ITM University, School of Engineering and Technology

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Bare se rundt deg. Du kan lese dette på en dataskjerm eller i en bok. Du kan være på et fly eller sitter ved et skrivebord omgitt av moderne kommunikasjonsutstyr. Alternativt, kan du være i din stue hjemme etter å ha spist et måltid tilberedt i en mikrobølgeovn, lytte til en CD, omgitt av moderne tekstiler, varmes opp eller kjøles med sentral oppvarming eller air condition. Uansett hvor du er og hva din situasjon, er du omgitt av bevis for virkningen av engineering på ditt daglige liv.

Ingeniører kommer i forskjellige former og størrelser. På den ene ytterligheten er det atom-og molekyl ingeniører manøvrerings elementer for å skape nye materialer eller halvlederkomponenter. På et annet, kan de være engasjert i prosjekter som krever styring og forståelse av store - skala strukturer som jetmotorer eller motorveier.

Engineering er veldig mye om å søke kunnskap. Utviklingen av et nytt vannbehandlingsanlegg for å hjelpe en sultende befolkning, eller innføring av tekniske begreper i utformingen av kunstige hjerter normalt inspirere elevene til å innse at anvendelsen av engineering kan lindre menneskelig lidelse, så vel som å hjelpe den generelle utviklingen i samfunnet. Setninger som "bærekraftig utvikling" og "ansvarlig produksjon er nå ofte hørt i fakultetet, som gjenspeiler det faktum at ingeniører er ansvarlige borgere fullt klar over formidle om hva de gjør.

Engineering på ITM UNIVERSITY

Engineering er anvendelsen av fysiske prinsipper til løsning av problemer og krever ferdigheter av tallforståelse, kreativitet, oppfinnsomhet og praktiske. Engineering er et bredt - alt yrke der du vil bruke din design og matematiske ferdigheter til beste for samfunnet og miljøet. Engineering ved ITM Universitetet tilbyr muligheten til å studere i en uformell og vennlig atmosfære med tilgang til gode laboratorie-og datatjenester.

Et forskningsprogram som omfatter samarbeidsprosjekter med industrien bidrar til å holde de studieprogrammer oppdatert. Hver student tar utfordringen med en innovativ final - årig prosjekt. Dette innebærer ofte ved hjelp av utstyr som blir utviklet som en del av forskningsarbeid utført innenfor universitetet.

Etterspørselen etter engineering nyutdannede har aldri vært høyere. ITM University, med sitt gode rykte for graduate sysselsetting, er det beste utgangspunkt for en karriere i både næringsliv og ulike ingeniørdisipliner.

Om våre Avdelinger

Computer Sciences Engineering & Information Technology Mechanical Engineering. Elektro, elektronikk og kommunikasjon Engineering. Civil Engineering.

Alle de grader som tilbys ved ITM Universitetet er anerkjent og godkjent av Universitetet Grant Commission (UGC) Ministry of Human Resource Development, Government of India, Direktoratet Higher Education, regjeringen i Haryana.

Computer Science & Engineering. Informasjonsteknologi

Vel - utdannet informasjonsteknologi (IT) teknikere er i stor etterspørsel både i India og i utlandet. Et variert utvalg av yrker er tilgjengelig for kandidater fra ITM universitetets kurs i Computer Sciences og informasjonsteknologi. Mange forfølge karrierer som system analytikere, IT-sjefer, programvare ingeniører eller konsulenter, mens andre bruker utdannelsen sin som et springbrett inn i et bredt spekter av jobber innen handel, industri og myndigheter.

Dette kurset tar sikte på å møte det økende behovet for ingeniører som kan bidra til både hardware og software design og elektronisk system. ITM universitetsutdannede nå arbeide i områder, inkludert datanettverk, embedded system, digitale styringssystemer for biler, telekommunikasjon og kabel-TV-systemer, videospill maskinvare, mikroprosessor chip design og multimedia.

ITM University har spesielt sterke bånd med fagfolk i IT-bransjen og kursene som tilbys har en sterk faglig orientering. Gjennom "Utdanning Plus" kursene er oppdatert og / eller suppleres for å sikre at de oppfyller dagens behov og forutse fremtidige behov for industri og handel.

Elektro, elektronikk og kommunikasjon Engineering

Electronic Engineering fortsetter å være en flytende-industrien, som indikert ved den aktuelle etterspørsel etter kandidater. Disse kursene er utviklet for å kvalifisere studenten for yrker i et bredt spekter av bransjer, samt i offentlige og kommersielle organisasjoner. Disse vanligvis omfavne kraftelektronikk, informasjonsteknologi, elektronikk hardware og software, automasjon, robotikk og kontroll, kommunikasjon, radio og fjernsyn, datateknikk, solid - state enheter, mikroelektronikk og VLSI.

Kursene hjelpe å forberede studentene for yrker som profesjonelle ingeniører gjennom en utdanning i grunnleggende prinsipper som presenteres i sammenheng med reell søknad og design erfaring. Kurset utvikler de grunnleggende prinsippene for databehandling og elektronikk som resulterer i en grad i Elektronikk og kommunikasjon og elektronikk & Instrumentation.

Samarbeid med industrien, store forskningsinstitusjoner, og lærde samfunn sørger for at kursene fortsetter å møte endrede behov i yrket. Prosjektarbeid gjennom hele kurset underbygger behovet for en kombinasjon av praktiske og teoretiske ferdigheter og evner.

maskinteknikk

I den moderne verden, er Mechanical Engineering sentralt for mange aktiviteter som fører til industri og næringsliv i vekst. Mechanical Engineering er opptatt av alle typer maskiner i bransjer og alle aspekter av deres mekanisme og funksjon - design, utvikling, konstruksjon, produksjon, installasjon, drift og vedlikehold. En maskinteknikk Kurset gir kjernen kunnskap for omfanget av yrker i disse områdene. De er drivkraften bak mange av våre teknologier og industrielle prosesser. Mekaniske ingeniører er involvert i å skape fremtiden.

Mechanical Engineering er også grunnlaget for andre grener av ingeniør er utviklet. Mekaniske Ingeniører er forventet å anvende grunnleggende begreper fra fysikk, kjemi, kjemiteknikk, elektroteknikk, elektronikk og anlegg. Fordelen med denne grunnleggende rolle er at den brede dekningen av fagene i Mechanical Engineering leverer et bredt utvalg av karriere sysselsetting i bransjer så forskjellige som tung engineering, kraftverk, stål planter, olje og petroleum, kjemiske, mat, farmasøytisk, miljøvern og energisparing.

sivilingeniør

Å tilby verdensklasse fagvis utdanning, forskning veiledning, faglig rådgivning, oppsøkende og arbeidskraft opplæring samt lederskap i Civil Engineering.

Lavere utdanning som sivilingeniør gi studentene et solid fundament i de vitenskapelige og tekniske grunnleggende sammen med eksponering for humaniora og samfunnsvitenskap. Målet med Civil Engineering programmet er å forberede kandidatene til å bli ledere i å løse samfunnsmessige problemer i områdene offentlig sikkerhet, ressurs-beskyttelse, naturlig fare klimatiltak og effektiv funksjon av urbane naturlige systemer i India og internasjonalt.

Målet med avdelingen er å gi high-end profesjonell utdanning for å utvikle menneskelige ressurser med høyt spesialisert kunnskap og ferdigheter innen Civil Engineering.

Avdelingen har en høyt kvalifisert og erfaren fakultetet med utmerket akademisk bakgrunn fra anerkjente universiteter i India og i utlandet. Det er en forholdsmessig blanding av faglig dyktighet og industriell erfaring blant fakultetet, som er instrumental i å formidle den rette blanding av teoretisk og praktisk kunnskap til studentene.

Aktiviteter som seminarer, prosjekter, spørrekonkurranser og slike konkurranser er gjennomført på regelmessig basis for å indusere faglig kompetanse hos studentene, som til slutt hjelpe dem i å bli plassert i øverste klasse organisasjoner. Dette i sin tur gir dem et forsprang på andre kandidater i den tøffe konkurransen, og gir en stimulans til deres karriere profil.

Steder

Gurugram

Address
HUDA Sector 23-A
122017 Gurugram, Haryana, India