potensielt dobbeltstudium i agronomi og arbeider for å fullføre detaljene snart. ... [-]

Georgia Tbilisi
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
Georgian Technical University

Dette programmet er ment å øke kunnskapen og ferdighetene til designprofessorer og de andre disipliner, for å komme inn eller fortsette innenfor ulike yrker i designdisip ... [+]

Dette programmet er ment å øke kunnskapen og ferdighetene til designprofessorer og de andre disipliner, for å komme inn eller fortsette innenfor ulike yrker i designdisipliner og andre allierte fagområder. Programmet utvider studentenes kritiske forståelse av den historiske og moderne sosiale, kulturelle, økonomiske og politiske konteksten av design, samtidig som det gir avansert, state-of-the-art spesialopplæring og erfaring - i designspraksis, prosesser og metoder - nødvendig for å Gjennomføre komplekse, flerfasetterte designprosjekter, og produsere profesjonelle designutfall og resultater til en internasjonal standard.

Nyutdannede av programmet vil bli gjennomsyret med den nødvendige kunnskap og ferdigheter for å fortsette sine karrierer som vellykkede praktiserende designere som er i stand til å gi et positivt bidrag til samfunnet av designere, designinteressenter og samfunnet som helhet. Nyutdannede vil også få en streng vitenskapelig jording og erfaring som er egnet for livslang læring og videre doktorgradsstudier.... [-]

Georgia Tbilisi
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
Georgian Technical University

Masterprogrammet i ledelse og politikk for teknologi vil gi sine kandidater med kunnskap og ferdigheter til å analysere komplekse sosiotekniske problemer, strukturere og ... [+]

Masterprogrammet i ledelse og politikk for teknologi vil gi sine kandidater med kunnskap og ferdigheter til å analysere komplekse sosiotekniske problemer, strukturere og modellere sine løsninger, og å utføre design og implementering av komplekse prosjekter, programmer og politikk i det teknologiske området .

Programmet integrerer lederkunnskap med fagområdene spesialiseringsteknologi, og består av ingeniørelementer, kurs i kvantitetsanalyser, samt kurs i forretningsplanlegging og økonomi. Det vektlegger integrering av de ulike feltene i forvaltningen utvikle et generelt perspektiv til ledelse problemer og utfordringer. Programmet tilbyr systematisk analyse av begreper og prinsipper som er grunnleggende for forståelse av teknologiledelsesfeltet. Kurs arbeid relatert teorier og ideer til driftspraksis og retningslinjer for produksjon og operasjonelle problemer på bedrifter. ... [-]

Georgia Tbilisi
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
Georgian Technical University

Masterprogrammet i vannforsyning, vannavladning og rationell bruk og beskyttelse av vannressurser gir sine kandidater med markedskrevd kunnskap og ferdigheter til å selvs ... [+]

Programmets mål Masterprogrammet i vannforsyning, vannavladning og rationell bruk og beskyttelse av vannressurser gir sine kandidater med markedskrevd kunnskap og ferdigheter til å selvstendig og fritt starte utvikling av bygging av vannforsyning og kloakkanlegg og skikkelig administrere byggeprosessen i en Bærekraftig og sikker måte. Lær å gi rasjonell bruk og vern av vannressurser i dagens situasjon. Lær å løse komplekse tekniske og miljømessige problemer i bygging av vannforsyning og avløpsanlegg. Lær å arbeide selvstendig med prosjektet knyttet normative dokumentasjon og til å overføre en konstruksjon objekt i utnyttelse orientert på kvalitet. Program Beskrivelse ... [-]
Georgia Tbilisi
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
Georgian Technical University

Denne mesterens mål er å forberede vannressursingeniøren som vil være moderne krav hensiktsmessig, konkurransedyktig, ytelsesorientert, fokusert på praktiske og operasjon ... [+]

Denne mesterens mål er å forberede vannressursingeniøren som vil være moderne krav hensiktsmessig, konkurransedyktig, ytelsesorientert, fokusert på praktiske og operasjonelle aktiviteter. Som vil kan gi design og implementering av operasjonelle aktiviteter gitt til bygging normer og regler, vil være motivert til å være et faglig synspunkt, et verdig bidrag til sosial - økonomisk utvikling. Vil kunne designe, bygge og utnytte vannressursforvaltningssystemer ved hjelp av moderne dataprogrammer og vurdering av risikofaktorer i reguleringsprosessene. Vil være i stand til naturlig vannklassifisering, overvåking av vannkvalitet og vurdering de bruker moderne standarder.

program Forutsetninger ... [-]
Georgia Tbilisi
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
Georgian Technical University

Etter oppgradering av dette programmet, med kunnskap og tildelt kvalifikasjon, vil personen kunne jobbe i privat sektor Arbeider innen vitenskap og enologi, Landbruksdepa ... [+]

Programmets mål For å forberede enologist i henhold til arbeidsmarkeds krav, som vil være konkurransedyktige, praktisk orientert og klar til å møte de høyeste forventninger til vinindustrien. Å skaffe studentene den nødvendige teoretiske kunnskaper og praktisk ferdighet. Å introdusere til elever verden av drue dyrking, vinfremstilling, vin takknemlighet og vin virksomhet. Å undervise dagens teknikker, for å gi informasjon om moderne metoder, innovasjoner som brukes mens man forvalter en vingård og vingård. Forklare betydningen av spesifikke vindyrkingsteknikker for å skape viner med god smak og aroma. Å gi opplevelsen til studenter som utvikler relevante ferdigheter i dagens praksis for høsting av druer og foredling av druer til vin på en kommersiell vingård og / eller vingård. Å bli studenter kjent med felles analytiske ferdigheter, brukt i et vinlaboratorium. Program Beskrivelse ... [-]
Georgia Tbilisi
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk