Indian School of Business

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

THE INDIAN SCHOOL OF BUSINESS (ISB) utviklet seg fra behovet for en verdensklasse handelshøyskole i Asia. Grunnleggerne, noen av de beste hodene fra bedrifts-og akademiske verdener, forventet lederskap behovene til de fremvoksende økonomiene i Asia.

De erkjente at det raskt skiftende forretnings landskapet ville kreve unge ledere som ikke bare har en forståelse av utviklingsøkonomier, men som også presenterer et globalt perspektiv. ISB er opptatt av å skape slike ledere gjennom sine innovative programmer, fremragende fakultet og trodde lederskap. Finansieres i sin helhet av private selskaper, stiftelser og enkeltpersoner fra hele verden som tror på sin visjon, er ISB en ikke-for-profit organisasjon.

Visjon og misjon

Vår visjon

Vår visjon er å være et internasjonalt topprangerte, forskning-drevet, uavhengig ledelse institusjon som brudgom fremtidige ledere for India og verden.

Vår misjon

Å skape og formidle forskningsbasert kunnskap i ledelse som påvirker stipend, praksis og politikk. Å utvikle og forbedre virksomheten lederskap gjennom innovative verdensklasse programmer i ledelse. For å utnytte den kunnskap og kompetanse til å drive med forretninger, regjeringen og samfunnet, og for å bidra til velferd og utvikling av samfunnet på lokalt, nasjonalt og globalt nivå. Å ha stående fakultet fra India og i utlandet undervise kurs og gir et globalt perspektiv i Post Graduate og lederutviklingsprogrammer.

I 2011 feiret ISB ti år med pleie unge ledere innen ledelse utdanning. Vi er også den første handelshøyskole i Sør-Asia for å motta Foreningen til Advance Collegiate Schools of Business (AACSB) akkreditering. Siden 2008 har ISB konsekvent omtalt i Global Top MBA rangeringer av Financial Times, London Med økt globalisering, ser ISB tre viktige trender som vil påvirke sin retning for forskning og utdanning i årene som kommer:

Krav om global kompetanse i India og Asia Globalisering av indiske selskaper Økende interesse for ledelse beste praksis i fremvoksende markeder, inkludert India

Steder

Hyderabad

Address
Indian School of Business
Gachibowli,

500 032 Hyderabad, Telangana, India