College of Engineering City University of Hong Kong

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Om høgskolen

City University of Hong Kong (CityU) er et ledende globalt universitet som utmerker seg innen forskning og profesjonsutdanning. Den nåværende studentpopulasjonen er over 20 000, inkludert mer enn 6000 studenter. På CityU er undervisning og læring fokusert på personellutvikling, oppdagelse og kunnskapen som er nødvendig for å skape en positiv endring i samfunnet. Våre diversifiserte programmer hjelper til med å fremme kritisk tenking, skjerpe kreative og profesjonelle ferdigheter og åpne dører for givende karrierer.

Verdensomspennende anerkjennelse

 • 4. plass i verden, QS Top 50 under 50 2020
 • 19. plass i Asia, QS Asia University Rankings 2020
 • 48. i verden, QS World University Rankings 2021

139497_139434_C01-086.jpg

Engineering College

Melding fra dekan: A Golden Opportunity for Engineering at CityU

Før jeg selv satte foten ned på campus ved City University of Hong Kong, hadde omdømmet hatt innvirkning på meg. Dette universitetet er preget av sin evne til å innovere og se på fremtiden.

Etableringen av det nye ingeniørhøgskolen kunne ikke ha kommet på et bedre tidspunkt. Fem år fra nå vil verden være annerledes. Teknologien utvikler seg i et enestående tempo. Som sådan er det vårt ansvar som universitet å utstyre studentene våre med et tankesett som vil inspirere dem til å fortsette å lære.

Den nye høgskolen har åtte fokuserte akademiske avdelinger: Institutt for arkitektur og sivilingeniør (ACE), Institutt for biomedisinsk teknikk (BME), Institutt for informatikk (CS), Institutt for elektroteknikk (EE), Institutt for materialvitenskap og ingeniørvitenskap ( MSE), Institutt for maskinteknikk (MNE), Institutt for systemteknikk og ingeniørledelse (SEEM), og avdeling bygningsvitenskap og teknologi (BST). Sammen dekker de et levende spekter av ingeniørfelt og fremmer akademisk synergi og kommunikasjon innen høgskolen.

Ingeniørstudenter er unike. De ser verden på en viss måte og er nådeløse og flittige problemløsere. Med mer fokuserte avdelinger og større potensiale enn noensinne for å utvikle forskningsfokus og læreplaner, har vi en mulighet til å tiltrekke disse store ingeniørene til faglige og karriereoppdrag som vil forandre verden.

Vi befinner oss i en gullalder med informasjon. I mine over 30 år som informatiker har en ingeniørs tilnærming alltid vært en integrert del av hvem jeg er. Utnytte ressurser, samle kunnskap, samarbeide - alt sammen for å oppnå effektive løsninger. Da jeg tok fatt på min egen akademiske karriere, kunne jeg ikke ha sett for meg å være vitne til slike utrolige bommer på tvers av bransjer eller se implikasjonene av min forskning og arbeid i den virkelige verden.

Når hver av oss går gjennom dørene til College of Engineering på CityU hver dag, går vi inn i en fortropp med ny teknologi. Sammen bidrar vi til momentum og vekst av et kraftig og dynamisk nettverk og synergi mellom forskning, akademia og industri.

Når jeg begynner på min teknikkhøgskole, blir jeg inspirert både av arven og potensialet. Det er mitt håp at høgskolen, studentene og fakultetet vårt vil fortsette å ha en stor innvirkning på Hong Kong-samfunnet og det internasjonale samfunnet.

Jeg ser frem til å møte studenter og fakultetets medlemmer og høre tankene og ideene dine. Hvis min karriere innen ingeniørarbeid så langt har lært meg noe, er det å verdsette åpne sinn og åpne dører. Jeg er beæret over å begynne denne reisen med dere alle, når vi bygger grunnlaget for en ny fremtid, sammen.

Tei-Wei Kuo
Dekan ved College of Engineering

Faglige enheter

 • Institutt for arkitektur og sivilingeniør (ACE)
 • Institutt for biomedisinsk teknikk (BME)
 • Institutt for informatikk (CS)
 • Institutt for elektroteknikk (EE)
 • Institutt for materialvitenskap og teknikk (MSE)
 • Institutt for maskinteknikk (MNE)
 • Institutt for systemteknikk og ingeniørledelse (SEEM)
 • Divisjon bygningsvitenskap og teknologi (BST)

139498_139435_RE01-080.jpeg

Steder

Hong Kong

Address
B6518, 6/F Blue Zone,
Yeung Kin Man Academic Building,
City University of Hong Kong,
Tat Chee Avenue

Hong Kong, Hongkong

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss