Les den offisielle beskrivelsen

The University of Makedonia. Destinasjon: fortreffelighet

I sin sjette tiår av drift, Universitetet i Makedonia, Kontinuiteten i det historiske Graduate School of Industrial Studier av Thessaloniki, er en moderne stat høyere utdanning institusjon, kjent for atmosfære av kvalitet, frihet, demokrati, elitestyre og individuell utvikling det gir til alle sine medlemmer: studenter, Academic og Forskning Ansatte og universitetsansatte.

Vår misjon har lenge vært å bidra til samfunnet, til den sosioøkonomiske utviklingen av landet vårt gjennom fagene vi tilbyr i våre fire skoler, forskningen og utvikling og formidling av kunnskap.

Tusenvis av Universitetet i Makedonia nyutdannede forfølge vellykkede karrierer i Hellas og i utlandet. På vår del, gitt dagens negative økonomiske situasjonen påvirker gresk ungdom, plaget av arbeidsledighet, vi ved universitetet, gjøre vårt beste for å støtte våre kandidater og våre studenter til å forbedre sine utsikter til oppføring i arbeidsmarkedet ved hjelp av våre Eiere og Internship kontorer og gjennom oppdatering av studieprogram i alle våre avdelinger.

De positive evalueringsresultatene mottatt av det overveldende flertall av instituttene ved Universitetet i Makedonia, jevn drift gjennom hele studieåret, forsvarlig økonomisk forvaltning av sine midler og de kunnskapsrike, ambisiøse og talentfulle menneskelige ressurser, garanterer kvaliteten på Universitetet i dag og gå god for vår fremtidige utvikling i en dynamisk voksende mellomstore universitet ikke bare i Hellas, men også i de omkringliggende områdene.

Vår Universitetet samfunnet setter Excellence som sin ikke-omsettelig mål. Våre daglige bestrebelser på å svare på kravene fra Universitetet Evaluering prosesser er langt de beste middel for å oppnå våre mål.

Jeg tror virkelig at universitetene som institusjoner, generelt, og Universitetet i Makedonia, i særdeleshet, kan anta en ledende rolle i dette vendepunktet for landet vårt. Utvikling er direkte forbundet med forskning og utvikling av kunnskap. Bare gjennom tett samarbeid med offentlige etater, privat næringsliv, universiteter og forskningssentre kan vi lykkes.

Mitt mål i løpet av min funksjonstid som rektor er å innpode holdningen til dyktighet i alle medlemmer av University: studenter, Academic og Forskning Ansatte og universitetsansatte for å oppnå størst mulig samarbeid med offentlige og private instanser. På denne måten Universitetet i Makedonia vil være åpent for alle og vil oppfylle på en daglig basis sitt samfunnsoppdrag som et statlig universitet, gjør oss alle stolte.

Rektor ved Universitetet i Makedonia

Achilleas Zapranis

Beliggenhet

Den Universitetet i Makedonia ligger i Thessaloniki. Det ligger i en gruppe av bygninger med et samlet areal på ca 40.000 kvadratmeter, bestående av amfiteater, undervisning og seminar rom, kontorer og områdene administrasjons seksjoner, en restaurant, som opererer under hele studieåret, gymsal og en bok-butikk; også foreldre stasjon vil snart være i drift. Det er også to gjesterom der 4-8 personer (for det meste offisielle besøkende) kan innkvarteres. Universitetet har nylig lagt en hoved auditorium som vil bli en av de mest moderne konferansesentre med internasjonale standarder, og vil også være vert for viktige kulturelle begivenheter i byen.

Fasiliteter og utstyr

Studentene er utstyrt med betydelig støtte ved biblioteket og Information Service (LIS), Career Office, og ved Computer og Network Operations Center. Universitetets sport, kulturelle og politiske aktiviteter er åpne for alle studenter.

Internasjonalt miljø

The University of Macedonia tar imot studenter fra hele verden. Vi vet at programmets kvalitet er beriket av det mangfoldet av våre internasjonale studentenes kulturelle og pedagogiske erfaringer. Våre innkommende studenter derfor får alle slags støtte fra Graduate sekretær og er hjertelig velkommen av uavhengige studentnettverk som hjelper dem til å bli raskt involvert i lokale studentlivet.

Programmer gitt i:
Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

MA

University of Macedonia

MA i politikk og økonomi i moderne Øst-og Sørøst-Europa tar sikte på å tilby en omfattende analyse av både politisk og økonomisk utvikling i regionen, understreker sammen ... [+]

Dobbelte mestere

Statsvitenskap (University of Bamberg)

og

MA i politikk og økonomi i moderne Øst-og Sørøst-Europa ( University of Macedonia ) http://mabsos.uom.gr/

Dobbelmastergraden gir deg mulighet til å:

Oppnå to MA-grader innen to år.Skaffe teoretisk kompetanse i politiske institusjoner og prosesser i et internasjonalt rammeverk.Bygg opp betydelig empirisk kunnskap i Øst- og Sørøst-Europa ved å dra nytte av den dobbelte komponenten i Double Degree-programmet.Stipend er tilgjengelig.Undervisningsspråket er engelsk på begge steder. Moduler undervist på tysk på Bamberg er åpne for alle studenter med en tilstrekkelig kommando av tysk.Et tverrfaglig og regionalt fokus i Thessaloniki... [-]
Tyskland Bamberg Hellas Thessaloniki
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
13 - 25 måneder
Campus
Les mer på norsk
Location address
156 Egnatia Street
http://mabsos.uom.gr/

Thessaloniki, Thessaloniki, 540 06 GR