University of Macedonia

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

118814_16255880117_4def23218d_o1.jpg

University of Macedonia . Destinasjon: fortreffelighet

I sitt sjette tiår med drift er University of Macedonia , kontinuiteten til den historiske Graduate School of Industrial Studies i Thessaloniki, en moderne statlig institusjon for høyere utdanning, kjent for atmosfæren til kvalitet, frihet, demokrati, meritokrati og individuell utvikling det gir til alle medlemmene: studenter, akademisk og forskningsstab og universitetsansatte.

Vårt oppdrag har lenge vært å bidra til samfunnet, til den samfunnsøkonomiske utviklingen i landet vårt gjennom fagene vi tilbyr på de fire skolene våre, forskningen som er utført og kunnskap om utvikling og formidling.

Tusenvis av nyutdannede University of Macedonia forfølger vellykkede karrierer i Hellas og i utlandet. På vår side, gitt den nåværende økonomiske situasjonen som rammer den greske ungdommen, plaget av arbeidsledighet, gjør vi ved universitetet vårt beste for å støtte våre nyutdannede og våre studenter for å forbedre mulighetene deres for inntreden på arbeidsmarkedet ved hjelp av våre karrierer og Praktikantkontorer og gjennom oppdatering av studieprogrammene i alle avdelingene våre.

De positive evalueringsresultatene som mottas av det overveldende flertallet av instituttene ved University of Macedonia , dets glatte drift gjennom hele studieåret, den forsvarlige økonomiske forvaltningen av midlene og den kunnskapsrike, ambisiøse og talentfulle menneskelige ressursene, garanterer kvaliteten på Universitetet i dag og garanterer vår fremtidige utvikling til et dynamisk voksende mellomstort universitet, ikke bare i Hellas, men også i områdene rundt.

Universitetssamfunnet vårt setter Excellence som sitt ikke-omsettelige mål. Våre daglige bestrebelser på å svare på kravene fra universitetsvurderingsprosesser er uten tvil det beste middelet for å nå våre mål.

Jeg tror virkelig at universiteter som institusjoner generelt og University of Macedonia spesielt kan ta en ledende rolle i dette vendepunktet for landet vårt. Utvikling er direkte forbundet med forskning og utvikling av kunnskap. Bare gjennom et nært samarbeid fra offentlige etater, privat sektor, universiteter og forskningssentre, kan vi lykkes.

Mitt mål under min periode som rektor er å innpode holdningen til dyktighet hos alle medlemmer av universitetet: studenter, akademiske og forskningsansatte og universitetsansatte for å oppnå et maksimalt samarbeid med offentlige og private enheter. På denne måten vil University of Macedonia være åpent for alle og daglig oppfylle sitt samfunnsoppdrag som et statlig universitet, og gjøre oss alle stolte.

Rektor ved University of Macedonia
Achilleas Zapranis

118809_kastra2.jpg

plassering

University of Macedonia er lokalisert i Thessaloniki. Det holder til i en gruppe bygninger med et samlet areal på cirka 40.000 kvadratmeter, bestående av amfiteater, undervisnings- og seminarrom, kontorer og områdene til administrasjonsseksjonene, en restaurant som opererer i løpet av hele studieåret, en gymsal og en bokhandel; også en barneomsorgsstasjon vil snart være i drift. Det er også to gjesterom der 4-8 personer (for det meste offisielle besøkende) kan innkvarteres. Universitetet har nylig lagt til et hovedsal som skal bli et av de mest moderne konferansesentre med internasjonale standarder, og som også vil være vertskap for viktige kulturelle begivenheter i byen.

Fasiliteter og utstyr

Studentene får betydelig støtte fra bibliotek- og informasjonstjenesten (LIS), karrierekontoret og av datamaskin- og nettverksoperasjonssenteret. Universitetets sportslige, kulturelle og politiske aktiviteter er åpne for alle studenter.

Internasjonalt miljø

University of Macedonia ønsker studenter fra hele verden velkommen. Vi vet at programmets kvalitet er beriket av mangfoldet av våre internasjonale studenters kulturelle og pedagogiske opplevelser. Våre innkommende studenter får derfor all slags støtte fra gradsekretæren og blir ønsket hjertelig velkommen av uavhengige studentnettverk som hjelper dem å bli raskt involvert i det lokale studentlivet.

Alumni- og studentevurderinger

118819_martinidis2.jpg

Dr. George Martinidis (PhD), Hellas

"Bortsett fra å være en engasjerende og opplysende opplevelse og en mulighet til å møte veldig interessante mennesker, er UoM MA i Politics and Economics of Contemporary E

118818_rodjetton.jpg

Rod Jetton, USA

about.me/rodjetton

"Min tid ved University of Macedonia var ekstremt innflytelsesrik når det gjaldt å hjelpe meg med å nå mine karrieremål. Å fokusere på alle landene i Sørøst-Europa var uvurderlig, og jeg syntes vektleggingen av økonomi var forfriskende nyttig. Professorene var krevende, noe som krevde hardt arbeid og fokus å lykkes, men de var den beste gruppen av instruktører jeg noen gang har studert under. Jeg tror hver av dem ikke bare interesserte seg personlig i å hjelpe meg med å lære materialet, men de ga også råd, råd og støtte til alle mine anstrengelser. siden konfirmasjonen. UOMs interesse for å hjelpe meg å lykkes, samt kvaliteten på undervisningen deres, overgikk langt forventningene mine som amerikaner som studerer i utlandet. Jeg anbefaler dette programmet til alle som ønsker å få en bedre forståelse av hvordan politikk og økonomi påvirker regjeringen i Sørøst-Europa og EU som helhet. "

Steder

Thessaloniki

Address
156 Egnatia Street
http://mabsos.uom.gr/

540 06 Thessaloniki, Thessaloniki, Hellas