Akrofi-Christaller Institute Of Theology, Mission And Culture

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Akrofi-Christaller Institute of Theology, misjon og kultur, En vitenskapelig institusjon opprettet av Presbyterian Church of Ghana for å tjene bredere kristne samfunnet i Ghana og Afrika. Instituttet er akkreditert av National Accreditation Board of Ministry of Education (Ghana) som en praktisk forskning institusjon, med en Presidential Charter å tildele egne grader.

Den Akrofi-Christaller Institute of Theology, misjon og kultur er en praktisk forskning og opplæring institutt fullt akkreditert av National Accreditation Board of Ministry of Education som en høyere institusjon med en Presidential Charter å tildele egne grader. Det er et forskningsuniversitet fremme afrikansk innovasjon og dyktighet og dedikert til studiet og dokumentasjon av kristne historie, tanke og liv i Ghana og Afrika som helhet, i forhold til deres afrikanske innstilling og til verden kristendommen. ACI søker å styrke kristen vitne i den moderne Afrika og verdenssammenheng gjennom Christian stipend.

ACI

Oppkalt etter to siste store lærde i Twi språk og pioner tall i den kulturelle vitnesbyrd om Kirken i Ghana, Clement Anderson Akrofi og Johannes Gottlieb ChristallerDen Akrofi-Christaller Institute of Theology, misjon og kultur (ACI) (tidligere Akrofi-Christaller Memorial Center for Mission Research and Applied teologi, ACMC) søker å være i forkant av kirkens oppdrag og møte med samfunnet og kulturen i Ghana , Afrika og resten av verden.

Instituttet står i en tradisjon som kombinerer fromhet, kreativitet og faglig dyktighet i å fremme vitnet til evangeliet i Ghana og på tvers av Afrika.

Dette var kjennetegnet av opplæringen gis i det historiske Akropong Seminary som bygninger, (Basel Hus i Akropong-Akuapem), bygget i 1840-årene og 1860-årene, men ble renovert i 1992, og utvidet i 1996 til 1998, Institutt nå inntar.

Instituttet har moderne og godt vedlikeholdt bolig og catering fasiliteter, en betydelig og up-to-date spesialbibliotek, og foredrag og studiemuligheter i en historisk setting der spørsmål om evangeliet og kultur er en dag-til-dag bekymring.

De 40 ansatte søke å modellere kristne samfunnet, møte for daglig tilbedelse som akkompagnement av akademiske og pastorale aktiviteter.

Instituttet ble formelt etablert i 1987 som et uavhengig organ, et selskap med begrenset ansvar og er registrert under Companies kode som en veldedighet.

De juridiske og administrative strukturer av instituttet ble utformet med sikte på å skape en institusjon som ville være bærekraftig, økonomisk selvbærende og tilstrekkelig åpen for å tjene også behovene til bredere kristne og fagmiljøer.

Visjon

Å være en tempo-innstillingen faglig og pastoral institusjon, opplæring kristne arbeidere og ledere for effektiv misjon i afrikansk kontekst.

Mission

Instituttet søker å: 1. Utvikle faglige programmer som gir tilstrekkelige verktøy for seriøs og kreativ forskning på afrikansk kristendom og Den afrikanske bidrag til verden kristendommen, så vel som å tilby nye muligheter for meningsfull og relevant teologisk forskning og publisering.

  1. Tjene bredere kristne samfunnet i Ghana, Afrika og verden, ved å fokusere sin forskning og opplæring på spørsmål om kristen misjon i afrikansk kontekst, for å hjelpe det kristne samfunnet i Afrika bedre forstå sin oppgave og vitner mer effektivt til Kingdom av Gud i Afrika og i verden for øvrig.
ACI Ghana

våre mål

jeg. Å gi opplæring i oppdrag forskningsmetoder, innspilling av lokal historie, kontekstualisering og andre relevante fag for de som er interessert og engasjert i situasjoner med misjon, evangelisering og sosiopolitisk og kulturell transformasjon.

ii. Å samarbeide med andre faglige, kirke og misjon institusjoner, etater og avdelinger i og utenfor Ghana, opptatt med å identifisere viktige missiologiske spørsmål for studier, forskning og dokumentasjon, og trening og handling i oppdrag.

iii. For å lette studier og videreutdanning for prester og andre kirkelige ansatte, studenter og forskere i virksomhetsrelaterte emner fra både innenfor og utenfor Ghana.

iv. For å montere relevant litteratur, dokumentasjon og informasjon for teologisk refleksjon over kirkens liv og misjon, utvikle bibliotek, mikro og dataanlegg, spre ideer og informasjon gjennom audio-visuelle, publikasjoner og en journal.

v. For å opprettholde et samfunnslivet preget av kristen tilbedelse og satsing på kristen misjon og service.

vi. For å være så mye som mulig et levende laboratorium i misjon og å samarbeide med andre institusjoner, etater, sentre og komiteer, både i og utenfor Ghana, engasjert i refleksjon og handling i kirkens misjon, gjennom gjensidig

Steder

Akropong

Address
P.O. Box 76
Akropong-Akuapem

Akropong, Østlig region, Ghana

Programmer

Tiden er det ingen programmer for å vise

Vennligst avgrense søket ovenfor, sjekk ut våre populære kategoriene nedenfor eller utføre et søkeord.


... or simply by choosing your degree: