The University Of Georgia

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

The University Of Georgia er en høyest, største private utdanningsinstitusjon som ligger i Tbilisi, Georgia, er medlem av European Higher Education Area (EHEA), Bologna Oppfølgingsgruppe - BF UG , Copenhagen Declaration (grunnlag for utviklingen av de gjensidige kvalitetssikringsrammene for utdanning og opplæring i Europa), ENIC-NARIC-nettverket ( EU-akademisk anerkjennelse og mobilitet ); MCI i India, MSRT anerkjennelse i Iran, Yok i Tyrkia og mange lignende utdanningsintegrasjon og avtaler. Disse og universitetets aggressive forskningsnivå gjorde universitetets prestasjoner svært fremragende i regionen, og grader og diplomer er akkreditert rundt om i verden og svært akseptabelt i EU og USA.

UG har oppnådd å skaffe beste utdanningsinfrastruktur og høye utdanningsstandarder i Kaukasus-regionen. I dag er UG i ledende rekkevidde av regionale utdanningsinstitusjoner, dedikert til den personlige veksten til hver elev, slik at de ikke bare utdanner seg som faglært fagfolk, men er også forberedt på å ta på seg utfordringene i den virkelige verden. The University Of Georgia er utstyrt med moderne datateknologi og nyeste laboratorier. I tråd med teoretisk kunnskap har studentene mulighet til å få praktisk erfaring og arbeide med ulike tekniske og vitenskapelige utstyr. Vårt fakultet er dedikert til å undervise kreativt og med entusiasme, og bidra til å øke unge fagfolk med et demonstrert engasjement for publikum. For internasjonale studenter tilbyr The University Of Georgia dag programmer på disse feltene:

 • Bedriftsøkonomi (grunnskole);
 • Master of Business Administration (Graduate);
 • Ingeniørfag / IT (Undergraduate);
 • IT Engineering (Graduate);
 • Engelsk filologi (undergraduate);
 • Sykepleie (undervisning);
 • Apotek (undergraduate);
 • Tannlegen (en-syklus)
 • Generell medisin (en-syklus)
 • Master of International Business Law Program (Graduate);
 • Master of Education Administration (Graduate)

UG er stolt av sitt mangfoldige samfunn med tverrkulturell bevissthet. Det gleder seg studenter fra hele verden, noe som gjør det til et knutepunkt for kunnskap med en internasjonal atmosfære. Internasjonale studenter har like muligheter, blant annet fullverdig studentliv og karrieremuligheter. UG fremmer en sunn livsstil og tilbyr utmerket infrastruktur for å aktivt øve sport og fitness. Studentene har tilgang til ulike innendørs og utendørs sportsstadioner, samt tennisbaner og et velutstyrt treningssenter. UG studenter har muligheten til å etablere klubber og bringe nyskapende ideer til livs og delta i spennende aktiviteter. Studentene får støtte for å fullt ut realisere sitt potensial og oppleve minneverdige øyeblikk ved The University Of Georgia . I dag har universitetet ære å tilby sine studenter moderne fasiliteter og læringsmiljø der de kan få en høy opplæring og praktisk erfaring. Kunnskap og ferdigheter oppnådd på universitetet vårt er en garanti for en vellykket karriere, ikke bare i Georgia, men også på det internasjonale arbeidsmarkedet. Informasjonen om prosedyrer og andre opplysninger om opptak er tilgjengelig på den offisielle nettsiden til The University Of Georgia - www. UG .edu.ge.

Ytterligere informasjon kan også kjøpes ved å sende en mail til John Dastouri og professor Bahman Moghimi

J.Dastouri @ UG .edu.ge.

B.Moghimi @ UG .edu.ge

Steder

Tbilisi

The University of Georgia

Address
77a, M. Kostava str.
0171 Tbilisi, Tbilisi, Georgia
Telefon
+995 322 55 22 22