Les den offisielle beskrivelsen

THE INDIAN SCHOOL OF BUSINESS (ISB) utviklet seg fra behovet for en verdensklasse handelshøyskole i Asia. Grunnleggerne, noen av de beste hodene fra bedrifts-og akademiske verdener, forventet lederskap behovene til de fremvoksende økonomiene i Asia.

De erkjente at det raskt skiftende forretnings landskapet ville kreve unge ledere som ikke bare har en forståelse av utviklingsøkonomier, men som også presenterer et globalt perspektiv. ISB er opptatt av å skape slike ledere gjennom sine innovative programmer, fremragende fakultet og trodde lederskap. Finansieres i sin helhet av private selskaper, stiftelser og enkeltpersoner fra hele verden som tror på sin visjon, er ISB en ikke-for-profit organisasjon.

Visjon og misjon

Vår visjon

Vår visjon er å være et internasjonalt topprangerte, forskning-drevet, uavhengig ledelse institusjon som brudgom fremtidige ledere for India og verden.

Vår misjon

Å skape og formidle forskningsbasert kunnskap i ledelse som påvirker stipend, praksis og politikk. Å utvikle og forbedre virksomheten lederskap gjennom innovative verdensklasse programmer i ledelse. For å utnytte den kunnskap og kompetanse til å drive med forretninger, regjeringen og samfunnet, og for å bidra til velferd og utvikling av samfunnet på lokalt, nasjonalt og globalt nivå. Å ha stående fakultet fra India og i utlandet undervise kurs og gir et globalt perspektiv i Post Graduate og lederutviklingsprogrammer.

I 2011 feiret ISB ti år med pleie unge ledere innen ledelse utdanning. Vi er også den første handelshøyskole i Sør-Asia for å motta Foreningen til Advance Collegiate Schools of Business (AACSB) akkreditering. Siden 2008 har ISB konsekvent omtalt i Global Top MBA rangeringer av Financial Times, London Med økt globalisering, ser ISB tre viktige trender som vil påvirke sin retning for forskning og utdanning i årene som kommer:

Krav om global kompetanse i India og Asia Globalisering av indiske selskaper Økende interesse for ledelse beste praksis i fremvoksende markeder, inkludert India

Denne skolen tilbyr også:

Lederkurs

Indian School of Business

Post Graduate programmet i MANAGEMENT (PGP) ved Indian School of Business (ISB) utvikler globale ledere med innsikt i fremvoksende økonomier og deres unike forretningsmes ... [+]

Hva er PGP?

Post Graduate programmet i MANAGEMENT (PGP) ved Indian School of Business (ISB) utvikler globale ledere med innsikt i fremvoksende økonomier og deres unike forretningsmessige utfordringer. Dette nøye utformet årsstudiet inkorporerer praktiske industri applikasjoner med en streng, cutting-edge forskningsbasert læreplan som har forvandlet flere mid-karriere fagfolk til globale bedriftsledere i dag og i morgen. Den ettårige PGP er ment å forbedre dine ferdigheter og utfordre konvensjonell visdom. Med ISB unike portefølje fakultet modell, du samhandle, lære av og engasjere seg med eminente ledelse intellektuelle, som bringer med seg forskning og undervisningserfaring fra ledende B-skoler over hele verden. Deres særegne forskning sikrer at programmet tilbyr innhold som er moderne, nyskapende og virkelig global. ISB sterke assosiasjoner med anerkjente B-skoler over hele verden som Kellogg School of Management ved Northwestern University, The Wharton School ved University of Pennsylvania, og London Business School sikre at læreplanen er up-to-date i form av teoretisk intensitet og praktisk relevans. På ISB, har du mulighet til å utvide ditt faglige nettverk over hele verden gjennom internasjonale utvekslingsprogrammer, konferanser, forretningsplankonkurranser og studieturer, som alle ikke bare lar deg oppleve forskjellige kulturer, men også presse dine egne intellektuelle grenser gjennom en rik blanding selvmordstanker og engasjement med studenter, akademikere og industriledere. Skolen tiltrekker seg fremragende enkeltpersoner fra både utviklede og fremvoksende økonomier, som, med sine varierte opplevelser, berike læringsmiljøet. I denne smeltedigel av kulturer, har du en enestående mulighet til å få innsikt i ulike bedrifter praksis over hele verden.... [-]

India Hyderabad
Juli 2020
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk