Christian Service University College

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

VÅR VISJON ERKLÆRING

Christian service Høgskolen har som mål: Å være en førsteklasses evangelisk kristne universitet som fremmer kunnskap om Kristus gjennom opplæring av menn og kvinner med moralsk rettskaffenhet, faglig dyktighet og lidenskap for å tjene og forandre samfunnet.

Førsteklasses: Høgskolen har som mål å tilby førsteklasses opplæring, gode fasiliteter og generelt gode utsikter - omgivelser; det er først i alt.

Evangelical Christian University: Med dette mener vi at Høgskolen varsler de gode nyhetene om Jesus Kristus og tror på de historiske doktriner i den kristne tro.

Moralsk rettskaffenhet: Gjennomføre basert på kristen moral og livsstil som viser konsekvent hensyn til Guds Ord og rettssikkerhet.

Academic Excellence: Profesjonelt og faglig kompetent og evne til å anvende kunnskap til å løse eller håndtere aktuelle tema som berører kirke og samfunn.

Lidenskap for å tjene: Visning med stor iver og entusiasme.

Våre målsetninger

Den kristne Tjenesten Høgskolen er en Academic Center of Excellence for undervisning, forskning og service i teologi, Applied Science and Humanities i en evangelisk og lyd etisk miljø.

A Brief History

The College begynte som en sammenslåing av to visjoner i januar 1974. En gruppe av ghanesiske kristne hadde en visjon om et tverrkirkelig, evangelisk institusjonen av et høyt faglig nivå, noe som ville trene menn og kvinner for alle typer kristne departementet.

Den andre gruppen består eksil misjonærer som hadde en visjon om en institusjon å trene arbeidere fra de veletablerte kirke i det sørlige Ghana for et fremstøt i det nordlige Ghana og nabolandene der kirken var relativt liten. Evangelisk kristendom i Ghana i slutten av 1960-tallet og 1970-tallet var preget blant annet av intimt samspill og samarbeid og uskarphet av tverrkirkelig, misjon og gruppe utmerkelser. Worldwide Evangelisering for Kristus (WEC), som var en av de misjonsgrupper i den andre gruppen av misjonærer, hadde kjøpt eiendom i Kumasi som de hadde bygget fire bolighus og en radio studio med planer om å bygge en stor bygning for å tjene som begynnelsen på en trening college. Snart to visjoner slått sammen.

I oktober 1974, de første bolig klassene startet med fire studenter og College vokste fra styrke til styrke og har nå blitt en evangelisk kristen Høgskolen.

Våre kjerneverdier

Den kristne Tjenesten Høgskolen setter stor pris på og opprettholder følgende kjerneverdier som den anser som sentrale og grunnleggende til institusjonen. De er:

  • Herredømme Jesus Kristus.
  • Integritet
  • Hardt arbeid
  • God forvaltning av ressurser
  • Gjensidig støtte og omsorg

Vi tilbyr topp fasiliteter for studenter:

CSUC plasserer deg i et faglig stimulerende miljø som er både åndelig berikende og sosialt oppfylle. Vår omfattende og innovativ tilnærming til utdanning og forskning vil hjelpe bidra til fremtidig suksess og inspirere deg til å realisere ditt fulle potensial som gründer og teknologikyndige ledere.

Innleggelser avdelingen er her for å hjelpe deg gjennom hele søknadsprosessen og hjelpe deg å finne ditt hjem på CSUC. Vår familie er alltid i vekst og vi ser frem til å ønske nye studenter til kristen tjeneste Høgskolen CSUC.

Steder

Kumasi

Christian Service University College

Address
Post Office Box 3110,
Kumasi, Ashanti-regionen, Ghana
Telefon
+233 322028781