The Hong Kong Polytechnic University - School of Hotel and Tourism Management

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Når det gjelder å øke dine kvalifikasjoner i turist- og gjestebransjen, må du være der handlingen er. Det er Asia, verdens raskest voksende region for turisme. Asiatisk kultur er tradisjonelt innbydende, og omsorgsfull oppmerksomhet på detaljer er kjennetegn for asiatisk service. Internasjonale reisende rangerer sine flyselskaper, flyplasser, attraksjoner og hoteller blant verdens beste. Og det er ikke noe bedre sted å ri denne "asiatiske bølgen" enn Hong Kong.

Verdensklasse Hotel and Tourism School

shtm20

Rangerte nr. 1 i verden i kategorien “Hospitality and Tourism Management” i henhold til ShanghaiRankings Global Ranking of Academic Subjects 2019, plassert som nr. 1 globalt i kategorien “Commerce, Management, Tourism and Services” i University Ranking etter Academic Performance i 2017/2018 og rangert som nr. 1 i verden i “Gjestfrihet, fritid, sport

Undervisning og forskning Hotel - Hotel ICON

Med etableringen av Hotel ICON, vårt enestående hotell for undervisning og forskning, er SHTM ledende rolle innen gjestfrihetsforskning også forbedret. Forskningsprosjekter med ulike foci har allerede blitt implementert på hotellet. Tre dedikerte gjesterom - "Tomorrow's Rooms" - er laget for å lette mer grundig undersøkelse av anvendelsen av avanserte konsepter innen hotel management for å fremme hele bransjen.

shtm21

Sammen med Hotel ICON inspirerer våre banebrytende programmer en ny generasjon lidenskapelige, banebrytende fagfolk og studenter til å ta sine posisjoner som ledere innen gjestfrihet og turisme. Med den beveger vi oss fra å forfølge en visjon om gjestfrihet og turismeutdanning for å være et virkelig globalt ikon.

Internasjonalt fakultet og diverse programmer

Så la våre talentfulle internasjonale medarbeidere på mer enn 70 akademikere fra 21 land og regioner ta din karrierevei til nye høyder, enten det gjelder hotellbransjen, matservering, reiser eller turisme. Skolen tilbyr studenter- og videreutdanningskurs i hotellledelse og / eller reiselivsledelse som leder frem til doktor i filosofi, doktor i hotell- og reiselivsledelse, Master of Science og Bachelor of Science.

Bli med oss ​​og utmerke oss!

Steder

Kowloon

The Hong Kong Polytechnic University's School of Hotel and Tourism Management

Address
School of Hotel & Tourism Management, 17 Science Museum Road, Tsim Sha Tsui East, Kowloon
Kowloon, Hongkong
Telefon
+852 3400 2200

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss