City University of Hong Kong

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Presidentens velkomst

119668_119654_campus.jpg

Velkommen til City University of Hong Kong (CityU). Vi er et dynamisk universitet etablert i 1994 og har en unik beliggenhet i hjertet av Hong Kong, Asias verdensby. Målene våre er å forfølge høye nivåer av dyktighet, fremme innovasjon og pleie kreativitet med sikte på å forbedre folks liv. I en by der øst møter vest, er vår visjon å bli anerkjent globalt for profesjonell utdanning, en som understreker gjensidig berikelse av forskjellige kulturer og intellektuelle tradisjoner, og for forskning som gjør en reell forskjell.

CityU vokser. Det omfatter College of Business, College of Engineering, College of Liberal Arts and Social Sciences, College of Science, Jockey Club College of Veterinary Medicine and Life Sciences, og School of Creative Media, School of Data Science, School of Energy and Environment , og School of Law. Hong Kongs første gang Bachelor of Veterinary Medicine-program ved Jockey Club College of Veterinary Medicine and Life Sciences startet i studieåret 2017/18 i samarbeid med Cornell University, en av verdens topprangerte veterinærskoler. Læreplanene våre er designet for å fremme kunnskapsskaping, originale funn og innovativ tenking ved å integrere undervisning og forskning på alle nivåer.

Vår strategiske plan for 2015–2020 med tittelen Making a Difference through Excellence in Research and Professional Education fungerer som en forlengelse av ambisjonene på høyt nivå som er definert i vår forrige plan for 2010–2015. Vårt nyeste dokument beskriver fem strategiske temaer som løfter vår faglige dyktighet, internasjonale status og samfunnsmessige bidrag.

Som et internasjonalt universitet legger vi vekt på mangfold, interkulturell læring og en global visjon. Vårt utmerkede fakultet rekrutteres fra hele verden. Vi har etablert et utmerket internasjonalt nettverk av akademiske samarbeid og utviklet globale avtaler med rundt 450 prestisjetunge institusjoner fra mer enn 40 land / jurisdiksjoner. Våre kandidater er gjennomtenkte, tilpasningsdyktige og fordomsfrie fagpersoner som gir positive bidrag til samfunnet.

CityU har prestert sterkt i internasjonal rangering. I følge Quacquarelli Symonds (QS) for 2019 er CityU rangert som 55. i verden og femte blant verdens topp 50 universiteter under 50 år. I Times Higher Education World University Rankings for 2019 er CityU rangert som 1. plassering av International Outlook.

Jeg inviterer deg til å utforske nettstedet vårt for en virtuell omvisning eller besøke oss personlig. Du vil bli imponert over harmonien i vår eldgamle kinesiske hage mot mer moderne kunstnerisk arkitektur.

Way Kuo

President og University Distinguished Professor

Januar 2019

Introduksjon til CityU

Med en vekt på profesjonell utdanning og forskning, produserer CityU nyutdannede med evne til å forutse og utfelle endringer i en raskt utviklende, globalisert verden.

De siste årene har CityU prestert sterkt på universitetsrangering og er for tiden blant de 10 beste i Asia og de 100 beste i verden. Det er en hurtigvoksende institusjon med studenter og forskere og akademisk ansatte innen næringsliv, kreative medier, datavitenskap, energi og miljø, ingeniørvitenskap, humaniora og samfunnsvitenskap, jus, naturvitenskap og veterinærmedisin og biovitenskap.

Læreplanen vår legger vekt på innovasjon og kreativitet, og dette prinsippet ligger til grunn for alle aspekter av universitetets profesjonsutdanning og problemstyrt forskning. Støttet av nye læringsrom og fasiliteter i nye bygninger, innebærer læreplanen CityUs strategiske plan for en ny veksttid.

CityU har etablert seg som et av de mest innovative universitetene i Asia, banebrytende forskning innen forskjellige felt som har høy relevans for presserende spørsmål. Suksessen til forskningsprogrammene gjenspeiles i både mengden av mottatte midler og antall prosjekter som er finansiert, så vel som kvaliteten på forskningsresultatet.

CityUs nærhet til, og nære bånd til Kina, så vel som dets internasjonale partnerskap og utsikter, gjør at universitetet er ideelt posisjonert for å gi et dynamisk lærings- og forskningsmiljø for studenter og fakulteter fra hele verden. Både staturen og det store volumet av CityUs forhold til globale institusjoner fortsetter å vokse.

Som den utrolige byen der den spiller en så integrert rolle, fortsetter CityU å bevege seg, innovere, lære, lære og blomstre.

Visjon og misjon

Visjon: City University of Hong Kong ønsker å bli et ledende globalt universitet som utmerker seg innen forskning og profesjonsutdanning.

Oppdrag: Å pleie og utvikle talentene til studentene og skape relevant kunnskap for å støtte sosial og økonomisk fremgang.

(Rådet godkjente den nye visjonen og oppdraget 26. mars 2009)

Veiledende prinsipper

 1. Student suksess i akademisk prestasjon og karriereutvikling
 2. Fortreffelighet innen læring og forskning, teknologiinnovasjon og kunnskapsoverføring
 3. Fordeler for det sosiale og økonomiske velværet i Hong Kong
 4. Ansvarlighet i bruk av offentlige ressurser
 5. Global oppsøkende og internasjonal konkurranseevne

CityU-logo

119670_119652_logo_horizontal_cmyk.pngVårt merke er mer enn bare en logo. Det representerer hvem vi er, hva vi gjør, og hvordan vi utgjør en forskjell gjennom de profesjonelle utdanningsprogrammene vi tilbyr og den banebrytende forskningen vi utfører.

Vi har gitt CityU-merkevaren en komplett make-over. Det har blitt forfrisket for å gjenspeile kjerneverdiene våre, menneskers og programmers dynamiske natur, vår stigende status og fremtidsrettede retning som en ledende global institusjon for høyere utdanning.

Rangeringer og omdømme

Nyere prestasjoner i global rangering fremhever styrken til forskning, internasjonalisering, omdømme, fakultet, studenter og programmer ved City University of Hong Kong (CityU).

I tillegg til å følge rangeringer utført av Quacquarelli Symonds (QS) og Times Higher Education World University Rankings, har kandidater fra CityU blitt rangert blant de topp 150 i tre påfølgende år når det gjelder deres ansettbarhet, ifølge Global Employability University Survey and Ranking , en årlig undersøkelse utført av den franske konsulentgruppen Emerging og det tyske forskningsinstituttet Trendence.

Akademisk organisasjon

De fem høyskolene: Business, Engineering, Liberal Arts and Social Sciences, Science, Veterinary Medicine and Life Sciences; og School of Creative Media, School of Data Science, School of Energy and Environment, and School of Law tilbyr akademiske programmer på grunn-, videre- og doktorgradsnivå.

Chow Yei Ching School of Graduate Studies styrker driften og utviklingen av alle studenter og fremmer en atmosfære for doktorgradsstudier.

Den overordnede akademiske organisasjonsstrukturen er beskrevet nedenfor:

College of Business

 • regnskap
 • Økonomi og finans
 • Informasjonssystemer
 • Ledelse
 • Management Sciences
 • markedsføring

Engineering College

 • Arkitektur og sivilingeniør
 • Biomedisinsk ingeniørfag
 • Datavitenskap
 • Elektroteknikk
 • Materialvitenskap og teknologi
 • Maskiningeniør
 • System Engineering and Engineering Management
 • Divisjon bygningsvitenskap og teknologi

College of Liberal Arts and Social Sciences

 • Asiatiske og internasjonale studier
 • Kinesisk og historie
 • Engelsk
 • Lingvistikk og oversettelse
 • Media og kommunikasjon
 • Offentlig politikk
 • Sosial- og adferdsevitenskap
 • Chan Feng Men-ling Chan Shuk-lin English Language Center

College of Science

 • Kjemi
 • Matematikk
 • fysikk

Jockey Club College of Veterinary Medicine and Life Sciences

 • Biomedisinsk Vitenskap
 • Smittsomme sykdommer og folkehelse
 • Neuroscience

Skolen for kreative medier

School of Data Science

Skolen for energi og miljø

Juridisk skole

Chow Yei Ching School of Graduate Studies

119669_119653_campus2.jpg

Steder

Kowloon Tong

Address
Tat Chee Avenue,83
Kowloon Tong, Kowloon, Hongkong