ALBA Graduate Business School

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

ALBA Graduate Business School på American College of Greece ble grunnlagt i 1992 og opererer i regi av næringslivet, en sammenslutning av selskaper og institusjonelle organisasjoner, som for tiden nummererer mer enn 90 medlemmer.

Alba arbeider for kompetanse, kvalitet og kontinuerlig innovasjon innen forskning og undervisning. Alba tilbyr utdannet akademiske programmer, hvorav de fleste er internasjonalt akkreditert av AMBA eller EFMD . Det er den ledende Business School i Hellas på grunnlag av karriereveiledning, opplæring i entreprenørskap, utøvende internprogrammer hos toppbedrifter, og utestående plasseringsrekord for sine alumner.

115520_CF110834.jpg

Alba professorer kommer fra de beste universiteter over hele verden som Yale, London Business School, IMD etc. Omtrent 20% av heltidsstudenter kommer fra land som Frankrike, India, Russland, Serbia, Nigeria etc. I tillegg er et stadig voksende nettverk av partnere over hele verden gjennom utvekslingsprogrammer gir studentene mulighet til å bygge internasjonale nettverk av faglige og sosiale kontakter, og dra nytte av utveksling av kunnskap, erfaring og kulturell innsikt.

Hvert år tilbyr Alba en rekke stipend til søkere som viser sterk akademisk prestasjon og / eller et utmerket faglig spor. Alba Career Office tilbyr førsteklasses støtte til studenter og alumner. Gjennom personlig coaching, blir mer enn 10 fokuserte verksteder, karrierepaneler, jobbskygging, praksisplasser og utallige bedriftsbesøk, forberedt på å søke de beste jobbene internasjonalt. Det årlige karriereforumet tiltrekker seg mer enn 100 rekrutterere og er grunnlaget for mer enn 1500 intervjuer på mindre enn en uke. Alba abonnerer og tilbyr studenter og alumner alle store internasjonale rekrutterings- / plasseringstjenester.

Stipend er tilgjengelig for internasjonale studenter. Hvis du vil se om du er kvalifisert, fyll ut dette skjema nettsiden.

115515_22179953_10155784170836810_6043486379086959257_o.jpg

956_img2.jpgI tillegg til sine akademiske programmer tilbyr Alba høykvalitets lederutdanning for å møte behovene til store innenlandske og internasjonale bedriftskunder. Disse programmene spenner fra åpne innmeldingsseminarer til tilpassede løsninger. Mer enn 11000 ledere har deltatt på Executive Development Programs at Stipendier er tilgjengelige for internasjonale studenter. Hvis du vil se om du er kvalifisert, fyll ut dette skjemaets hjemmeside ..

958_img3.jpgAlbas alumni-kropp består av ca 3000 fremstående personer som danner en gruppe unge og dynamiske ledere i ferd med å bygge utfordrende karrierer, samtidig som Albas rykte øker i det greske og internasjonale næringslivet.

Steder

Aten

Alba Graduate Business School

Address
ALBA Graduate Business School
6-8 Xenias Str.

115 28 Aten, Sentral-Athen, Hellas
Telefon
+30 21 0896 4737

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Akkrediteringer