Les den offisielle beskrivelsen

WMG ved Universitetet i Warwick og Vocational Training Council (VTC) har den samme visjonen om å levere kvalitetsutdannelse og streve for excellence, slik at de gir et verdifullt valg til de som ønsker å skaffe seg verdier, kunnskaper og ferdigheter for å forbedre deres arbeidsevne.

Med etableringen av WMG-skolen for profesjonell utvikling i VTC, kan studentene få høykvalitetsutdanning i Hong Kong fra et universitet i verdensklasse.

Om University of Warwick

Universitetet i Warwick ble etablert i 1965 og er en av de ledende høyere utdanningsinstitusjoner i Storbritannia. Det er en unik vellykket institusjon, med et anerkjent rykte for fortreffelighet både i forskning og undervisning, for innovasjon og for forbindelser med næringslivet. ( University of Warwick ).

University of Warwick, UK, rangert som topp 10 i britiske universitetets nasjonale ligatabeller og 57 i verden.

Nr. 57 - QS World University Rankings, 2018

Rangert nr. 8 - Den komplette universitetsguiden 2018

Rangert nr. 7 - The Times og Sunday Times Good University Guide 2017

Rangert nr. 8 - The Guardian University Guide 2018

Fordeler med å studere ved WMG

  • Studer i en internasjonal kosmopolitisk by i Asia til mer overkommelige kostnader
  • Programmet inkluderer et industriprosjekt i Hong Kong / Fastlands-Kina
  • Har fleksibilitet til å ta maksimalt to moduler på WMGs andre utenlandske sentre i Thailand, Malaysia, Singapore eller Storbritannia.

Om yrkesopplæringsrådet

Vocational Training Council (VTC) ble grunnlagt i 1982, og er den største yrkesutdannings-, opplærings- og profesjonsutviklingsgruppen i Hong Kong. VTC gir verdifull legitimasjon for rundt 250 000 studenter hvert år gjennom et bredt spekter av forhåndsansatte og inntjeningsprogrammer med internasjonalt anerkjente kvalifikasjoner.

VTC inngikk samarbeid med University of Warwick i Storbritannia for å lansere det første masterprogrammet i Hong Kong i 2009 med sikte på å pleie flere høytstående fagfolk for Hong Kong for å drive veksten av næringer. ( VTC ).

Om WMG

Det er en tverrfaglig akademisk avdeling ved University of Warwick, etablert av professor Lord Kumar Bhattacharyya i 1980. Det tilbyr uovertruffen høyere utdanning til over 1500 studenter rundt om i verden hvert år.

  • Forsknings- og utviklingsarbeid utføres i samarbeid med industrien i Storbritannia og i utlandet, og er dedikert til å finne løsninger på virkelige problemer.
  • Veiledere er høyt kvalifisert med betydelig erfaring i næringslivet.
Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

MSc

WMG School for Professional Development at VTC in HONG KONG

Ønsker du å gå inn i prosjektledelse, enten i ditt nåværende tekniske og forretningsmessige felt eller til et nytt fagfelt? Deltakere på dette kurset kan ha et meget bred ... [+]

Registreringsnummer (Ikke-lokal høyere og faglig utdanning (forordning): 251907)

Ønsker du å gå inn i prosjektledelse, enten i ditt nåværende tekniske og forretningsmessige felt eller til et nytt fagfelt? Deltakere på dette kurset kan ha et meget bredt spekter av faglig og faglig bakgrunn. Det passer for de med arbeidserfaring, så vel som de med liten eller ingen bakgrunn i virksomheten.

Hva skal kurset gi?

Emnet gir metodene, verktøyene, prinsippene og filosofiene som effektivt bidrar til utvikling og styring av både små og store prosjekter og programmer. Du vil lære om human resource management i prosjekter og programmer, samt risikostyring og forandringsledelse. Du vil også utvikle en metodisk tilnærming til styringen av de økonomiske aspektene av prosjekter og programmer.... [-]

Hongkong Hong Kong
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
WMG School for Professional Development at VTC in HONG KONG

I dagens komplekse forretningsmiljø, hvor så mye av verdensomspennende BNP nå er tjeneste-relatert, er servicevitenskap både et spennende og avgjørende område hvor virkso ... [+]

Registreringsnummer (Ikke-lokal høyere og faglig utdanning (forordning): 252569)

I dagens komplekse forretningsmiljø, hvor så mye av verdensomspennende BNP nå er tjeneste-relatert, er servicevitenskap både et spennende og avgjørende område hvor virksomheten må øke sin kompetanse for å fortsette. Dette programmet vurderer kompleksiteten til tjenester som samler et nettverk av organisasjoner, mennesker, teknologier og informasjon for å levere verdi til kunden.

Hva skal kurset gi?

Du lærer å strukturere en serviceorganisasjon og se på excellence i service fra en rekke internasjonale sektorsperspektiver. Ved å fullt ut forstå behovene til både kunder og interessenter, vil du kunne informere servicedesign til optimal effekt ved hjelp av de mest hensiktsmessige verktøyene og teknikkene. Du vil bli lært å ta en "system" visning av tjenester; vurderer design, utvikling, levering, vedlikehold og eventuelt erstatning for å sikre de beste resultatene oppnås.... [-]

Hongkong Hong Kong
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
Address
30 Shing Tai Road Chai Wan
Hong Kong, Hongkong