ADEN Tegucigalpa

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

ADEN er et internasjonalt utdanningsnettverk akkreditert av ACBSP, hvis hovedvirksomhet er dens School of Business, som ble grunnlagt i 1992. Det er fokusert på den faglige utviklingen av ledere og bedriftsledere, både modalitet som e-læring; og for tiden den har 26 kontorer spredt over 17 land i Latin-Amerika og Europa.

Hovedkontoret ligger i hovedstadsområdet i hovedstaden i Honduras, dens viktigste urbane og kommersielle sentrum. Den honduranske økonomi rangert som den åttende tiende største økonomien i Latin-Amerika.

I ADEN Business School har vi søkt å utvikle et forslag med et bredt spekter av programmer, Masters og Postgraduate kurs som passer størrelsen og krav til fagfolk i fremtiden for Honduras.

INTERNASJONALE WORKSHOPS

Som en del av undervisningstilbudet for våre Allumni har vi utviklet en rekke internasjonale workshops for å bli holdt i følgende byer: Miami, Panama og Bogota.

Globalisering, konkurranse og teknologi har uklare grensene av virksomheten. I løpet av studie uken, administrasjonsverktøy som gir harmoni og synkronisering mellom de ulike variablene som er involvert i den internasjonale konsert virksomheten gitt.

teori og praksis i geopolitiske, kommersielle, finansielle prosessene er integrert, og human behandling av interkulturelle team. Hva bør forventes av dette kurset er visjonen om retningen, det vil si den politiske beslutningen om beslutninger og operasjonelle beslutninger.

Kurset vil gå fra en i dialog eksponering, med virkelige eksempler og "live" fra ideer, situasjoner og planteos generert av studenter i det virkelige liv, og få kontakt med hevet i løpet av de samme kurs tilfeller konsepter.

Målet er å oppnå et forum for dialog, nettverksbygging og utveksling av nye trender i næringslivet.

Workshopene blir holdt i forskjellige byer og i ulike måneder:

Panamajuli måned

Bogotámåned september

Miamimåned oktober

Steder

Tegucigalpa

Address
Boulevard Supaya, Metrópolis Torre 1, Piso 16.
Tegucigalpa, Francisco Morazán avdeling, Honduras

Programmer

Denne skolen tilbyr også: