Aristotle University Thessaloniki

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Aristoteles-universitetet i Thessaloniki

Aristoteles-universitetet i Thessaloniki The Aristoteles-universitetet i Thessaloniki ble grunnlagt i 1925 og er den største omfattende universitet i Hellas. Den viktigste campus ligger i sentrum av byen Thessaloniki, og dekker et areal på ca 33,4 dekar. Det består av 10 fakulteter som består av 40 skoler og en single-skolen fakultetet. Noen pedagogiske og administrative er lokalisert utenfor campus for praktiske og driftsmessige årsaker. En rekke av disse er lokalisert utenfor byen Thessaloniki eller i andre byer. Den Aristoteles-universitetet samfunnet omfatter ca 75.000 studenter (65.000 studenter og 9.000 hovedfagsstudenter og stipendiater), 2,024 fakultetet medlemmer, mer enn 800 forsknings- og laboratoriepersonell og nesten 900 administrativt ansatte.

School of Journalism og massekommunikasjon

The School of Journalism og Mass Communications (http://www.jour.auth.gr/en/) av Aristoteles-universitetet i Thessaloniki ble grunnlagt i 1991 med det formål å gi studentene teoretisk og praktisk opplæring i journalistikk, fremme forskning i journalistikk og massekommunikasjon, samt opprettholde de rettigheter og plikter for greske journalister. Det opptar en seks-etasjers neoklassisk bygning som ligger på 46 Egnatias Street, i sentrum av Thessaloniki. Sekretariatet ligger i første etasje. Skolens medie og informatikk laboratorier er plassert i en annen bygning, nær sentrale campus. The School of Journalism og Mass Communications tilbyr fire år BA Honours grader (tilsvarende 240 studiepoeng) i a) journalistikk, og b) Mass Communications. Opererer en fullverdig og finansiert internship-programmet, studenter av begge spesialiseringer har mulighet til å skaffe seg verdifull kompetanse i situ, under et semester lang plassering i en rekke medieorganisasjoner (TV og radiostasjoner, aviser og magasiner, nettmedier, reklame og PR byråer), samt i pressen / kommunikasjon stillinger i privat og offentlig sektor. The School er praktisk program ble innviet i 2008, og i dag det inkluderer en MA i journalistikk og nye medier, og en MA i kommunikasjon og kultur (både varige 2 år og tilsvarer 120 studiepoeng), samt et doktorgradsprogram (3 år / 180 studiepoeng). Skolens nåværende student befolkning omfatter nesten 700 studenter, 64 postgraduates og 57 stipendiater. I tillegg hvert år skolen mottar i gjennomsnitt 15 Erasmus-studenter stund, på samme tid, trener det score til mid-karriere fagfolk gjennom et bredt spekter av spesialdesignede Livslang læring programmer.

Thessaloniki Historisk en av Europas eldste og mest multietniske byer, har Thessaloniki en befolkning på rundt en million mennesker, og, på grunn av sine fire universiteter og mange andre høyere utdanningsinstitusjoner, og har en student-sterk befolkning på mer enn 150.000. Utrustet med tusenvis år gamle flerkulturelle arv, knyttet til sin greske, romerske, bysantinske, ottomanske og sefardiske jøder historie, er sentrum av et pulserende kultur-skapende bevegelse som inkluderer noen av landets mest anerkjente band, billedkunstnere og Thessaloniki designere, samt internasjonalt anerkjente festivaler som vinter International Film Festival og våren Thessaloniki Documentary Festival.

Trenger jeg å ta IELTS / TOEFL / Cambridge etc eksamen for min søknad? Du er pålagt å sende inn en engelsk språkeksamen resultat hvis enten du ditt første språk ikke er engelsk hele lavere grad ble ikke undervist i engelsk For ytterligere informasjon se English Language Krav. Vær oppmerksom på at du ikke trenger å sende inn en språktest med søknaden som velgerne ikke vil ta hensyn til dette når du bestemmer om ikke å anbefale tilbud om studieplass. Hvis du mottar tilbud om studieplass, vil det aktuelle språket tilstand legges til. Du må gi bevis på språkkunnskaper før du er grunn til å registrere for programmet.

Trenger jeg å sende eventuelle andre dokumenter?

Administrasjonen vil be deg om å sende eksamensresultater som ikke var inkludert i søknadsskjemaet, samt annen tilleggsinformasjon som kan anses nødvendig.

Det jeg trenger for min registrering gjøre?

Når du har blitt akseptert vi vil være i kontakt med deg om de dokumentene du trenger for å sende inn på registreringen. Disse innbefatter typisk bekreftede kopier av din grad og din engelskeksamen medfører en kopi av identiteten siden av pass to identitetskort størrelse fargefotografier

Jeg kommer ikke fra et EU-land. Trenger jeg visum? Alle studenter som ikke kommer fra EU-land må sjekke med den greske ambassaden i sine land forskrift om studentvisum for Hellas. De må søke om studentvisum i hjemlandet så tidlig som mulig, fordi behandlingstiden for slike visa kan bli ganske lang.

Hva bør jeg gjøre for å forberede seg til programmet?

Når du har blitt akseptert vi vil være i kontakt med deg om programmets detaljer og krav. Det er en god idé å gjøre noen prep arbeid på forhånd for å starte programmet, dvs. friske opp dine engelskkunnskaper eller spesiell terminologi kunnskap ved å lese en bok som er relevant for den veien du har valgt (se f.eks. bibliografien din kjerne kurs).

Kan jeg besøke School of Journalism og massekommunikasjon?

Ja det kan du. Ta kontakt med Program Administration Officer (se ovenfor), og legge til rette for et besøk når som helst til slutten av sommeren eksamensperioden (30 juni), eller etter starten av fallet eksamensperioden (01.09).

Steder

Thessaloniki

Aristotle University of Thessaloni

Address
egnatias 46
54625 Thessaloniki, Thessaloniki, Hellas
Telefon
+30 231 099 6000