Les den offisielle beskrivelsen

cept01

CEPT universitet fokuserer på å forstå, designe, planlegge, bygge og forvalte menneskelige habitater. Dens undervisningsopplegg bygge tenkte fagfolk og dets forskningsprogrammer utdype forståelsen av menneskelige bosetninger. CEPT Universitetet forplikter seg også rådgivning prosjekter for å fremme målet om å gjøre habitater mer levelig.

Universitetet består av fem fakulteter. Fakultet for arkitektur ble etablert som "School of Architecture" i 1962. Den fokuserer på design i den private sfære. Fakultet for planlegging, fokus på planlegging i det offentlige rom, ble etablert i 1972 som "School of Planning". Fakultet for teknologi, som konsentrerer seg om prosjektering og bygging, ble etablert i 1982 som "School of Building Science and Technology". Fakultet for Design ble etablert i 1992 som "School of Interior Design". Det dreier seg om habitat relatert interiør, håndverk, systemer og produkter. Fakultet of Management ble etablert i 2013 og den fokuserer på Habitat og prosjektledelse.

CEPT universitet tar sitt navn fra "Senter for miljøplanlegging og teknologi" (CEPT). CEPT og de ulike skolene at det omfattes ble etablert av Ahmedabad Education Society med støtte fra regjeringen i Gujarat og regjeringen i India. Regjeringen i Gujarat innlemmet CEPT som et universitet i 2005. Universitetet Grants Kommisjonen anerkjent CEPT Universitetet i henhold til § 2 (f) av UGC Act, 1956 i 2007. Institutt for industriell og teknisk forskning (DSIR) av regjeringen i India anerkjenner universitetet som en industriell og teknisk forskning Organization (SIRO).

cept02

Etablering

Den Ahmedabad Education Society (AES) etablert Senter for Miljø Planning & Technology (CEPT) i år 1962 med oppstarten av School of Architecture (SA) gjennom tilskudd-i-hjelp fra regjeringen i Gujarat. The School of Planning (SP) ble etablert i 1972 med finansiell støtte fra regjeringen i India (MHRD), Government of Gujarat og Ford Foundation. De andre skolene; School of Building Science and Technology (SBST) og School of Interior Design (SID) ble etablert i 1982 og 1991 henholdsvis med tilskudd-i-hjelp fra regjeringen i Gujarat.

Utgangspunktet CEPT ble etablert og drevet av Ahmedabad Education Society (AES). I året 1994 ble en egen tillit og et samfunn CEPT Society dannet. CEPT er registrert som en forening og offentlig Charitable Trust. CEPT har vært registrert under Societies om Registrert Society / Firma / Andre Registerloven 1860 med Asst. Registrar of Societies, Ahmedabad Region, Ahmedabad, vide registreringsnummer Guj / 4185 / Ahmedabad datert 24.01.1994.

Siden oppstarten CEPT drives som en selvstendig akademisk institusjon fritt til å utvikle sine faglige programmer og belønne sine egne diplomer på slutten av ulike studieprogrammer anerkjent av staten Gujarat og lovpålagte tilsynsorgan for tekniske kurs - All India Council of teknisk utdanning (AICTE). Fra 2002 - 2005, ble CEPT tilknyttet Hemachandracharya Nord Gujarat University i Patan. Derfor ble studentene fullfører ulike programmer på CEPT tildelt bachelor- og mastergrader. CEPT ble et universitet av Gujarat State Legislature loven av 2005 med virkning fra 12.04.2005. CEPT University har blitt anerkjent av Universitetet Grants Kommisjonen etter § 2 (f) av UGC Act, 1956 i februar 2007. Universitetet er anerkjent som Scientific and Industrial Research Organization (SIRO) ved Institutt for industriell og teknisk forskning (DSIR).

cept03

Pedagogikk

Undervisningsprogrammer ved CEPT Universitetet fokusere på å bygge profesjonelle kapasitet og derfor de er sentrert på atelierer "eller" labs ". Her, studenter engasjere seg med veldesignede livaktige problemer. Arbeids, seminarer og forskningsoppgaver, med sikte på å utvikle konseptuelle og analytiske evner av studenter, og ferdighetsfremmende workshops støtter læring i studioer og laboratorier. Studentene må også melde deg på reise og dokumentasjonsprogrammer og å internere i profesjonelle kontorer for å utvide sin eksponering.

CEPT Universitetet cherishes de individuelle interesser og evner av sine studenter. For å aktivere hver elev til å stake ut en unik studium og innse sin egen individuelle potensial, programmer mandat bare tre fjerdedeler av de totale studiepoeng som studentene har til å fullføre. Studentene kan fullføre de resterende studiepoeng ved å velge fra et bredt utvalg av valgfrie emner som tilbys på noen av de fem fakulteter ved universitetet. Fakultetene også gjøre alle forsøk på å sikre at selv innenfor den obligatoriske delen av programmet, kan studentene velge kurs som passer deres praksis orientering.

Troen som krever praktiserende fagfolk og akademikere å jobbe tett sammen utdanne fagfolk fast underbygger CEPT Universitetets pedagogiske filosofi. Derfor fungerer CEPT universitetet som et samarbeids av akademikere og praktikere. Utøverne flinke på beslutnings bringe sine erfaringer til klasserom og akademikere gi en mer gjennomtenkt og kritisk tilnærming. Lærere på CEPT University, ser seg selv som trenere. Deres rolle er å støtte enkeltstudenter i sine undersøkelser og i sine kapasitetsbygging oppdrag. Empty string

International Outreach Mission

Indias urbanisering er en epokegjørende transformasjon der et stort befolkning vil flytte fra sine landsbyer til byer og tettsteder. Managing denne enestående omfanget av utbyggingen vil kreve stort antall dyktige, kvalifiserte og erfarne fagfolk fra hele verden til å planlegge, designe og bygge Indias fremtid. Derfor har CEPT Universitetet satt opp International Outreach Mission invitere global talent til å bli med CEPT studenter, akademikere og forskere til å samarbeide om saker av Indias urbanisering og å forberede fremtidige habitat fagfolk.

Oppdraget er siktet for å tiltrekke fremragende internasjonale akademikere, fagfolk og akademikere for å studere, arbeide og undervise i India. Oppdraget vil koordinere en rekke eksisterende og nye muligheter for internasjonale akademikere, fagfolk, akademikere og forskere til å delta med CEPT og jobbe mot å løse utfordringene i India urbanisering.

De omfatter:

 1. Reise i India
  Årlig sommer og vinter skoler på CEPT tilbyr strukturerte læringsprogrammer (for mellom to til fem uker) som gir variert erfaring innenfor og utenfor India.
 2. Lær i India
  Profesjonelle videreutdanning og studieprogrammer tilbyr stor mulighet til å foreta grad utdanning som er forankret i den lokale konteksten. De tillater elevene å gjennomføre internasjonal kvalitet faglig utdanning.
 3. Undervise i India
  Den prestisjetunge Undervisning Fellows program på CEPT inviterer fremragende internasjonale akademikere og unge fagfolk til å tilbringe ett år undervisning ved CEPT.
 4. Forskning i India
  Stipendiater har en mulighet til å foreta forskningssamarbeid med fakultetet medlemmer og studenter ved CEPT. Det er mange eksisterende samarbeid med partner universiteter over hele verden, og det er videre mulighet til å utforske nye samarbeid.
 5. Design i India
  Innovativ ny praktisk program / s for unge og erfarne fagfolk fra industrilandene til å gjennomføre en post-profesjonell mastergrad, noe som også vil tillate dem å arbeide i India.
Programmer gitt i:
 • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:


CEPT University

Landskapsprogrammer ved CEPT University er designet for å gi en omfattende og grundig forståelse av yrket. Det gir profesjonell utdanning for å utvikle landskap i tett by ... [+]

Master of Landscape Architecture / Design

Fakultet for arkitektur - CEPT University

Landskapsarkitekter / Designere spiller en sentral rolle i et land som India som raskt endrer seg i sin fysiske form. Den nåværende landskapsarkitekten har blitt trent, ikke bare for å være hageforsker, men økologisk følsom beskytter av naturressursene og arbeider med varierende skalaer, kompleksiteter og typologier, som inkluderer prosjekter i regionale landskap, boliger, institusjoner, rekreasjons-, by-, arv, infrastruktur, industri og husholdning. I tillegg til å utvikle tekniske evner, må en Landscape Professional i dag utvikle en kritisk forståelse av yrkets omfang og utvikle et verdisystem og en ivrig følelse av forespørsel for å tillate passende svar i den stadig skiftende verden./>... [-]

India Ahmedabad
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
2 år
Campus
Les mer på norsk
CEPT University

Designfakultetet ved CEPT University tilbyr et etterutdanningsprogram i Møbeldesign. M. Des. (Møbler Design) er et 2-års heltid, ferdighetsbasert profesjonelt program for ... [+]

Master of Design i Møbeldesign

Fakultet for Design - CEPT University

Designfakultetet ved CEPT University tilbyr et etterutdanningsprogram i Møbeldesign. M. Des. (Møbler Design) er et 2-års heltid, ferdighetsbasert profesjonelt program for å forberede studentene som designere og innovatører for en raskt voksende møbelindustri./>

M. Des. (Furniture Design) -programmet er et pragmatisk svar på de voksende behovene til møbelindustrien og markedet. I dag er utviklingsgraden i alle indiske metros eksponentiell i nesten alle sektorer. Etterspørselen etter møbler følger derfra i bolig-, kommersielle og institusjonelle sektorer. For tiden kommer en stor prosentandel av møbler levert til markedet fra utlandet og kan like enkelt bli utformet og produsert i India.... [-]

India Ahmedabad
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
CEPT University

Master of Urban Planning (MUP) gir studentene eksponering for nasjonale og internasjonale beste praksis i byplanlegging og utstyrer dem med kunnskaper og ferdigheter som ... [+]

Master of Urban Planning

Fakultet for Planlegging - CEPT University

Master of Urban Planning (MUP) gir studentene eksponering for nasjonale og internasjonale beste praksis i byplanlegging og utstyrer dem med kunnskaper og ferdigheter som er nødvendige for deres yrkeskarriere i planlegging og styring av vekst og utvikling av byer og byområder./>

I løpet av kurset lærer studentene å forstå og analysere en rekke faktorer som påvirker våre byer og anvende kritisk tenking i å tilby integrerte, tverrfaglige løsninger. Gjennom praktiske studioøvelser, teorikurs, individuelle forskningsprosjekter og feltbesøk i India og utlandet, utveksler kurset studenter med grundig kjennskap til å utarbeide lovbestemte planer, og planer varierer fra region til by og lokalt nivå. Fakultetets medlemmer inkluderer ledende utøvere, akademikere og forskere, kompetent og dyktig i sine egne fagområder, med nasjonal og global erfaring.... [-]

India Ahmedabad
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
CEPT University

Det streber etter å skape bemerkelsesverdige endringer i urbane India ved å skape et basseng av høykvalitetspersonell dedikert til styring av menneskelige habitater. Prog ... [+]

Master of Urban Management

Fakultet for ledelse - CEPT University

Indiske byer vokser i et svært raskt tempo når det gjelder befolkning og geografi. De trenger konstant oppmerksomhet for å opprettholde eksisterende strukturer og styre fremtidig ekspansjon. Urban Management er et kommende felt som krever spesialisert kunnskap om urbane bosetninger og kjernestyringsprinsipper. Urban Managers fokuserer på å forstå hvordan byområder og byer fungerer, og de streber etter å forbedre byens teknologiske, operasjonelle og økonomiske funksjon med sikte på å forbedre livligheten./>

Det streber etter å skape bemerkelsesverdige endringer i urbane India ved å skape et basseng av høykvalitetspersonell dedikert til styring av menneskelige habitater. Programmet hjelper elevene med å utvikle ferdigheter til å løse komplekse problemer som å øke langsiktig effektivitet av bytjenester, forbedre dagens drift av byer og finne måter å forbedre finansieringen av urbane systemer.... [-]

India Ahmedabad
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
CEPT University

M.Tech in Geomatics er et tverrfaglig fagkurs der avanserte fag som Remote Sensing, GIS, Database Management Systems, romdataanalyse, programmeringsspråk, fotogrammetri, ... [+]

Master of Technology i geomatikk

Fakultet for teknologi - CEPT University

GEOMATIK, populært kjent som Geo-Informatikk, refererer til matematikk, vitenskap og teknologi som brukes til å studere romlig informasjon. Det er et felt med gamle røtter, moderne relevans og et blikk for fremtiden. Dette tverrfaglige kurset integrerer oppkjøp, ledelse, analyse, modellering og presentasjon av geospatial informasjon./>

M.Tech in Geomatics er et tverrfaglig fagkurs der avanserte fag som Remote Sensing, GIS, Database Management Systems, romdataanalyse, programmeringsspråk, fotogrammetri, GPS og lokasjonsbaserte systemer, LiDAR, Big-data, Web og Mobile GIS , Åpen kildekode-teknologi, prosjektplanlegging og geo-visualisering blir undervist. Det gir en unik mulighet til å utforske de brede applikasjonene i tverrfaglige fagområder innen Engineering, Construction, Infrastructure, Utilities, Planning, Management, Informasjonsteknologi og Governance.... [-]

India Ahmedabad
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
2 år
Campus
Les mer på norsk
CEPT University

Innenfor M.Tech. Program i Building Energy Performance Elever lærer å: Bruk toppmoderne verktøy til å gjennomføre simuleringer og vurdere bygningens energiprestasjon; Beh ... [+]

Master of Technology i Bygg Energi Performance

Fakultet for teknologi - CEPT University

Bygninger med lav energibruk er et sosialt og økonomisk imperativ for India og andre tropiske regioner som vil se den største veksten de neste to tiårene. Energibruk bestemmer i stor grad det miljømessige fotavtrykket av en bygning i løpet av levetiden. Forskning, politikk og praksis gjør bygningens energiprestasjon et område med intellektuell og profesjonell vekst. I økende grad er det behov for en ny type profesjonell i bygningsdesign eller driftsteam for å spare energi./>

Innenfor M.Tech. Program i Bygg Energi Ytelse studenter lærer å:

Bruk toppmoderne verktøy til å gjennomføre simuleringer og vurdere bygningens energiprestasjon.Behandle komplekse tekniske problemer og delta i et tverrfaglig miljø.Påvirker utformingen av energieffektive bygninger, samtidig som alle byggesystemer, arkitektur og beboers helse og komfort vurderes.... [-]
India Ahmedabad
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
2 år
Campus
Les mer på norsk
CEPT University

Det nye Postgraduate Programmet i arkitekturhistorie og teori er ment for arkitekter og kandidater fra andre fagområder som er interessert i avansert opplæring i byggemil ... [+]

Master i arkitektur i arkitektonisk historie og teori / Master of Arts i arkitekturhistorie og teori

Fakultet for arkitektur - CEPT University

Det nye Postgraduate Programmet i arkitekturhistorie og teori er ment for arkitekter og kandidater fra andre fagområder som er interessert i avansert opplæring i byggemiljøforskning. Bygget på den sterke tradisjonen for forskning ved CEPT University , gir programmet en grundig metodologisk grunnleggende og kritisk kommunikasjonsevner som er avgjørende for moderne forskere. Mye av læringen vil finne sted ved hjelp av studiebasert pedagogikk, der studentene empirisk engasjerer seg med moderne sider, prosesser og representasjoner, og vil bli støttet av en rekke teori seminarer og metoder kurs. Den eneste i sitt slag i Sør-Asiatiske regionen, vil programmet være av interesse for de som ønsker å jobbe som lærere (i arkitektur og allierte felt), profesjonelle forskere og entreprenører i kultur- og arvfeltene. På slutten av dette programmet kunne man:/>... [-]

India Ahmedabad
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
2 år
Campus
Les mer på norsk
CEPT University

Bevarings- og regenereringsprogrammet er en toårig spesialistutdanning i teori og praksis for bevaring og bevaring av bebyggelse. Programmet ligger i sammenheng med verde ... [+]

Master i arkitektur i bevaring og regenerering / Master of Arts i bevaring og regenerering

Fakultet for arkitektur - CEPT University

Bevarings- og regenereringsprogrammet er en toårig spesialistutdanning i teori og praksis for bevaring og bevaring av bebyggelse. Programmet ligger i sammenheng med verdensarvbyen Ahmedabad og engasjerer seg med historiske bygningsmiljøer, urbane historier og teorier, kontekstuelle designtilnærminger og fellesskapsengasjement for å utforske sammenhengen mellom bevaringspraksis og byregenerering. Dette er gjort med fokus på å utvikle ferdigheter som kreves for praksis og med aktivt engasjement med nasjonale og globale, private og offentlige prosjekter som beskytter historiske miljøer. På slutten av dette programmet kunne man:/>... [-]

India Ahmedabad
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
2 år
Campus
Les mer på norsk
CEPT University

Arkitektonisk design spesialisering innen M.Arch. Program ved Arkitekturfakultetet, er CEPT University en avansert designstrøm beregnet for arkitekter å utforske, eksperi ... [+]

Master of Architecture in Architectural Design

Fakultet for arkitektur - CEPT University

Arkitektonisk design spesialisering innen M.Arch. Program ved Arkitekturfakultetet, er CEPT University en avansert designstrøm beregnet for arkitekter å utforske, eksperimentere og kritisk reimagine design som en disiplin, bemyndiget av praksisopplevelsen. Spesialiseringen har et bredere mandat i forhold til andre M.Arch-strømmer, og lar elevene utforske følgende temaer - nye verktøy og teknologier for design, design for sosial endring, blant annet å reimagining byrået for arkitektoniske utøvere. Studentene har også muligheter til å utforske designteori, særlig innenfor form og estetikk, måter å lage, beregningsdesign, designhistorie og moderne praksis./>... [-]

India Ahmedabad
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
CEPT University

Programmet Master of Design Building Produkter og systemer syntetiserer en tverrfaglig og tverrkulturell tilnærming med sterk vekt på praktisk eksperimentering som arbeid ... [+]

Master of Design i byggevarer

Fakultet for Design - CEPT University

Programmet Master of Design Building Produkter og systemer syntetiserer en tverrfaglig og tverrkulturell tilnærming med sterk vekt på praktisk eksperimentering som arbeider i samarbeid med fremvoksende teknologier og industrielle partnerskap. Målet med dette programmet er å gi fremtidige produktdesignere grundig kunnskap og ferdigheter innen industriell design: Spesielt design av produkter som inngår i byggede områder. Programmet bygger på den menneskesentriske designtilnærmingen til problemløsing. Begynn med menneskene man er designet for og ender med nye kreative løsninger som balanserer estetikk, produktytelse, bærekraft og enkel produksjon./>... [-]

India Ahmedabad
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
2 år
Campus
Les mer på norsk
CEPT University

Vårt nye kurs vil fokusere spesielt på omfattende komplekse designproblemer knyttet til offentlige bygninger, bedriftskontorer, kjøpesentre og hoteller. Spesielle krav ti ... [+]

Master of Design i interiørdesign

Fakultet for Design - CEPT University

Interiørdesign er opptatt av det umiddelbare fysiske miljøet til et menneske, og omfatter åndelige, filosofiske, mentale og følelsesmessige forhold som forbinder menneske og rom. Det er en viktig del av hverdagen. Etter hvert som samfunnets krav blir mer komplekse, så er det også designresponser. Som et yrke, handler det med et bredt spekter av ferdigheter og teknisk kunnskap som er nødvendig for å levere effektive løsninger for å designe truser./>

Vårt nye kurs vil fokusere spesielt på omfattende komplekse designproblemer knyttet til offentlige bygninger, bedriftskontorer, kjøpesentre og hoteller. Spesielle krav til helsetjenester og gjestfrihet vil også bli studert i detalj. Disse vil bli utviklet gjennom studio-baserte design øvelser i tillegg til workshop basert ferdighetsutvikling. Det endelige semesteret vil være en selvstendig designoppgave utført av studenten fokusert på et livsbransjebasert problem.... [-]

India Ahmedabad
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
CEPT University

Master of Urban Design (MUD) er ment for personer som har en sterk interesse i praksis for å forme den fysiske form av byområder og i utformingen av offentlige steder. ... [+]

Master of Urban Design

Fakultet for Planlegging - CEPT University

Indias hurtige urbanisering og den resulterende transformasjonen av urbane områder utgjør store utfordringer for eksisterende tilnærminger til utforming av offentlig domene i byer. Dette skaper også en mulighet til å forestille seg fremtidens scenarier med byer med sterkt fokus på design med funksjonalitet, livbarhet og bærekraft./>

Master of Urban Design (MUD) er ment for personer som har en sterk interesse i praksis for å forme den fysiske form av byområder og i utformingen av offentlige steder.

Designstudioer ligger i sentrum av MUD-programmet som involverer flere designemner som skjærer over en rekke skalaer og urbane scenarier. Studieøvelsene er strukturert rundt virkelige prosjekter som kommer fra den offentlige diskursen i en gitt by. Disse prosjektene vil hovedsakelig være opptatt av utformingen av nye nabolag, byregenerering og utforming av offentlige steder.... [-]

India Ahmedabad
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
CEPT University

Master of Urban Housing har som mål å gi tilegnet kunnskap om det lokale boligmarkedet, politisk utforming, planlegging, design og teknologi aspekter av byhus og prosjekt ... [+]

Master of Urban Housing

Fakultet for Planlegging - CEPT University

Byhus, bortsett fra å være et ly, betraktes som middel for tilgang til sysselsetting og levebrød, by- og samfunnstjenester, nærhet til ønskelige naboer. Flertallet av urbane boliger leveres av markedet der land og økonomi spiller en viktig rolle. Tilgang til anstendig bolig som er rimelig for alle er nøkkelen til en beboelig by. Byene på tvers av utviklede og utviklingsland griper imidlertid med varierende grad av boliger som ikke er overlegenhet i forhold til de lokale og arbeidsmarkedet. Politikkutforming og planlegging for å sikre tilgang til anstendig overkommelig bolig for alle inntektsgrupper er en komplisert prosess og krever en flertallet tilnærming. Det krever utforming av retningslinjer og forskrifter som gjør det mulig for lokale markeder å skape tilstrekkelig, rimelig og anstendig boligmasse. Samtidig krever det utforming av politikk, programmer og forskrifter som vil gi bistand til husholdninger, som bor i substandard boliger som ikke er tatt hensyn til av de formelle markedene, for å få tilgang til anstendig, rimelig bolig. Det er først når en slik flertallet tilnærming er vedtatt, at byene vil kunne effektivt løse problemet med boliger uoverkommelighet i sitt bestemte land og arbeidsmarked./>... [-]

India Ahmedabad
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
2 år
Campus
Les mer på norsk
CEPT University

Master of Urban Infrastructure (MUI) forbereder unge fagfolk for karriere i en eller flere av disse: (i) forbereder infrastrukturprosjekter for byene og deres regioner, ( ... [+]

Master of Urban Infrastructure

Fakultet for Planlegging - CEPT University

Master of Urban Infrastructure (MUI) forbereder unge fagfolk for karriere i en eller flere av disse: (i) forbereder infrastrukturprosjekter for byene og deres regioner, (ii) foretak eller rådgivning om styring av infrastrukturprosjekter og -anlegg i byer og deres regioner , iii) utarbeide prosjekter og overvåke gjennomføringen av dem på områdene urban infrastruktur i India, samt andre utviklingsland og iv) foreta forskning på politikker og prosesser for urban infrastrukturutvikling. Det avslører også elevene til miljømessige, sosiale, politiske, økonomiske og finansielle dimensjoner av urban infrastrukturutvikling og etiske dimensjoner for å jobbe som profesjonelle./>... [-]

India Ahmedabad
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
2 år
Campus
Les mer på norsk
CEPT University

Master of Urban Transport Systems har som mål å gi helhetlig kunnskap om planlegging, teknologi, design, drift og styring av bytransport, i tillegg til å utvikle ferdighe ... [+]

Master of Urban Transport Systems

Fakultet for Planlegging - CEPT University

Et effektivt og effektivt transportsystem er nøkkelen til økonomisk vekst i byområder og regioner. Planlegging og styring av bytransport er kompleks og krever en omfattende forståelse av ulike delsystemer som veier og jernbaner, moduser som offentlig, privat og ikke-motorisert transport, passasjer- og fraktmobilitet og de andre beslektede dimensjonene av arealbruk, reisegang , energi, rimelig, finansiering og styring. Det er først når en integrert tilnærming til å oppnå transportløsninger er vedtatt, vil disse byene kunne bevege seg mot effektiv og bærekraftig mobilitet./>

Med dette perspektivet ønsker Master of Urban Transport Systems å gi helhetlig kunnskap om planlegging, teknologi, design, drift og styring av bytransport, i tillegg til å utvikle ferdighetssett relatert til transportsystemanalyse og anvendelse av ulike politiske instrumenter. Programmet vil kombinere teoretisk analyse med praktiske applikasjoner for å hjelpe elevene å forstå hvordan de skal håndtere transportproblemer i den virkelige verden. Fokuset er å gjøre det mulig for studentene å forstå kompleksiteten i bytransport og utvikle sine kapasiteter for å forme fremtidens transport i byer.... [-]

India Ahmedabad
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
2 år
Campus
Les mer på norsk