International University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Om International University "Mitso" INTERNATIONAL UNIVERSITY "Mitso" I DAG: International University "Mitso" er et moderne og dynamisk utvikling institusjon for høyere utdanning som tilbyr en høy kvalitet på utdanning i de områder av ledelse, økonomi og jus. Vår misjon: For å gi våre studenter med en høy kvalitet og moderne utdanning som vil bli det mest effektive verktøyet for deres vellykkede karriereutvikling og livs bygningen. For å skape unike muligheter for selvrealisering for de som jobber med oss. Vårt mål: For å bli den mest prestisjetunge universitet i forkant av moderne utdanning i Hviterussland. VÅRE prinsipper og verdier:

Kunnskap og profesjonalitet Moral og respekt Lagånd og ideer som deler Kreativitet og dynamikk Tilgjengelighet og åpenhet av informasjon Pålitelighet og integritet Rykte

VÅR HISTORIE: The International University "Mitso" ble grunnlagt av LO i Hviterussland, en autoritativ offentlig organisasjon, med over 4 millioner medlemmer. 15 mars 1930 Begynnelsen av første studieår ved Higher School of Trade Union Movement, en juridisk forløperen for International Institute of Labour and Social Relations (IILSR) - tidligere universitet Februar 1992 Etableringen av International Institute of Labour and Social Relations (IILSR) som en institusjon for høyere utdanning etter vedtaket i presidentskapet i LO i Hviterussland 12 juli 2005 De IILSR studenter fått en rett til å få en skole lån på gunstige vilkår som blir registrert i høyere utdanning for første gang (i samsvar med resolusjon av presidenten i Republikken Hviterussland № 319) 2008 Den IILSR gikk gjennom vurdering og akkreditering prosedyre og fikk status som en høyere utdanningsinstitusjon med rett til å utstede vitnemål av staten standarden.

  1. september 2010 Den IILSR ble innvilget et internasjonalt sertifikat om samsvar med internasjonal kvalitet ledelse standarder for International Organization for Standardization (ISO) 9001: 2008 med akkreditering av Storbritannia Akkreditering Tjenesten (UKAS) 30 juni 2011 Av vedtaket i presidentskapet i Rådet for Federation of Trade Unions i Hviterussland ble IILSR gitt en status for et universitet og ble omdøpt til International University "Mitso" 30 januar 2012 International University "Mitso" ble tildelt Certificate of State Akkreditering bekrefter status en høyere utdanningsinstitusjon (feltorientert universitet) International University "Mitso" gir høyere utdanning på grunnlag av videregående opplæring, yrkesutdanning, spesialiserte videregående opplæring og høyere utdanning. på alle de tre nivåene: lavere nivå (universitetsutdannelse), høyere nivå (mastergrad) og høyere nivå (PhD / doktorgrad). Den har godt etablerte forskningstradisjoner og veldefinert forskning spesialisering i sfærer av økonomi og jus. Den faglige strukturen på universitetet INKLUDERER:

Research Institute of Labour and Social Relations Institutt for fagutvikling og Omskolering av spesialister

VÅRE fakulteter:

Fakultet for internasjonale økonomiske relasjoner og ledelse Det juridiske fakultet Fakultet for Pre-universitetet Training Fakultet for økonomi og jus (Vitebsk og Gomel regionale avdelinger)

Offisielle navnet på UNIVERSITETET: FULLT NAVN: Høyere utdanningsinstitusjon i Federation of Trade Unions i Hviterussland "International University" Mitso " SHORT NAME: International University "Mitso" Regionale avdelinger: Vitebsk Branch of International University "Mitso" Gomel Branch of International University "Mitso"

Steder

Minsk

Address
21/3 Kazintsa St.,
220099 Minsk, Minsk-regionen, Hviterussland