Hindustan University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Velkommen til hindustan universitet Hindustan College of Engineering, startet i år 1985, ble overdratt til "universitetsstatus" ved Universitetet Grants Commission (UGC), Government of India, Under § 3 UGC Act 1956 fra studieåret 2008-09 og under navnet HITS ( Hindustan Institute of Technology and Science).

I dag, Hindustan Institute of Technology and Science er en av de mest ettertraktede ingeniør Institusjoner i Tamil Nadu, kjent for sin høyt kvalifiserte og erfarne lærere og gode infrastrukturelle anlegg for faglige og ekstra fritidsaktiviteter, har Universitetet opprettholdt en misunnelsesverdig faglig dyktighet rett fra oppstarten. Studentmiljøet består av studenter fra hele India og Overseas. Vi har studenter hailing fra Afghanistan, Bangladesh, Bhutan, Kina, Egypt, Etiopia, Frankrike, Indonesia, Kenya, Korea, Liberia, Libya, Mauritius, Nigeria, Oman, Rwanda, Singapore, Sør-Afrika, Sør-Korea, Sudan, UAE, Thailand , Vietnam, Tanzania, USA, etc.

Universitetet har oppnådd sin misjon og sin akademiske prestasjoner er et vitnesbyrd om det samme. Mer enn 80% av elevene sikre førsteklasses med distinksjoner år etter år. Over 950 studenter har blitt plassert i ledende selskaper i India og i utlandet i de siste 3 årene. Elevene i denne kjent institusjon får tilbud om plass fra ledende selskaper i India og i utlandet. Institusjonen har samarbeidende partnerskap med ledende universiteter i USA, Singapore, Australia, etc. Den har studenter og lærere utvekslingsprogrammer med ledende internasjonale universiteter. Universitetet har også mottatt en rekke utmerkelser og priser gjennom årene.

Hvorfor Hindustan?

Over 75% Årlig Plassering Conversion Oppmuntring av innovative talenter og ånder av studentene gjennom Hindustan Technology Inkubator (HTBI) og Hindustan Entreprenørskap og Innovasjonssenter (HEIC) Sterk Alumni Network Sponsor å delta på seminarer / konferanser (National & International) Høyt kvalifiserte lærere med næringsliv og akademisk erfaring Tilgang til state-of-the-art laboratorier og verksteder International Mobility programmer inkludert ett semester i utlandet program, student / fakultetet utveksling og høyere studier Stipend tilgjengelig for meritterende og idrettsstudenter MOUs med ledende industrier og institusjoner i India og i utlandet Utmerket bibliotek anlegg med full digital tilgang for online databaser som SCOPUS, IEEE, Springer, Science, Natur, etc Mulighet til å være involvert i ulike forskningsmiljøer og prosjekter på campus. Regelmessig Industrial besøk og Internship å gjennomføre prosjekter på nasjonalt og internasjonalt Industries / Institusjoner 10 Forskningssentre og 7 skoler (Aeronautical, Bygge, data, elektro, ledelse, Mekanisk, Science & Humanities) Overholdelse av Blooms taksonomi og utfall basert Utdanning (OBE) Practices Valget Basert Credit System (CBCS) for studenter å velge fag og lærere

VISJON Å gjøre hver MAN EN SUKSESS OG INGEN MAN en fiasko.

MISSION Å gi hver enkelt med en rette miljøet egnet til å oppnå hans / hennes karriere mål, med en sterk vekt på personlighet utvikling, og å tilby faglig tilbøyelig ressurser til å få kvalitet utdanning i alle områder av engineering, anvendt vitenskap og ledelse, uten at det går kvalitet og etiske retningslinjer til hver student ved institusjonen.

Universitetet er akkreditert av National Assessment and Accreditation Council (NAAC), som er offentligrettslig organ for akkreditering av utdanningsinstitusjoner i India og er en selvstyrt institusjon ved Universitetet Grants Commission (UGC), Government of India.

Steder

Chennai

Address
40, G.S.T Road, St. Thomas Mount,
Chennai - 600 016. India.

Chennai, Tamil Nadu, India

Chennai

Address
1, Rajiv Gandhi Salai (OMR), Padur, (Via) Kelambakkam, Chennai - 603 103, India
Chennai, Tamil Nadu, India

Delhi

Address
Commercial Space No. S-5, Vasant Square Mall,Vasant Kunj, New Delhi- 110070
Delhi, India

Coimbatore

Address
Nikita Educational Advisory Board No 21-22, Damodar Centre, 1050, Avinashi Road Coimbatore- 641018
Coimbatore, Tamil Nadu, India

Muscat

Address
Orient Arabia Overseas L.L.C, Flat No. 44, Building No. 1530, Way No. 3519, Al Khuwair, Sultanate of Oman
Muscat, Muscat Governorate, Oman

Colombo

Address
Metro Institute of Higher Education Level 8C, Valiant Towers 46/7, Nawam Mawatha, Colombo
Colombo, Western Province, Sri Lanka

Kochi

Address
2nd Floor, Bee Jay Towers, Rajaji Road, Kochi - 682 035
Kochi, Kerala, India