Les den offisielle beskrivelsen

Velkommen til Hang Seng Management College, School of Business

Som nyutnevnt dekan på skolen er det en stor ære å ønske deg velkommen til Hang Seng Management College . Som en handelsskole er vi viet til å gi god forretningsopplæring av vårt engasjement for å følge HSMCs "Liberal Professional" tilnærming til læring . Liberal, som vi tar sikte på å pleie innovative ungdommer, ved å tilby en bred basisplan som gir studenteksponering både innenfor disiplinen og på tvers av den liberale kunsten. Profesjonell når det gjelder å distillere våre sterke forbindelser med industri, handel og yrker for at elevene skal bli ansvarlige borgere og godt rustet til å komme inn på den kunnskapsbaserte arbeidsplassen og samfunnet.

Vi håper å tilby en av de fineste studentopplevelsene i forretningsutdanning i Hong Kong, og er forpliktet til å gi en pedagogisk erfaring basert hovedsakelig på små gruppeleveranser som fremmer studentengasjement. Kvaliteten på våre programmer er bevist av de mange utmerkelsene som våre studenter har vunnet i ulike konkurranser, samt de mange komplimenter som tilbys av ulike arbeidsgivere.

Skolen tilbyr for tiden en fireårig bachelorgrad Bachelor of Business Administration (BBA) -program med Pathway i regnskap, bank og finans og markedsføring; en BBA i eierstyring og selskapsledelse; en BBA i finansiell analyse og en BBA i ledelse. Nylig har skolen startet et nytt initiativ for å starte en Master of Science i Entrepreneurial Management, og dette vil bli tilbudt i 2018/19 studieåret.

I tråd med visjonen om å bli en anerkjent global handelshøyskole og bygge videre på våre styrker i undervisning, læring og forskning, planlegger vi å søke AACSB akkreditering og forberedelse er nå i gang. Skolens suksess ligger i samarbeidet mellom fakultetets medlemmer og studenter. Våre fakultet medlemmer består hovedsakelig av doktorgrad kvalifiserte akademikere og / eller industri utøvere som er anerkjent eksperter på deres felt. Alle deler høy grad av entusiasme og er forpliktet til å støtte studentene for å nå sitt potensial som morgendagens bedriftsledere.

Jeg oppfordrer deg til å komme til vår skole og se selv det gode miljøet du kunne bli med. Ta gjerne på vår nettside og lær mer om Business School. Vi ønsker velkommen din tilbakemelding, så hvis du har noen forslag eller kommentarer, kan vi kontaktes på sbus@hsmc.edu.hk.

Vi ser frem til å ønske deg velkommen på HSMC.

Professor Bradley R. Barnes
Dekan, Handelshøyskolen

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

MSc

The Hang Seng University of Hong Kong, School of Business

Målet med dette programmet er å gi studentene den nødvendige kunnskapen og ferdighetene til å starte og administrere nye virksomheter og entreprenørorganisasjoner. ... [+]

Målet med dette programmet er å gi studentene den nødvendige kunnskapen og ferdighetene til å starte og administrere nye virksomheter og entreprenørorganisasjoner.

Den er utformet som en utmerket studie Pathway for folk som ønsker å starte og styre sin egen virksomhet, til å gjennomføre en gründer rolle i store organisasjoner, små og mellomstore bedrifter (SMB) og for å støtte utviklingen av start-ups i det dynamiske forretningsmiljø.

Programmet vil også gi et solid fundament for de som ønsker å forfølge forskning innen forretning, ledelse og entreprenørskap.

NøkkelegenskaperSterkt fokus på erfaring og autentisk læring for studenter å skaffe seg førstehånds erfaring om hvordan entreprenører og bedriftsledere tar avgjørelser i virkeligheten.En vekt på utvikling av en rekke generiske kompetanser som kreativ tenkning, beslutningstaking, mellommenneskelig kommunikasjon og samarbeid, som er mye nødvendig i den dynamiske forretningskonteksten i dag.Et unikt MSc-prosjekt som kan tilpasses til forskjellige formater, inkludert et selskapsbasert prosjekt, en utvidet forretningsoppstartingsplan eller en tradisjonell avhandling som samsvarer med individuelle karriereoppdrag.Komplementær læringsaktiviteter som tilbys av det nye Wu Jieh Yee senter for innovasjon og entreprenørskap, som inneholder et pre-inkubasjonsprogram, frøfinansiering, oppstartsmedarbeider samt ulike nettverkshendelser.Studieretninger... [-]
Hongkong Hong Kong
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk