Athens University of Economics & Business

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Athens University of Economics and Business (AUEB) ble stiftet i 1920 og er i dag regnet som en av de mest konkurransedyktige universitetene, på europeisk nivå, innen økonomi, økonomi og administrasjon, informatikk, statistikk, markedsføring, regnskap og finans. Nesten et århundre etter etableringen, fortsetter AUEB å overføre kunnskap i vitenskapelige felt det Fosters, for å fremme effektive og innovative ledelse praksis, og til å bidra til utviklingen av det greske og det internasjonale samfunnet, med tanke på balansen mellom kvalitet og sosiale bidrag. Hvert år mer enn tusen studenter utdannet fra Universitetet.

AUEB har totalt mer enn 26.000 kandidater, som utgjør en drivkraft ikke bare i den greske, men også i internasjonal økonomi og ledelse. Videre rangerer AUEB blant de høyeste i preferansene til potensielle studenter hvert år i disiplinene det adresserer. Målet med AUEB er ikke bare å gi sine studenter med teoretisk kunnskap i forbindelse med moderne analyseverktøy, men også å gi dem muligheten til å utvikle sine personlige ferdigheter, for eksempel kritisk tenkning og individuelle initiativ. Kombinere tradisjon med innovasjon og forskning med søknad, med fokus på kvalitet og utadvendthet, og å være lydhør overfor samfunnets behov, har AUEB et fremragende rykte som stammer fra det høye nivået på undervisningen det tilbyr og levering av moderne akademiske programmer som inneholder den nyeste internasjonale utviklingen, basert på kravene i dagens arbeidsmarked.

"... Målet vårt universitet er å tjene som et senter for utdanning og vitenskapelig forskning, demokrati, meritokrati, utadvendthet, åpenhet og sosial ansvarlighet, og som en kilde til intellektuell rikdom for vårt land, spesielt i disse vanskelige tider at Hellas kommer gjennom. Vi ønsker at våre studenter til å skaffe seg den beste vitenskapelig trening mulig, noe som vil gjøre dem i stand til å bli vellykket fagfolk i Europa og på verdensbasis. Samtidig, til tross for sin begrensede finansielle kapasitet, AUEB tilbyr sine studenter en rekke kulturelle, sportslige og andre aktiviteter og tjenester, bidra til størst mulig grad til deres godt avrundet personlig utvikling. Vi forsøker å utvikle en pågående forhold til våre studenter. Ved å opprettholde og videreutvikle langsiktige og nært samarbeid med den greske næringslivet, letter AUEB og støtter, gjennom sine tjenester, karriere plasseringer av sine kandidater. Med en sterk følelse av ansvar, bidrar AUEB besluttsomt til etableringen av den viktigste ressursen et land kan ha: den menneskelige kapital ... "

Professor Konstantine Gatsios, rektor

Utdrag fra Rektors hilsen

Steder

Aten

Address
Athens University of Economics and Business
76, Patission Str.

10434 Aten, Sentral-Athen, Hellas