Les den offisielle beskrivelsen

Om kommunikasjonsskolen

Kommunikasjonsskolen i Hong Kong Baptist University ble grunnlagt i 1968. Det gir et omfattende utvalg av programmer i kommunikasjon tilgjengelig i Hong Kong på lavere og høyere nivå.

Inne i den fireårige læreplanen for Bachelor of Communication (Honours) Programmet, tilbyr skolen tre valg av store og en rekke konsentrasjoner i spesialiserte områder. De inkluderer:

  • Film: Tilbyr to konsentrasjoner i animasjon og mediekunst og film og fjernsyn.
  • Journalistikk: Tilbyr tre konsentrasjoner i kinesisk journalistikk, data- og mediekommunikasjon og internasjonal journalistikk.
  • PR og reklame: Tilbyr tre konsentrasjoner i reklame og merkevarebygging, organisasjonskommunikasjon og PR.

Skolen driver også selvfinansierte bachelorprogrammer og høyere diplomprogrammer. På forskerutdanningen inkluderer spekteret av undervisede masterprogrammer i kommunikasjon, film, fjernsyn og digitale medier, produserer for film, fjernsyn og nye medier, internasjonale journalistikkstudier, medieforvaltning. Det er også forskerutdanningsprogrammer (MPhil og Ph.D).

Skolen har etablert en rekke forskningsinstitutter og sentre for å utnytte drivstoffkvalitet i en rekke fokusområder og å dyrke tverrfaglig forskning.

97877_97848_AO8K5684.JPG

Innenfor en spesialbygd bygning har skolen en effektiv tildeling av undervisningsressurser samt tilgang til det nyeste utstyret. AI Media Research Laboratory og VR

Skolen opprettholder nær tilknytning til Hongkongs media og kreative næringer. Gitt sin lange historie og innflytelse, er det ikke overraskende at mange av de eldste stillingene i disse næringene er okkupert av sine alumner med fremragende prestasjoner. Disse relasjonene har ikke bare etablert et sterkt rykte for skolen, men også tilbudt nettverksmuligheter for alumni og fungerte som en kilde til kunnskap for nåværende studenter.

Alumni Deling Forum, med fremtredende filmregissører, manusforfattere og kreative styremedlemmer som har uteksaminert seg fra skolen, 1. Global University Film Awards, Pulitzer-premievinduer-workshoppen og ulike mesterklasser og forskningsseminarer er alle eksempler på hendelser organisert av skolen for å fremme relasjoner med akademia og industrier der studentene skal jobbe i fremtiden.

97876_97849_DSC_0302bufaaward.JPG

Visjon og misjon

I tråd med universitetets "full person utdanning" filosofi er oppdraget til kommunikasjonskolen å gi en nyskapende tilnærming til sitt felt og å bygge videre på enhet, ledelse og vekst for å betjene sine studenter og samfunnet best. I denne perioden med informasjon og kommunikasjon betyr et sterkt program i kommunikasjon en institusjon av moderne betydning. Student som bor i det 21. århundre skal ha en forståelse av de mange dimensjonene av kommunikasjon, en bevissthet om kommunikasjonsprosessen og velutviklede ferdigheter som kommunikator. Et slikt program dyrker dessuten det kritiske sinnet og stimulerer den kreative ånden. Forpliktet til å oppnå fortreffelighet i undervisning, forskning og tjenester, forsøker fakultetet å gjøre skolen til et sted for kontinuerlig intellektuell opplysning og profesjonell utvikling.

97879_97850_AO8K5497.JPG

I tråd med Hong Kong Baptist Universitys hengivenhet til pedagogiske bestrebelser av høyeste kvalitet har Kommunikasjonsskolen følgende mål:

Visjonerklæring

Vi ønsker å være kommunikasjonskursen i Asia, respektert for excellence i tilpasningsevne, kreativitet, innovasjon og etisk praksis, for å utdanne fremtidige ledere og fagfolk i kommunikasjon, for å skape nyttig kunnskap om kommunikasjon og for å betjene samfunnet gjennom kommunikasjon.

97875_97851_L3JOURNAL_COVER_2835BNNstudiostuwork.jpg

Mission Statement

Vi streber etter å oppfylle vår visjon gjennom helhetsutdanning, nyskapende forskning og aktiv tjeneste for Hong Kong, større Kina og det globale samfunnet.

"Sannhet er dyd" er vårt motto. Vi fastholder at sannheten skal nærmer seg gjennom fri, ansvarlig, effektiv og balansert kommunikasjon av nøyaktige fakta, ulike synspunkter og kreative arbeider. For å kontinuerlig nærme seg og opprettholde sannheten, streber vi oss:

  • Å fremme fremragende og sosialt ansvarlige samfunnsledere, utøvere og lærde gjennom kvalitetsundervisning og læring
  • Å fremme kunnskap på ulike områder av kommunikasjon gjennom schoa larly, kreativ og profesjonell produksjon
  • Å forutse og betjene de skiftende behovene til lokale, regionale og globale samfunn

Denne skolen tilbyr en bachelorprogrammet Bachelor of Communication (Honours) programmet.97878_97852_Keystonedolbyhkbu_20181029_COMD2.jpg

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Lederkurs

Hong Kong Baptist University School of Communication

Dette kurset gir profesjonelle forskerstudier i internasjonal journalistikk med særlig vekt på Hong Kong, Fastlands-Kina og Øst / Sørøst-Asia. Dette tilbys i to konsentra ... [+]

Handle om

Hong Kong Baptist University har lært internasjonal journalistikk i mer enn et tiår som en gren av sin journalistikk-grad, som startet i 1968 som grunnleggingsprogrammet for hva som nå er kommunikasjonsskolen. MA i International Journalism Studies Program ble grunnlagt i 2007 og har som mål å gi profesjonelle forskerstudier i internasjonal journalistikk med særlig vekt på Hong Kong, Fastlands-Kina og Øst / Sørøst-Asia. Programmet har to konsentrasjoner: International Journalism and Business and Financial Journalism.

BUSINESS AND FINANCIAL JOURNALISM- konsentrasjonen tar sikte på å imøtekomme studenter med eller uten tidligere erfaring som arbeider i eller studerer næringsliv og økonomi. Studentene lærer ikke bare hvordan bedrifter og markeder fungerer, men lærer også ferdighetene med å skrive og rapportere forretningsmessige og økonomiske nyheter for dagblade, forretningstidsskrifter og økonomiske nettsteder.... [-]

Hongkong Hong Kong
September 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk
Hong Kong Baptist University School of Communication

Programmet drives i fellesskap av Kommunikasjonsskolen og Handelshøyskolen. Det tar sikte på å produsere nyutdannede som er utrustet med generell virksomhet, ledelsesevne ... [+]

Handle om

Programmet, med tittelen "Master of Social Sciences in Media Management", tilbys i fellesskap av School of Communication og Business School ved Hong Kong Baptist University.

Utnytte kompetansen til fakultetet for begge skolene, integrerer programmet toppmoderne kunnskap om media og ledelse i programdesign for utdanning av mediefagfolk for ledende lederskap i mediebransjen.

Studentene vil bli nedsenket i helhetlige studier av det generelle mediemiljøet og ledelsesstrategier med sikte på å anvende kunnskap og ferdigheter i medieoperasjoner.

Som en profesjonell grad bygget på solid forskningsstiftelse, legger programmet vekt på både tenkning og anvendelse i mediehåndtering og serverer både medieindustrien og samfunnet ved å utdanne selvsikker og kompetent medieforvaltere. Ligger i strategisk Hong Kong, er programmet rettet mot utfordringene med rask medieutvikling i Pan-kinesiske regionen og en globaliserende verden.... [-]

Hongkong Hong Kong
September 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk

MA

Hong Kong Baptist University School of Communication

Programmet nærmer seg kommunikasjon på individuelle, organisatoriske og samfunnsnivåer med fokus på kommunikasjon i Hong Kong, Fastlands-Kina og Taiwan. Det tas også hens ... [+]

Handle om

MA i kommunikasjonsprogrammet ved Kommunikasjonsskolen, Hong Kong Baptist University ble lansert i 1996. Siden starten hadde programmet vært delvis støttet av Hong Kongs offentlige utdanningsstøtte fram til september 2004 da det ble fullt selvfinansiert. Endringen i finansieringskilden ble ledsaget av en åpning av programmet for første gang til fastlandet og andre utenlandske studenter og tillegg av heltidsstudiemodus. I september 2004 ble totalt 92 studenter tatt opp i programmet, omtrent to tredjedeler av lokale Hongkong-studenter og en tredjedel av hovedlandene. Studentene deler mer eller mindre like i deltidsstudiemodus (kun Hongkong-studenter) og heltidsstudiemodus (både fra Hong Kong og utenfor).... [-]

Hongkong Hong Kong
September 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk
Hong Kong Baptist University School of Communication
Nettsted
Telefon
3411 8154