WMG School for Professional Development at VTC in HONG KONG

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

WMG ved Universitetet i Warwick og Vocational Training Council (VTC) har den samme visjonen om å levere kvalitetsutdannelse og streve for excellence, slik at de gir et verdifullt valg til de som ønsker å skaffe seg verdier, kunnskaper og ferdigheter for å forbedre deres arbeidsevne.

Med etableringen av WMG-skolen for profesjonell utvikling i VTC, kan studentene få høykvalitetsutdanning i Hong Kong fra et universitet i verdensklasse.

Om University of Warwick

Universitetet i Warwick ble etablert i 1965 og er en av de ledende høyere utdanningsinstitusjoner i Storbritannia. Det er en unik vellykket institusjon, med et anerkjent rykte for fortreffelighet både i forskning og undervisning, for innovasjon og for forbindelser med næringslivet. ( University of Warwick ).

University of Warwick, UK, rangert som topp 10 i britiske universitetets nasjonale ligatabeller og 57 i verden.

Nr. 57 - QS World University Rankings, 2018

Rangert nr. 8 - Den komplette universitetsguiden 2018

Rangert nr. 7 - The Times og Sunday Times Good University Guide 2017

Rangert nr. 8 - The Guardian University Guide 2018

Fordeler med å studere ved WMG

  • Studer i en internasjonal kosmopolitisk by i Asia til mer overkommelige kostnader
  • Programmet inkluderer et industriprosjekt i Hong Kong / Fastlands-Kina
  • Har fleksibilitet til å ta maksimalt to moduler på WMGs andre utenlandske sentre i Thailand, Malaysia, Singapore eller Storbritannia.

Om yrkesopplæringsrådet

Vocational Training Council (VTC) ble grunnlagt i 1982, og er den største yrkesutdannings-, opplærings- og profesjonsutviklingsgruppen i Hong Kong. VTC gir verdifull legitimasjon for rundt 250 000 studenter hvert år gjennom et bredt spekter av forhåndsansatte og inntjeningsprogrammer med internasjonalt anerkjente kvalifikasjoner.

VTC inngikk samarbeid med University of Warwick i Storbritannia for å lansere det første masterprogrammet i Hong Kong i 2009 med sikte på å pleie flere høytstående fagfolk for Hong Kong for å drive veksten av næringer. ( VTC ).

Om WMG

Det er en tverrfaglig akademisk avdeling ved University of Warwick, etablert av professor Lord Kumar Bhattacharyya i 1980. Det tilbyr uovertruffen høyere utdanning til over 1500 studenter rundt om i verden hvert år.

  • Forsknings- og utviklingsarbeid utføres i samarbeid med industrien i Storbritannia og i utlandet, og er dedikert til å finne løsninger på virkelige problemer.
  • Veiledere er høyt kvalifisert med betydelig erfaring i næringslivet.

Steder

Hong Kong

Address
30 Shing Tai Road Chai Wan
Hong Kong, Hongkong