Les den offisielle beskrivelsen

Velkommen til TEI Øst-Makedonia og Thrakien (ΤΕΙ ΑΜΘ)

TEI Øst-Makedonia og Thrakia (ΤΕΙ ΑΜΘ) ble etablert i 1976 under navnet TEI Kavala. Den nåværende form er et resultat av institusjonelle reformer og endringer. Først åpnet som Senter for teknisk utdanning (KATE), ett år etter at et senter for Technical Training (Katee) og i 1983 som Teknologisk Educational Institute (TEI). 2001 Teknologisk Educational Institute (TEI), og siden 2007 som en institusjon for høyere utdanning (HEI).

Utgangspunktet (1976-1983), den KATE / Katee hadde seks avdelinger, kjent i dag som de gamle avdelingene for TEI. I 1985 grunnla det første vedlegget av TEI i drama hvor han slo seg ned ved Institutt for skog og Natural Environment Management, men som ble lansert i 1986. I samme år grunnla og Business Administration, som sluttet seg til økonomi og ledelse School (GFS).

Under 1999-2007 4 flere avdelinger ble lagt til TEI AMTH, kjent som utvidelse avdelinger. Med driften av den andre Department of Drama, at av Landscape Architecture (2003), ble etablert og tredje fakultet TEI AMTH heter School of Agricultural Technology (STEG).

I 2009 ble det stiftet en tredje Drama Department, Enology Department, som ikke tilhører STEG men opererer som en uavhengig avdeling inntil institusjonalisere School of Agricultural Technology and Food Technology og ernæring hvor vitenskap tilhører.

Den nåværende bygningen TEI Øst-Makedonia og Thrakia er en cardioid bygning med enestående utsikt feltet til Gulf of Kavala. Konstruksjonen begynte i 1983, og til slutt overga seg i 1995. Komplekset (campus) dekker et areal på 132 000 m2 med deksel 36.000 m2, hvorav 11 000 m2 er klasserom, 11.000 m2 verksteder (TOL og reparasjon), 11,000 m2 er tre sovesaler kapasitet 450 senger og 3000 m2 er byggingen av Bibliotek.

ΤΕΙ ΑΜΘ opererte seks separate Graduate programmer (PSP). Med unntak av de nyeste avdelingene TEI Øst-Makedonia og Thrakia, Ønologi og landskapsarkitektur, som overhengende utstedelse av Presidential resolusjoner (PD) alle andre avdelinger har obligatorisk tjenestepensjon rettigheter.

Den ΤΕΙ ΑΜΘ er i topp ti blant de 16 TEI og 28. blant 82 universiteter og høyskoler i landet. I verden rangeringen er i første halvår (posisjon 5264) på ​​12.000 beste universitetene i verden. Målingen (metodikk) er i tråd med Cybermetrics Lab indikatorer, særlig de som er knyttet til produksjon og akademisk publisering av vitenskapelig kunnskap.

Den pedagogiske prosessen ved ΤΕΙ ΑΜΘ utført av undervisning fakultetet medlemmer (permanente) som er hierarkisk inndelt i 4 klasser: a) Professor b) Førsteamanuensis, c) Assistant Professor og d) Foreleser. Medlemmene av OP får hjelp i sitt arbeid av vitenskapelig og laboratorie Associates (midlertidig), fra lab teknikere og administratorer.

Den ΤΕΙ ΑΜΘ gir særlig stor betydning for forskning og innovasjon. Målet er å etablere strenge prosedyrer for fremragende forskning på alle nivåer av faglig fungering. For dette formål TEI AMTH utgir to tidsskrifter i engelsk.

En viktig institusjonell verktøy som forbinder vitenskapelig ansatte ved ΤΕΙ ΑΜΘ forskning og innovasjon er Øst-Makedonia og Thrakia Technological Research Center (TRC-AMG). Senteret ble etablert i 2004 og er et privat foretak (private enheter), og opererer i syv sektorer: a) Stråling b) Fuel, c) Marmor, d) Ny produktplanlegging, e) Markedsføring f) Data og g) Miljø.

Programmer gitt i:
  • Engelsk
  • Gresk

Denne skolen tilbyr også:

MSc

Eastern Macedonia and Thrace Institute of Technology

Dette kurset kombinerer ingeniør og administrative fag og tilbys ved Institutt for petroleums og Natural Gas Technology, men inkluderer bidrag fra Institutt for økonomi o ... [+]

OM PROGRAMMET

MSc i olje- og gassteknologi er en svært faglig og profesjonell kurs som gir kunnskap og ferdigheter for de som er interessert i en overgang fra prosjektering til lederstillinger og for de som synes at komplekse ledelsesmessige situasjoner krever noe dypere teknisk forståelse. Igjen, er det ideelt for nye aktører i olje- og gassindustrien også. Kurset er fullt anerkjent av den greske stat.

VARIGHET og kreditter

Varigheten av programmet er 14 måneder. Programmet gir totalt 90 studiepoeng.

Åpen tilgang til high-tech lab fasiliteter

MSc i olje- og gassteknologi er et program med foredrag, prosjekter, avhandling og forskning åpen lab ware. Sistnevnte er en sterk ressurs her på EMaTTech. Som et spørsmål om faktum programmet gir tilgang (24/7) til våre studenter på svært dyre high-tech instrumentering som regelmessig ikke vil ha muligheten til å se dem alle på en gang og åpent arbeide med dem i noe sted i verden. Som inkluderer: Small / vidvinkel x-ray spredning (SAXS / waxs), røntgendiffraksjon (XRD), ulike typer mikroskoper som overføring, skanning med energi spredning system, og atomic force (TEM, SEM / EDX, AFM ), gasskromatografi forbrenning for isotop-forhold massespektrometri (GC / C / IRMS), differensiell scanning kalorimetri og termo gravimetrisk analysator (DSC / TGA), georadar (GPR) og mange andre overflate og drivstoff vitenskapelige instrumenter. ... [-]

Hellas Hellas Online
September 2020
Engelsk
Heltid studier
18 måneder
Campus
Kombinert nett & campus
Les mer på norsk