AAS College

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

AAS College ble etablert i 1990 og er i dag et av de største høyskolene i Thessaloniki. Det er kjent for sin høye utdanningsstandard innen kunst

AAS er en franchisepartner College University of Sunderland i Storbritannia. Det betyr at vi på AAS tilbyr britisk utdanning av topp kvalitet. Vi følger den samme læreplanen og gir samme BA- og MA-grader som UoS i designområdet.

Hos AAS forstår vi at for å nå dine fulle potensialer, trenger du et moderne, vennlige og inspirerende miljø. Dette er grunnen til at vi stadig investerer i våre lokaler og ressurser. Høyteknologiske datamaskiner, bibliotek, VLE og alt nødvendig utstyr er der for å hjelpe deg med studiene dine. Du studerer og øver på fullt utstyrte datastudioer, forelesningsrom, designstudioer mens du kan glede deg over og slappe av på college-kafeen.

Vårt bibliotek er en av de største i byen og er fullstendig oppdatert. Videre, fordi samarbeidet med University of Sunderland du har fri tilgang til e-biblioteker gjennom hele studiet.

Du vil delta i en rekke konkurranser i løpet av studiene. Det høye antallet priser som studentene våre oppnår i nasjonale og internasjonale konkurranser, gjør oss virkelig stolte.

I løpet av ditt treårige program kan du også glede deg over kulturbesøk, virkelige prosjekter, arbeidsplasser, utstillinger og studiebesøk i Europa.

128194_P6130971.png

AAS er et utmerket valg for deg som ønsker å gjøre en forskjell innen design og kommunikasjon.

Du er opplært i henhold til britisk utdanningssystem, og du er forberedt på å svare på alle utfordringene i det internasjonale markedet.

Du følger den samme læreplanen, det samme programmet og du får samme bachelor og master grad som studentene på UoS. Du får samme britiske utdanning av toppkvalitet. Du holder deg oppdatert med alle internasjonale trender innen design og grafikk.

Når du kommer til studier, gjør du det smarte valget!

Oppdag Middelhavsområdet ved University of Sunderland, og velg britisk utdanning av topp kvalitet, i et middelhavsmiljø av topp kvalitet, til lavere skolepenger enn de i Storbritannias universiteter!

Bli med på AAS College i Thessaloniki - Hellas!128205_UndergradProspectus_enviro48copy.jpg

Steder

Thessaloniki

Address
AAS College
108 Thessalonikis street
Oraiokastro

ΤΚ: 57013 Thessaloniki, Thessaloniki, Hellas

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss