Les den offisielle beskrivelsen

Vi utmerke seg fordi ...

Vi er en ledende høyere utdannelsesleverandør siden 1977 Å være den første private høyskolen som ble grunnlagt i Hellas tilbake i 1977, er vi stolte av våre banebrytende tiltak som har formet privat høyere utdanning i Hellas.

Vi samarbeider med anerkjente britiske universiteter Vi opprettholder strategiske partnerskap med høyt respekterte britiske universiteter, som gir oss en konkurransefortrinn for våre kandidater i deres karriereutvikling.

For hver student er unik Vi har utviklet student-sentrert systemer og tjenester som tar sikte på individuell studiestøtte og fører til høy faglig prestasjon.

Vi investerer i våre ansatte Vi anvender et sofistikert personaleutvalg og vurderingssystem og en strukturert årlig personalutviklingsplan for å levere vårt løfte om "Excellence in Education".

Vi fokuserer på våre studenters ansettelsesevne Vår "MC-ansettelsesordning" gir en fordel for våre studenter i deres karriereforfølgelse.

Vi tilbyr flere muligheter for utvikling Gjennom våre mangfoldige faglige, kulturelle, sportslige og sosiale aktiviteter, bidrar vi til vår faglige og personlige utvikling.

Vi lover et rikt studenteliv Våre Studentforeningens yttermuralaktiviteter og Studentklubber

Vår historie

Middelhavet College er den første uavhengige Anglophone College som finnes i Hellas, i 1977. Siden da har den kontinuerlig operert i henhold til standarder for land med en lang tradisjon i høyere utdanning, som for eksempel USA og Storbritannia. Middelhavet var den første høyskolen i Hellas (i 1992) til å "franchise" et studieprogram fra et britisk statsuniversitet.

I dag, i samarbeid med anerkjente britiske universiteter og tildelende organer, tilbyr Middelhavskollegiet en bred portefølje av franchise-, post- og videreutviklet faglig utvikling (CPD) -kurs. Studentene har mulighet til å registrere seg til programmer som leveres på heltid eller deltid / fleksibel modus og undervises på engelsk eller gresk.

Etter vellykket gjennomføring av kursene blir studentene tildelt grader og kvalifikasjoner som utstedes av samarbeidende universiteter som tildeler organer. Middelhavet er en høyskole lisensiert og godkjent av Hellenic Ministry of Education og dets grader er internasjonalt anerkjent og profesjonelt tilsvarende de som tildeles av greske statlige universiteter. Grader er også anerkjent av UK NARIC.

College er i samsvar med flere kvalitetsstandarder: Det er akkreditert av British Accreditation Council (BAC), som en institusjon som tilbyr høyere utdanning, og blir vurdert av UK Quality Assurance Agency (QAA), en organisasjon som overvåker kvalitetsstandarder for britiske universiteter. I dag opererer Middelhavskolen to campus i Athen og Thessaloniki, som ligger i sentrum av byene, og er dermed lett tilgjengelig med alle offentlige transportmidler.

I et moderne læringsmiljø tilbyr høgskolen sine kurs i 7 akademiske skoler: Business School, School of Tourism

Høgskolen har også gjennomført ledende tiltak, herunder utvikling av en helhetlig ansettelsesordning som forbedrer studenters arbeidsevne i samarbeid med et bredt nettverk av industripartnere.

Som en student-sentrert høyskole gjør Middelhavet ethvert forsøk på å utvikle styrker og evner i hver elev ved å tilby støttetjenester, som personlig veiledning, rådgivning, læringsstøtte og karriere, stipendier

Vårt oppdrag

I det 21. århundre har Middelhavskollegiet - i samarbeid med anerkjente utenlandske universiteter - utviklet seg til en høyere utdanningsinstitusjon med en ledende rolle i Hellas i studiefagene økonomi, næringsliv, datavitenskap, samfunnsvitenskap, turisme, helsepersonell og ingeniørfag. Høgskolenes høykvalitets akademiske programmer tilbys innen et pedagogisk miljø hvor kvalitet alltid samsvarer med studentens behov.

For å realisere sitt oppdrag for akademisk fortreffelighet, student suksess, faglig og teknologisk innovasjon samt et sosialt bidrag , arbeider høgskolen med dedikert fagpersoner og faglig personell av høy kvalitet, utpreget for deres undervisning, studentstøtte, forskning og faglige prestasjoner.

Strukturert på solid grunnlag og prinsipper, har Middelhavsuniversitetet som mål å gjennomføre sitt oppdrag og bli et anerkjent internasjonalt læringssenter i Hellas . Våre spesielle mål er å:

 • Gi våre studenter en grundig forberedelse på sitt utvalgte felt, for å støtte deres vellykkede oppføring i arbeidsmarkedet.
 • Vær støttende til våre studenter og skape et læringsmiljø som vil "utfordre" og disiplinere dem, og dermed fremme etikk, ansvar og integritet.
 • Hjelp våre studenter til å utvikle overførbare ferdigheter, som kritisk tenkning, kreativitet, analyse og synteseevne, kommunikasjonsevner som de vil kunne bruke i alle faglige, akademiske eller sosiale sammenhenger.
 • Forbedre studenters arbeidsforhold på alle mulige måter og aktivt bidra til å få bransjens erfaring og sysselsetting.
 • Forbered våre studenter for ledende stillinger i nasjonale og internasjonale økonomier, ved å tilby dem en bred og varierende akademisk opplevelse.
 • Gi våre akademiske medarbeidere muligheter for utvikling, ved å berikke deres kunnskapsbase og lærerferdigheter til fordel for våre studenter.
 • Gjennomgå kontinuerlig og utvikle våre programmer og tjenester for å sikre realiseringen av vår visjon.
 • Gjør College tilgjengelig for alle studenter som har de relevante faglige kvalifikasjonene, ved å tilby fleksible leveringsmønstre og faglige / sosiale stipendier.
 • Forbedre vår internasjonale status ved å tiltrekke internasjonale studenter og ansatte.
 • Utvide våre faglige og forskningsrelasjoner med nasjonale og internasjonale utdanningsinstitusjoner og akademikere med internasjonalt omdømme.
 • Delta i samfunnets sosiale liv ved å fremme kulturelle og vitenskapelige aktiviteter.

Programmer gitt i:
 • Engelsk
 • Gresk

Denne skolen tilbyr også:

Lederkurs

Mediterranean College, Athens

Dette programmet er validert av University of Derby og tar sikte på å forberede studentene som utdannet sivilingeniører for en vellykket karriere i Construction-feltet. N ... [+]

Ingeniørhøgskolen ved Middelhavskolen - grunnlagt i 2005 - er pioner innen levering av høyere utdanningsteknikk i Hellas .Kurset kan føre til profesjonell anerkjennelse og praksis , i henhold til kravene fra UK Engineering Council, og det kan også føre til fulle faglige rettigheter i Hellas (befraktet ingeniørstatus).Kurset dekker de fire grunnleggende bygningsingeniørområdene : Strukturell, Geoteknisk, Hydraulisk og Infrastruktur, som er kontekstualisert til gresk ingeniørindustri (lovgivningsspørsmål, etc.).Emnet omfatter Computer Aided Design , design og prosjektledelse , og fokuserer også på dynamikk, strukturanalyse, armert betong og stålkonstruksjoner .Studentene har tilgang til moderne fasiliteter , både på høgskolens egne verksteder og hos partnerorganisasjonene state-of-the-art laboratorier, for å utføre praktisk opplæring, prosjekter og praktikplasser .... [-]
Hellas Aten
Kontakt skolen
Engelsk,Gresk
Heltid studier
5 år
Campus
Les mer på norsk
Mediterranean College, Athens

Dette programmet er validert av University of Derby og har til formål å gi studentene en solid bakgrunn i maskinteknikk, samtidig som de tilbyr muligheten til å spesialis ... [+]

Middelhavet College var den første college å tilby akademiske lavere grader innen maskinteknikk i Hellas.University of Derby er et topplært britisk universitet for maskinteknikk (18. i 2019 Guardian University Guide).Kurset kan føre til profesjonell anerkjennelse og praksis , i henhold til kravene fra UK Engineering Council, og med videre studier kan det også føre til fulle faglige rettigheter i Hellas (befraktet ingeniørstatus).Kurset dekker de tre grunnleggende maskintekniske områdene: Energi, Produksjon og Industriell Ledelse, som kontekstualiseres til gresk ingeniørindustri (lovgivningsspørsmål, etc.).Den inkluderer Computer Aided Design og modellering , med bruk av banebrytende programvare, og fokuserer på dynamikk, produksjonsprosesser og materialer , noe som fører til høyt kvalifiserte kandidater.Studentene har tilgang til moderne fasiliteter , både på høgskolens egne verksteder og hos partnerorganisasjonene state-of-the-art laboratorier, for å utføre praktisk opplæring, prosjekter og praktikplasser .... [-]
Hellas Aten
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
5 år
Campus
Les mer på norsk

MA

Mediterranean College, Athens

I en tid med økende global interesse for likestilling og inkludering i utdanning, er det nye ettårige (eller toårige deltid) MA ISEND-programmet ved University of Derby d ... [+]

Universitetet i Derby er i topp 18 av britiske universiteter i utdanningsvitenskap (foresatte, 2018).Det innovative programmet MA ISEND er utformet for å være oppdatert med internasjonal og nasjonal forskning og praksis innen inkludering og spesielle opplæringsbehov og funksjonshemning.250 timers arbeidserfaring i samarbeidende institusjoner for spesialopplæring, fullt integrert i studieprogrammet.Den nye MA ISEND oppfyller kravene til det greske institutt for utdanningspolitikk for nivå 7 (Master) grad anerkjennelse for SEND.Meget interaktiv og erfaringsbasert lærings- og læringsmetode, med studenter-fagfolk fra en rekke utdanningsområder og veiledere med høy faglig status.

I en tid med økende global interesse for likestilling og inkludering i utdanning, er det nye ettårige (eller toårige deltid) MA ISEND-programmet ved University of Derby det eneste postgraduate programmet i Hellas infisert med filosofien om inkludering og like læringsmuligheter for personer med spesielle utdanningsbehov.... [-]

Hellas Aten
Kontakt skolen
Engelsk,Gresk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
Mediterranean College, Athens

Det 2-årige MA-utdanningsprogrammet (TESOL) er rettet mot nyutdannede eller lærere og veiledere som ønsker å jobbe som høyt kvalifiserte engelskspråklige lærere i Hellas ... [+]

TESOL-programmet er designet for å være oppdatert med internasjonal og nasjonal forskning og praksis innen undervisning engelsk til talere av andre språk.Plasseringsmuligheter i samarbeidende institusjoner, som internasjonale sommerskoler, frivillige organisasjoner, forberedende språkkurs i britiske universiteter, aoThe University of Derby rangerer i TOP-20 av britiske universiteter for utdanning studier (Guardian 2019).Innovative moduler som tar sikte på å utvikle lærerøvelsene til deltakende studenter og gi ekspertise innen det vitenskapelige feltet til TESOL.Meget interaktivt program, med undervisningsstrategier justert for modne studenter og fagfolk (blokklevering lørdager og 1 ukedag, omfattende elektroniske ressurser og skriftlig kursarbeid).... [-]
Hellas Aten
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
Mediterranean College, Athens

Målet med dette programmet er å bistå kandidater fra ulike discipliner for å forfølge en karriere i utdanning, med et lederskap og ledelse fokus, samtidig som de tilbyr e ... [+]

En unik Master i Hellas, på lederskapUniversity of Derby rangerer No16 i Storbritannia for utdannelsesstudier (Guardian 2017).Fungerer som anerkjent lærerutdanning for ikke-utdannede kandidater (f.eks. Matematikere, fysikere, osv.).Profesjonelt tilsvarende Masterstudier fra greske statlige universiteter (akseptert av ASEP).undervisningInnhold tilpasses studenters faglige interesser. Muligheter for valgfri plassering i utdanningsadministrasjonsinnstillinger.Meget interaktiv og erfaringslæring som studenter kommer fra ulike utdanningsområder.Spesielle undervisningsstøtte til lærere.

Målet med dette programmet er å bistå kandidater fra ulike discipliner for å forfølge en karriere i utdanning, med et lederskap og ledelse fokus, samtidig som de tilbyr en akkreditert mastergrad. Samtidig er dette kurset relevant for de som har lederstillinger i utdanning, uten relevante kvalifikasjoner. Den fleksible strukturen kombinert med blokken, helgleveranse gjør MA-utdannelsen til et ideelt valg for fagfolk i Thessaloniki og den bredere regionen.... [-]

Hellas Aten
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
3 år
Campus
Les mer på norsk

MSc

Mediterranean College, Athens

Kommunikasjonsnettverk forbinder verden av databehandling og telekommunikasjon, og datanettverk, internett og mobilkommunikasjon er blant de mest ettertraktede ferdighete ... [+]

Middelhavet er et høyt spesialisert College for NetworksProgrammet skiller seg ut for vekten i nettverksadministrasjon, nettverkssikkerhet og trådløse nettverk .Kurset følger den industrielle anerkjente CISCO Certified Network Professional (CCNP) Routing og Switching.Studentens praktiske ferdigheter utvikles enda mer ved å bruke våre Cisco-sertifiserte nettverkslaboratorier .Dette kurset læres av erfarne datanettverksspesialister og aktive yrkesfagfolk .Studentene produserer forskning på høyt nivå som kan føre til publikasjoner i internasjonale konferanser og tidsskrifter.

Kommunikasjonsnettverk forbinder verden av databehandling og telekommunikasjon, og datanettverk, internett og mobilkommunikasjon er blant de mest ettertraktede ferdighetene i databehandlingsindustrien i dag.... [-]

Hellas Aten
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 - 3 år
Campus
Les mer på norsk
Mediterranean College, Athens

MSc i Anvendt Psykologi: Helsepsykologi og Rådgivning er utformet for å hjelpe elevene til å fungere effektivt som helsepsykologer hos pasienter (og deres signifikante an ... [+]

Et unikt program som fokuserer på helsepsykologiens applikasjoner samtidig som studentene er veiledende .Inngående kunnskap som kombinerer to fag : Helsepsykologi og rådgivning, med vekt på kognitiv .Høy kvalitet undervisning fra erfarne akademikere og aktive fagfolk.Tilgang til en fullt utstyrt observasjonssuite (med enveis-speil og audiovisuell opptak) egnet for fokusgrupper, intervjuer, rollespill og observasjonsstudier.Rødt i praksis med bruk av ekte eksempler, casestudier og plassering.

MSc i Anvendt Psykologi: Helsepsykologi og Rådgivning er utformet for å hjelpe elevene til å fungere effektivt som helsepsykologer hos pasienter (og deres signifikante andre og omsorgspersoner) og andre fagfolk ved å skaffe seg grunnleggende teoretisk og empirisk kunnskap, samt nødvendig terapeutisk rådgivning ferdigheter, med vekt på kognitiv atferdsterapi (CBT), for å møte yrkets krav. Programmet dekker psykologiske teorier om helse og sykdom, og understreker viktigheten av helsefremmende, risikofremgangsmåte og atferdsendring. Programmet understreker også betydningen av empiriske bevis, lovgivning, etikk og relaterte sammenhenger (f. Eks. Sosial, politisk) og helsepolitikk.... [-]

Hellas Aten
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
Mediterranean College, Athens

MSc i anvendt psykologi: klinisk psykologi og rådgivning er utformet for å hjelpe studentene til å fungere effektivt som klinisk psykolog med kliniske personer og andre f ... [+]

Et unikt program som fokuserer på bruk av klinisk psykologi, samtidig som de beriker studenters rådgivningsferdigheter .Inngående kunnskap som kombinerer to fagfelt : klinisk psykologi og rådgivning, med vekt på kognitiv atferdsterapi .Høy kvalitet undervisning fra erfarne akademikere og aktive fagfolk.Tilgang til en fullt utstyrt observasjonssuite (med enveis-speil og audiovisuell opptak) egnet for fokusgrupper, intervjuer, rollespill og observasjonsstudier.Rødt i praksis med bruk av ekte eksempler, casestudier og plassering.

MSc i anvendt psykologi: klinisk psykologi og rådgivning er utformet for å hjelpe studentene til å fungere effektivt som klinisk psykolog med kliniske personer og andre fagfolk ved å anskaffe den grunnleggende teoretiske og empiriske kunnskapen, samt viktige terapeutiske rådgivningsferdigheter, understreker kognitiv atferdsterapi (CBT), for å møte yrkets krav. Programmet dekker teorier og empiriske bevis om mental helse, lidelser og psykopatologi, nevropsykologi og psykofarmakologi. Programmet understreker forståelsen av psykologisk funksjon, samt måter å håndtere psykologisk dysfunksjon og lidelser på, hver dags funksjonalitet.... [-]

Hellas Aten
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
Mediterranean College, Athens

MSc Big Data Analytics er et perfekt strukturert program som utveksler studenter med både teoretisk grunnleggende og praktiske ferdigheter knyttet til et bredt spekter av ... [+]

Middelhavet College er den spesialiserte College i Hellas for Computer Science studier.MSc Big Data Analytics er et perfekt strukturert program som utveksler studenter med både teoretisk grunnleggende og praktiske ferdigheter med et bredt spekter av emner knyttet til utvinning, analyse, utnyttelse og styring av informasjon fra store data .En av kursets viktigste styrker er at den er utviklet sammen med SAS Analytics , de globale lederne innen dataanalyse, hvis data mining og business intelligence plattform er mye brukt i akademia og industri.Kursmodulene gir studentene den nødvendige teoretiske bakgrunnen og de nødvendige praktiske ferdighetene ved hjelp av en rekke vitenskapelige teknikker og programvareverktøy.Dette kurset er undervist av de beste datavitenskapsforskere, spesialister og aktive yrkesfagfolk .Studentene produserer forskning på høyt nivå som kan føre til publikasjoner i internasjonale konferansesag og vitenskapelige tidsskrifter.Studentene bruker vår nye HPC-lab (High Performance Computing) , som er riktig satt opp for stor databehandling... [-]
Hellas Aten
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
2 år
Campus
Les mer på norsk
Mediterranean College, Athens

MSc Cognitive Behavioral Psychotherapy (Adult) er et innovativt postgraduate program som er unikt i Hellas og gir en profesjonell opplæring i kognitiv / adferdsterapi. Gj ... [+]

Det eneste psykoterapeutiske CBT-programmet i Hellas på masternivå .Nyutdannede er kvalifisert til å søke om registrering med British Association of CognitiveOppfyller de akademiske standardene for registrering med Hellenic Counseling Society og European Association for Counseling (EAC)Inkluderer 320 timer klinisk praksis og internt tilsyn .Inkluderer de mest moderne CBP-metodene (Mindfulness-Based CBP, Schema Therapy, Compassion-Focused Therapy).

MSc Cognitive Behavioral Psychotherapy (Adult) er et innovativt postgraduate program som er unikt i Hellas og gir en profesjonell opplæring i kognitiv / adferdsterapi. Gjennom en rekke undervisnings- og vurderingsmetoder forbereder den studentene til å bli uavhengige kognitive adferdspsykoterapeuter.... [-]

Hellas Aten
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
2 - 3 år
Campus
Les mer på norsk
Mediterranean College, Athens

MSc i rådgivning ... [+]

Et unikt program som fokuserer på bruksområder av psykologi i utdanning samtidig som de beriker studenters rådgivningsferdigheter.Inngående kunnskap i en kombinasjon av to studier: pedagogisk psykologi og rådgivning, med vekt på systemisk terapiHøy kvalitet undervisning fra erfarne akademikere og aktive fagfolkTilgang til en fullt utstyrt observasjonssuite (med enveis-speil og audiovisuell opptak) som passer for fokusgrupper, intervjuer, rollespill og observasjonsstudier.Rødt i praksis med bruk av ekte eksempler, casestudier og plassering

Programmet er utviklet for studenter som ønsker å spesialisere seg i psykologi anvendt på pedagogisk / skoleinnstillinger. MSc i rådgivning

... [-]
Hellas Aten
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
Mediterranean College, Athens

The MRS Integrative Counseling ... [+]

Den eneste Master of Science i Hellas i Integrativ Counseling og Psykoterapi .Studentene blir studentmedlemmer i British Association of Counseling and Psychotherapy (BACP) og ved uteksaminering er kvalifisert til å søke om registrering til Psychotherapists Register of BACP.Oppfyller de akademiske standardene for registrering med Hellenic Counseling Society og European Association for Counseling (EAC) .Inkluderer 300 timer klinisk praksis og intern veiledning .Underviser de 3 mest essensielle psykoterapeutiske tilnærmingene (humanistisk, psykodynamisk og kognitiv atferdsmessig tilnærming).Erfaringsundervisningsmetoder brukt av erfarne akademiske forskere og aktive fagpersoner.

The MRS Integrative Counseling... [-]

Hellas Aten
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
2 - 3 år
Campus
Les mer på norsk
Mediterranean College, Athens

Dette kurset er ideelt for deg hvis du er profesjonell på jakt etter karriereutvikling i gjestfrihetsadministrasjon eller en profesjonell fra en annen disiplin på jakt et ... [+]

En kraftig post-graduate kurs i en høyt utviklende industri .Internasjonalt anerkjent mastergrad utstedt av University of Derby, TOP-6 UK University for Tourism and Hospitality Studies (Guardian University Guide 2017).Akkreditert av Institutt for Gjestfrihet .Gode ​​sysselsettingsutsikter i store greske og multinasjonale bedrifter og ferdigheter for å forfølge en internasjonal karriere.Lærerpersonalet er blant de mest respekterte fagfolkene i gjestfrihetsbransjen.

Denne høyt respekterte MSc International Hospitality Management mastergrad er akkreditert av Institutt for Gjestfrihet. Det vil forbedre ditt ledelses- og ledelsespotensial i gjestfrihetsbransjen.

Dette kurset er ideelt for deg hvis du er profesjonell på jakt etter karriereutvikling i gjestfrihetsadministrasjon eller en profesjonell fra en annen disiplin på jakt etter en karriereendring. Det er designet for studenter som er interessert i å utvikle sitt ledelses- og ledelsespotensial. Du vil utvikle din forståelse av styring av kulturelt mangfold, internasjonalisering av bransjen, markedsføring, økonomi og strategi i en rekke sammenhenger, inkludert hoteller, utstillinger, festivaler, produktlanseringer, messer og sportsarrangementer.... [-]

Hellas Aten
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk
Mediterranean College, Athens

Denne høyt ansett MSc Marketing Management vil øke din forståelse av hva markedsføring er - og ikke - og hvordan den kan brukes effektivt og kreativt i virkelige scenarie ... [+]

GMAT score på 600 og over er kvalifisert for et 65% stipend

Den eneste Master of Science i Hellas som konsentrerer seg om Marketing Management , gir studentene en strategisk forståelse av markedsføring .University of Derby er No1 UK University i Hellas for markedsføringsstudier (Guardian University Guide 2016) og overordnet rangerer blant de TOP-50 britiske universitetene.Nylig oppdatert innhold, med vekt på kreativitet og globalisering.Integrert støtte for forskerstudenter (virtuelt læringsmiljø, e-bibliotek, seminarer og personlig støtte).

Denne høyt ansett MSc Marketing Management vil øke din forståelse av hva markedsføring er - og ikke - og hvordan den kan brukes effektivt og kreativt i virkelige scenarier. Ledende arbeidsgivere verden over forventer at deres markedsføringspersonale - erfarne fagfolk og nye rekrutterer likt - å ha en spesialistgrad som en MSc. Vårt kurs er designet for å gi deg en grundig forståelse av kjernekonseptene for markedsføring og å praktisere disse i sikre, men realistiske forretnings- og markedsføringssituasjoner.... [-]

Hellas Aten
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 - 3 år
Campus
Les mer på norsk
Mediterranean College, Athens

MSc Maskiningeniør og Design er en unik og spesielt moderne studie, som omfatter kunnskap fra alle områder relatert til Mekanisk ingeniør yrke og inkluderer moduler som l ... [+]

Et kurs utviklet i samråd med ledende selskaper for å møte de lokale og internasjonale bransjens behov.Inkluderer spesielt nyskapende og distinkte moduler fra alle områder innen maskinvitenskapelig vitenskap (konstruksjon, energi, produksjonsstyring).Akademisk stab er aktive fagfolk og forskere, som formidler studenter moderne utvikling på deres felt.Studentene knytter faglig kunnskap til virkelige industrielle applikasjoner, ved å engasjere seg med levende prosjekter som en del av studiene.Studentene produserer individuell forskning som kan føre til publikasjoner i internasjonale konferanser og tidsskrifter.

MSc Maskiningeniør og Design er en unik og spesielt moderne studie, som omfatter kunnskap fra alle områder relatert til Mekanisk ingeniør yrke og inkluderer moduler som lærer den nyeste industrien utviklingen og deres anvendelse på ekte Engineering problemer. Målet er å utstyre studentene med de nødvendige tekniske ferdigheter og teoretisk bakgrunn for utvikling av Mekaniske prosjekter innen Bygg og Energi.... [-]

Hellas Aten
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk
Mediterranean College, Athens

MSc Civil Engineering and Construction er et unikt og spesielt moderne studium, som omfatter kunnskap fra alle områder relatert til sivilingeniør yrke og inneholder modul ... [+]

Et kurs utformet i samråd med ledende selskaper for å møte de lokale og internasjonale bransjens behov.Inkluderer spesielt nyskapende og distinkte moduler fra alle deler av sivilingeniørvitenskapen ( Struktur, Hydraulikk, Infrastruktur, Byggeledelse ).Akademisk stab er aktive fagfolk og forskere , som formidler studenter moderne utvikling på deres felt.Studentene knytter faglig kunnskap til virkelige industrielle applikasjoner, ved å engasjere seg med byggeprosjekter som en del av studiene.Studentene produserer individuell forskning som kan føre til publikasjoner i internasjonale konferanser og tidsskrifter.

MSc Civil Engineering and Construction er et unikt og spesielt moderne studium, som omfatter kunnskap fra alle områder relatert til sivilingeniør yrke og inneholder moduler som lærer den nyeste industrien utviklingen og deres anvendelse på ekte Engineering problemer. Målet er å utstyre studentene med de nødvendige tekniske ferdigheter og teoretisk bakgrunn for design og bygging av nye, komplekse infrastrukturer eller forsterkning av eksisterende konstruksjoner.... [-]

Hellas Aten
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk
Μεσογειακό Κολλεγιο Θεσσαλονικης
Address
2-4 Egnatia St.
54626 Thessaloniki, Thessaloniki, Hellas
Nettsted
Telefon
+30 231 054 7708
Μεσογειακό Κολλέγιο
Address
Pellinis 8 & 107 Patision Ave
11251 Aten, Sentral-Athen, Hellas
Nettsted
Telefon
+30 210 8899600