Les den offisielle beskrivelsen

VÅR VISJON ERKLÆRING

Christian service Høgskolen har som mål: Å være en førsteklasses evangelisk kristne universitet som fremmer kunnskap om Kristus gjennom opplæring av menn og kvinner med moralsk rettskaffenhet, faglig dyktighet og lidenskap for å tjene og forandre samfunnet.

Førsteklasses: Høgskolen har som mål å tilby førsteklasses opplæring, gode fasiliteter og generelt gode utsikter - omgivelser; det er først i alt.

Evangelical Christian University: Med dette mener vi at Høgskolen varsler de gode nyhetene om Jesus Kristus og tror på de historiske doktriner i den kristne tro.

Moralsk rettskaffenhet: Gjennomføre basert på kristen moral og livsstil som viser konsekvent hensyn til Guds Ord og rettssikkerhet.

Academic Excellence: Profesjonelt og faglig kompetent og evne til å anvende kunnskap til å løse eller håndtere aktuelle tema som berører kirke og samfunn.

Lidenskap for å tjene: Visning med stor iver og entusiasme.

Våre målsetninger

Den kristne Tjenesten Høgskolen er en Academic Center of Excellence for undervisning, forskning og service i teologi, Applied Science and Humanities i en evangelisk og lyd etisk miljø.

A Brief History

The College begynte som en sammenslåing av to visjoner i januar 1974. En gruppe av ghanesiske kristne hadde en visjon om et tverrkirkelig, evangelisk institusjonen av et høyt faglig nivå, noe som ville trene menn og kvinner for alle typer kristne departementet.

Den andre gruppen består eksil misjonærer som hadde en visjon om en institusjon å trene arbeidere fra de veletablerte kirke i det sørlige Ghana for et fremstøt i det nordlige Ghana og nabolandene der kirken var relativt liten. Evangelisk kristendom i Ghana i slutten av 1960-tallet og 1970-tallet var preget blant annet av intimt samspill og samarbeid og uskarphet av tverrkirkelig, misjon og gruppe utmerkelser. Worldwide Evangelisering for Kristus (WEC), som var en av de misjonsgrupper i den andre gruppen av misjonærer, hadde kjøpt eiendom i Kumasi som de hadde bygget fire bolighus og en radio studio med planer om å bygge en stor bygning for å tjene som begynnelsen på en trening college. Snart to visjoner slått sammen.

I oktober 1974, de første bolig klassene startet med fire studenter og College vokste fra styrke til styrke og har nå blitt en evangelisk kristen Høgskolen.

Våre kjerneverdier

Den kristne Tjenesten Høgskolen setter stor pris på og opprettholder følgende kjerneverdier som den anser som sentrale og grunnleggende til institusjonen. De er:

  • Herredømme Jesus Kristus.
  • Integritet
  • Hardt arbeid
  • God forvaltning av ressurser
  • Gjensidig støtte og omsorg

Vi tilbyr topp fasiliteter for studenter:

CSUC plasserer deg i et faglig stimulerende miljø som er både åndelig berikende og sosialt oppfylle. Vår omfattende og innovativ tilnærming til utdanning og forskning vil hjelpe bidra til fremtidig suksess og inspirere deg til å realisere ditt fulle potensial som gründer og teknologikyndige ledere.

Innleggelser avdelingen er her for å hjelpe deg gjennom hele søknadsprosessen og hjelpe deg å finne ditt hjem på CSUC. Vår familie er alltid i vekst og vi ser frem til å ønske nye studenter til kristen tjeneste Høgskolen CSUC.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

MSc

Christian Service University College

I tråd med CSUC strategiske mål og det nasjonale behovet for kvalifiserte og kunnskapsrike fagfolk, er målet med MSc programmet er å utvikle fagfolk som er etisk og har e ... [+]

Oversikt

I tråd med CSUC strategiske mål og det nasjonale behovet for kvalifiserte og kunnskapsrike fagfolk, er målet med MSc programmet er å utvikle fagfolk som er etisk og har en integrert kunnskap om regnskap og finans er nødvendig for forvaltning og bærekraftig ytelse av moderne bedrifter og organisasjoner .

Programmets mål

Målene i Master. Regnskap og finans programmet er:

Å gi nyutdannede med god kunnskap om moderne regnskap og finans praksis og modeller for effektiv og etisk forvaltning av organisasjoner. For å forbedre nyutdannede forståelse i bruk av empiriske modeller, teorier og sentrale begreper i regnskap og finans. For å utvikle problemløsning og analytiske ferdigheter av akademikere som kreves for business / økonomisk analyse og forskning i regnskap og finans. For å utvide kunnskapsgrunnlaget studenter i integrert regnskap og finans; og dermed gi MSC. Regnskap og finans oppgradere den ekstra fordelen av flere kurs unntak i programmer av profesjonelle organer. Opptakskrav ... [-]
Ghana Kumasi
September 2019
Engelsk
Heltid studier
12 måneder
Campus
Les mer på norsk
Christian Service University College

Christian Tjenesten Høgskolen er det opplagte valget for toppledelsen personell i ledende stillinger som vurderer å oppgradere seg i området overvåking og evaluering. Eli ... [+]

Christian Tjenesten Høgskolen er det opplagte valget for toppledelsen personell i ledende stillinger som vurderer å oppgradere seg i området overvåking og evaluering. eliten Master of Science Degree program i Monitoring and Evaluation (M & E) er den første i sitt slag til å bli lansert av noen universitet i den vestafrikanske sub-regionen.

Ifølge leder av Institutt for planlegging og utvikling av CSUC Mr. Paul Kitson B. Asamoah, med Ghana økende avhengighet av internasjonale organer og giverorganisasjoner for fond og andre former for støtte til å drive utviklingsplaner, programmer og prosjekter, er det behovet for å utdanne høyt kaliber fagfolk på post graduate nivå i overvåking og evaluering. “Indepth kunnskap i kartlegging og evaluering er snaut og er i biter. Det er ikke fullstendig. Og hvor organisasjoner trenger personell med omfattende kunnskaper og ferdigheter i M & E, de ofte bruker tusenvis av dollar for å sende dem til utlandet for å få opplæring,”sier Asamoah. “The initiativ fra CSUC president Prof. Sam Afrane i å bringe dette programmet til dørstokken er prisverdig og blir en bedre og mer kostnadseffektiv måte å skaffe god utdanning og opplæring i M & E,” lagt Mr. Asamoah. Programmet som har både teoretiske og praktiske komponenter, er hendene på med 12 måneder intensive kurs arbeid og forskning komponenter samt en ekstra tre måneder for avhandlingen. Programmet er rettet mot tjenestemenn fra ulike departementer, etater, stor, kommunale og distrikts forsamlinger. Det mål også medieorganisasjoner, lokale og utenlandske ikke-statlige organisasjoner. For ung akademiker ønsker å bruke, krever... [-]
Ghana Kumasi
September 2019
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk

School Video 1

School Video 2