Les den offisielle beskrivelsen


Om PolyU Design

PolyU Design har vært et viktig knutepunkt for designutdanning og forskning for Hong Kong siden 1964. Skolen trives på sin geografiske posisjon i bro over øst og vest, slik at elevene kan utvikle sine designstyrker med en unik internasjonal kulturbevissthet hos både profesjonelle og sosiale nivåer.

PolyU Design Årlig Show / PolyU Design


Rankings

PolyU Design har blitt konsekvent rangert som en av de beste designskolene ("The Best Design Schools in the World") i verden av BusinessWeek magazine siden 2006.

I 2009 vurderte BusinessWeek vår Master of Design (Design Strategies) en av verdens 30 beste design tenkningsprogrammer.

I 2013 ble PolyU Design den eneste skolen fra Asia på Business Insider's World's Best 25 Design School-liste.

Det ble oppført som en av de ti beste industrielle designskolene i verden i 2015 og en av de spesielle nevnte grafiske designskolene i verden av designskolehub i 2016.

Siden 2015 har skolen blitt rangert som en av verdens beste i Quacquarelli Symonds (QS) World University Rankings® etter tema - Kunst og Design. For tiden er det en av de beste designskolene i Asia og 16. i verden. Les 2019-rapporten for detaljer.

Merkbare alumni

Dennis Chan 陳瑞麟 - smykker; produkt

Eric Chan 陳秉鵬 - produkt

Kade Chan 陳柏熹 - origami; produkt

Raman Hui 許 誠 ​​毅 - film; animasjon

Keung Hung 洪 強 - mediekunst; utdanning

Kit Hung 洪榮杰 - film; utdanning

Freeman Lau 劉小康 - kunst; produkt; branding

Gigi Leung 梁詠琪 - synger; låtskriving; skuespill

Henry Lau 劉志華 - mote

Rebecca Lee 李 乐 詩 - utforsker

Tony Leung 梁家輝 - film; skuespill

Tommy Li 李永 銓 - merkevarebygging

Anthony Lo - bildesign

Alice Mak 麥 家 碧 - kunstner; tegneserieskaper

Vivienne Tam 譚燕玉 - mote

Paul Wong 黃 貫 中 - komponere; låtskriving; sang

Timmy Yip 葉錦 tillatt - film; kostymedesign

Kitty Yuen 阮小 儀 - tv; radio


Human-sentrert design

PolyU Design Årlig Show / PolyU Design


Vi står ved krysset mellom kunst og vitenskap, med en filosofi om å tilby høy kvalitet på designutdanning og produsere høyeffektforskning og konsulentvirksomhet i både ren og anvendt natur. Mens vi setter pris på de høyeste idealer av kunst, tror vi på etableringen av menneskelige sentriske produkter, merker og tjenester som er relevante for industrielle, kommersielle og samfunnsbehov nå og i nær fremtid. Vår tilnærming gir et robust forskningsgrunnlag i design for å støtte disse ideene.

Skoleens ekstraordinære 54-års arv av stipend og forskning midt i dynamikken i Asia sikrer oss en lys fremtid. Vårt mangfoldige designkompetanse inkluderer produktdesign, kommunikasjonsdesign, reklame design, digitale medier, interiørdesign, miljødesign, urban design, internasjonal design og bedriftsledelse, designadministrasjon, innovasjonsledelse, designstrategi og interaksjonsdesign.

Vi nærmer nesten 1.400 studenter årlig i et bredt spekter av bachelor- og postgraduate-programmer, med omtrent 50 av dem som PhD-studenter. Skolen gir et høyt nivå, et velutstyrt miljø som inkluderer betydelig forskningsinfrastruktur med åtte laboratorier og en rekke førsteklasses tekniske verksteder i Jockey Club Innovation Tower, en landemerkebygning designet av Zaha Hadid (1950-2016). Vi tror at nye lokaler driver ny tenkning. Derfor har skolen lansert Jockey Club Design Institute for Social Innovation, den første i sitt slag i Asia, for aktivt å fremme nye tilnærminger og nye områder med designkompetanse.

Våre verdier

Skolens forskning og akademiske programmer styres av våre kjerneverdier:

  1. Vær åpent
  2. Styr positiv endring
  3. Vær entreprenørskap
  4. Vær autentisk
  5. Vær ansvarlig
Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:


The Hong Kong Polytechnic University School of Design

Master of Design (Design Practices) er en praktisk, studiobasert spesialisme rettet mot studenter som ønsker å utdype sine innovative evner, som er nysgjerrige på design ... [+]

Master of Design (Design Practices) er en praktisk, studiobasert spesialisme rettet mot studenter som ønsker å utdype sine innovative evner , som er nysgjerrige på design og forretningsintegrasjon , og som gleder seg over de kreative formutfordringene ved å lage objekter og ideer. som forbedrer folks liv. Designere med en bachelorgrad i produktdesign, motedesign, interaksjonsdesign, arkitektur, produktteknikk, interiørdesign eller kommunikasjonsdesign kan synes Design Practices er et logisk neste trinn i deres faglige utvikling.

Søknads tidslinje - Sep 2020 påmeldingSøknader starter: 26. september 2019Gjennomgå tidsfrister: Tidlig runde: 13. desember 2019 Runde 1: 24. januar 2020 Runde 2: 6. mars 2020 Runde 3: 30. april 2020Søknadsfrist: 30. april 2020Student presentere på Global Grad Show / Global Grad ShowProgrammål... [-]
Hongkong Kowloon
September 2020
Engelsk
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
The Hong Kong Polytechnic University School of Design

Master of Design (Design Strategies) er rettet mot personer som er etablert i sin karriere og ønsker å utdype og forbedre deres strategiske tenkning og metoder ved å inte ... [+]

Master of Design (Design Strategies) er rettet mot mennesker som er etablert i karrieren og ønsker å utdype og forbedre sin strategiske tenkning og metoder ved å integrere design, virksomhet og teknologi.

Spesialismen er beregnet på både design- og ikke-designere med solid arbeidserfaring innen eller relatert til designområdene, som kommunikasjon, merkevarestyring, produksjon, markedsføring, ingeniørarbeid eller undervisning.

De som vurderer å bli gründere, påta seg mer ansvar for designledet forretningsutvikling, eller oversette ny teknologi til designede opplevelser og praktiske applikasjoner, vil dra nytte av denne spesialiteten. Design Strategies er vurdert av et av verdens beste designtankeprogrammer av BusinessWeek .... [-]

Hongkong Kowloon
September 2020
Engelsk
Deltid
2 år
Campus
Les mer på norsk
The Hong Kong Polytechnic University School of Design

Interaksjonsdesign spesialismen er rettet mot studenter med lidenskap for mennesker og teknologi, som har en nysgjerrighet om fremtiden og ønsker å forme hvordan informas ... [+]

Spesialismen Interaction Design er rettet mot studenter med en lidenskap for mennesker og teknologi, som har nysgjerrighet rundt fremtiden og ønsker å forme hvordan informasjon blir tilgang til og brukt, hvordan miljøer kan endre seg basert på behov, eller hvordan innebygd informasjon i produkter støtter bruk. De med en bachelorgrad i design (visuell kommunikasjon, produkt, digitale medier eller miljødesign), kommunikasjon, informasjonsteknologi eller til og med psykologi kan finne interaksjonsdesign som det neste trinnet i deres faglige utvikling.

Søknads tidslinje - Sep 2020 påmeldingSøknader starter: 26. september 2019Gjennomgå tidsfrister: Tidlig runde: 13. desember 2019 Runde 1: 24. januar 2020 Runde 2: 6. mars 2020 Runde 3: 30. april 2020Søknadsfrist: 30. april 2020Interaksjonsdesign (MDes): et studiobasert program som utforsker menneskelig PolyU Design / PolyU DesignProgrammål... [-]
Hongkong Kowloon
September 2020
Engelsk
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
The Hong Kong Polytechnic University School of Design

ID ... [+]

Internasjonal design og forretningsadministrasjon (ID

ID

Søknads tidslinje - Sep 2020 påmeldingSøknader starter: 26. september 2019Gjennomgå tidsfrister: Tidlig runde: 13. desember 2019 Runde 1: 24. januar 2020 Runde 2: 6. mars 2020 Runde 3: 30. april 2020Søknadsfrist: 30. april 2020IDProgrammål

ID

Representanter for industripartnere ved studentpresentasjon / PolyU DesignProgrammål

Studentene, uavhengig av dissiplinær bakgrunn, lærer seg sammen for å oppdra en ny tankegang og holdning der tverrfaglig stimulering er grunnlaget for innovasjon. De vil:

bruke teorier og konsepter av de tre domenene som ligger til grund for denne spesialismenvurdere kulturelle forskjeller og deres implikasjoner for ledelse og effektiv styring av design og forretningsaktiviteteridentifisere og vurdere måten som verdiskaping kan håndteres pådelta effektivt i utforming, gjennomføring og omfattende evaluering av prosjekter som involverer tverrfaglige og flerkulturelle lagdemonstrere muligheten til å vise, ramme og løse designproblemer ved å vedta flere perspektiverforstå og utfør de integrerende designtankrollene til en T-formet profesjonell i et bedriftsmiljøStudenter som presenterer industriens samarbeidspartnere på Design Foresight MasterClass 2018: Greater China Public Transportation 2030 - StasjonerProgramstruktur... [-]
Hongkong Kowloon
September 2020
Engelsk
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
The Hong Kong Polytechnic University School of Design

Master of Design (Urban Environments Design) trekker frem den moderne byopplevelsen i Hong Kong / Kina for å tilby en unik forskerutdanning innen design av byrom. ... [+]

Master of Design (Urban Environments Design) trekker frem den moderne byopplevelsen i Hong Kong / Kina for å tilby en unik forskerutdanning innen design av byrom. I tråd med skolens menneskesentrerte kritiske tilnærming til miljødesign, integrerer denne studiobaserte spesialiteten utformingen av flere skalaer og typologier i urbane miljøer.

Urban Environments Design fokuserer på analyse og design av hybrid- og sammensatte interiørmiljøer, urbane offentlige rom og urbane systemer og strategier.

Søknads tidslinje - Sep 2020 påmeldingSøknader starter: 26. september 2019Gjennomgå tidsfrister: Tidlig runde: 13. desember 2019 Runde 1: 24. januar 2020 Runde 2: 6. mars 2020 Runde 3: 30. april 2020Søknadsfrist: 30. april 2020Dette programmet, som er vert i en designskole, står i kontrast til arkitektonisk utdanning. / PolyU DesignProgrammål... [-]
Hongkong Kowloon
September 2020
Engelsk
Heltid studier
18 måneder
Campus
Les mer på norsk
Location address
General Office of School of Design
V810, 8/F, Jockey Club Innovation Tower (Block V),
The Hong Kong Polytechnic University

Kowloon, HK
Social Media