Les den offisielle beskrivelsen

Bare se rundt deg. Du kan lese dette på en dataskjerm eller i en bok. Du kan være på et fly eller sitter ved et skrivebord omgitt av moderne kommunikasjonsutstyr. Alternativt, kan du være i din stue hjemme etter å ha spist et måltid tilberedt i en mikrobølgeovn, lytte til en CD, omgitt av moderne tekstiler, varmes opp eller kjøles med sentral oppvarming eller air condition. Uansett hvor du er og hva din situasjon, er du omgitt av bevis for virkningen av engineering på ditt daglige liv.

Ingeniører kommer i forskjellige former og størrelser. På den ene ytterligheten er det atom-og molekyl ingeniører manøvrerings elementer for å skape nye materialer eller halvlederkomponenter. På et annet, kan de være engasjert i prosjekter som krever styring og forståelse av store - skala strukturer som jetmotorer eller motorveier.

Engineering er veldig mye om å søke kunnskap. Utviklingen av et nytt vannbehandlingsanlegg for å hjelpe en sultende befolkning, eller innføring av tekniske begreper i utformingen av kunstige hjerter normalt inspirere elevene til å innse at anvendelsen av engineering kan lindre menneskelig lidelse, så vel som å hjelpe den generelle utviklingen i samfunnet. Setninger som "bærekraftig utvikling" og "ansvarlig produksjon er nå ofte hørt i fakultetet, som gjenspeiler det faktum at ingeniører er ansvarlige borgere fullt klar over formidle om hva de gjør.

Engineering på ITM UNIVERSITY

Engineering er anvendelsen av fysiske prinsipper til løsning av problemer og krever ferdigheter av tallforståelse, kreativitet, oppfinnsomhet og praktiske. Engineering er et bredt - alt yrke der du vil bruke din design og matematiske ferdigheter til beste for samfunnet og miljøet. Engineering ved ITM Universitetet tilbyr muligheten til å studere i en uformell og vennlig atmosfære med tilgang til gode laboratorie-og datatjenester.

Et forskningsprogram som omfatter samarbeidsprosjekter med industrien bidrar til å holde de studieprogrammer oppdatert. Hver student tar utfordringen med en innovativ final - årig prosjekt. Dette innebærer ofte ved hjelp av utstyr som blir utviklet som en del av forskningsarbeid utført innenfor universitetet.

Etterspørselen etter engineering nyutdannede har aldri vært høyere. ITM University, med sitt gode rykte for graduate sysselsetting, er det beste utgangspunkt for en karriere i både næringsliv og ulike ingeniørdisipliner.

Om våre Avdelinger

Computer Sciences Engineering & Information Technology Mechanical Engineering. Elektro, elektronikk og kommunikasjon Engineering. Civil Engineering.

Alle de grader som tilbys ved ITM Universitetet er anerkjent og godkjent av Universitetet Grant Commission (UGC) Ministry of Human Resource Development, Government of India, Direktoratet Higher Education, regjeringen i Haryana.

Computer Science & Engineering. Informasjonsteknologi

Vel - utdannet informasjonsteknologi (IT) teknikere er i stor etterspørsel både i India og i utlandet. Et variert utvalg av yrker er tilgjengelig for kandidater fra ITM universitetets kurs i Computer Sciences og informasjonsteknologi. Mange forfølge karrierer som system analytikere, IT-sjefer, programvare ingeniører eller konsulenter, mens andre bruker utdannelsen sin som et springbrett inn i et bredt spekter av jobber innen handel, industri og myndigheter.

Dette kurset tar sikte på å møte det økende behovet for ingeniører som kan bidra til både hardware og software design og elektronisk system. ITM universitetsutdannede nå arbeide i områder, inkludert datanettverk, embedded system, digitale styringssystemer for biler, telekommunikasjon og kabel-TV-systemer, videospill maskinvare, mikroprosessor chip design og multimedia.

ITM University har spesielt sterke bånd med fagfolk i IT-bransjen og kursene som tilbys har en sterk faglig orientering. Gjennom "Utdanning Plus" kursene er oppdatert og / eller suppleres for å sikre at de oppfyller dagens behov og forutse fremtidige behov for industri og handel.

Elektro, elektronikk og kommunikasjon Engineering

Electronic Engineering fortsetter å være en flytende-industrien, som indikert ved den aktuelle etterspørsel etter kandidater. Disse kursene er utviklet for å kvalifisere studenten for yrker i et bredt spekter av bransjer, samt i offentlige og kommersielle organisasjoner. Disse vanligvis omfavne kraftelektronikk, informasjonsteknologi, elektronikk hardware og software, automasjon, robotikk og kontroll, kommunikasjon, radio og fjernsyn, datateknikk, solid - state enheter, mikroelektronikk og VLSI.

Kursene hjelpe å forberede studentene for yrker som profesjonelle ingeniører gjennom en utdanning i grunnleggende prinsipper som presenteres i sammenheng med reell søknad og design erfaring. Kurset utvikler de grunnleggende prinsippene for databehandling og elektronikk som resulterer i en grad i Elektronikk og kommunikasjon og elektronikk & Instrumentation.

Samarbeid med industrien, store forskningsinstitusjoner, og lærde samfunn sørger for at kursene fortsetter å møte endrede behov i yrket. Prosjektarbeid gjennom hele kurset underbygger behovet for en kombinasjon av praktiske og teoretiske ferdigheter og evner.

maskinteknikk

I den moderne verden, er Mechanical Engineering sentralt for mange aktiviteter som fører til industri og næringsliv i vekst. Mechanical Engineering er opptatt av alle typer maskiner i bransjer og alle aspekter av deres mekanisme og funksjon - design, utvikling, konstruksjon, produksjon, installasjon, drift og vedlikehold. En maskinteknikk Kurset gir kjernen kunnskap for omfanget av yrker i disse områdene. De er drivkraften bak mange av våre teknologier og industrielle prosesser. Mekaniske ingeniører er involvert i å skape fremtiden.

Mechanical Engineering er også grunnlaget for andre grener av ingeniør er utviklet. Mekaniske Ingeniører er forventet å anvende grunnleggende begreper fra fysikk, kjemi, kjemiteknikk, elektroteknikk, elektronikk og anlegg. Fordelen med denne grunnleggende rolle er at den brede dekningen av fagene i Mechanical Engineering leverer et bredt utvalg av karriere sysselsetting i bransjer så forskjellige som tung engineering, kraftverk, stål planter, olje og petroleum, kjemiske, mat, farmasøytisk, miljøvern og energisparing.

sivilingeniør

Å tilby verdensklasse fagvis utdanning, forskning veiledning, faglig rådgivning, oppsøkende og arbeidskraft opplæring samt lederskap i Civil Engineering.

Lavere utdanning som sivilingeniør gi studentene et solid fundament i de vitenskapelige og tekniske grunnleggende sammen med eksponering for humaniora og samfunnsvitenskap. Målet med Civil Engineering programmet er å forberede kandidatene til å bli ledere i å løse samfunnsmessige problemer i områdene offentlig sikkerhet, ressurs-beskyttelse, naturlig fare klimatiltak og effektiv funksjon av urbane naturlige systemer i India og internasjonalt.

Målet med avdelingen er å gi high-end profesjonell utdanning for å utvikle menneskelige ressurser med høyt spesialisert kunnskap og ferdigheter innen Civil Engineering.

Avdelingen har en høyt kvalifisert og erfaren fakultetet med utmerket akademisk bakgrunn fra anerkjente universiteter i India og i utlandet. Det er en forholdsmessig blanding av faglig dyktighet og industriell erfaring blant fakultetet, som er instrumental i å formidle den rette blanding av teoretisk og praktisk kunnskap til studentene.

Aktiviteter som seminarer, prosjekter, spørrekonkurranser og slike konkurranser er gjennomført på regelmessig basis for å indusere faglig kompetanse hos studentene, som til slutt hjelpe dem i å bli plassert i øverste klasse organisasjoner. Dette i sin tur gir dem et forsprang på andre kandidater i den tøffe konkurransen, og gir en stimulans til deres karriere profil.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Lederkurs

ITM University, School of Engineering and Technology

Et kurs rettet mot å gjøre studentene arbeidsfør for Embedded Systems bransjen så snart de har fullført det. ... [+]

M. Tech. i Embedded Systems

HØYDEPUNKTER av kurset

Den komplette M. Tech. - Embedded System Program er bransjerettet, og er utformet i samsvar med de innebygde bransjen trenger. Det unike med dette kurset er at den har praktiske økter i alle fag, slik at elevene kan ha gode hender på ulike innebygde systemplattformer og domener som vil hjelpe dem å nå nærmere bransjekravene. Dette programmet vil generere svært arbeidsføre kandidater som kan møte industriens krav i innebygd system domenet. Begrepet industri baserte prosjekter har blitt inkludert i dette programmet som vil sette studentene i stand til å ha liveerfaring på industrielle prosjekter. De bransjere... [-]
India Gurugram
Juli 2020
Heltid studier
Deltid
2 - 3 år
Campus
Les mer på norsk
ITM University, School of Engineering and Technology

ITM Universitetet kurset Master of Technology (M. Tech.) I elektronikk og kommunikasjon er et svært omfattende og i tråd med de nyeste trendene i bransjen og akademia. ... [+]

MTech i elektronikk og kommunikasjon Engineering

ITM Universitetet kurset Master of Technology (M. Tech.) I elektronikk og kommunikasjon er et svært omfattende og i tråd med de nyeste trendene i bransjen og akademia.

Noen av de viktigste funksjonene i vår M.Tech (ECE) Program:

Curriculum à jour med siste ingeniør-og teknologiutviklingen All detaljert pensum er utformet i tråd med de beste tilgjengelige ordninger og sammenlignet med IITs, nits, UGC / AICTE normer og andre ledende universiteter. Pensum revidert / oppdatert jevnlig vurderer avbestilling mncs, industri eksperter, akademikere fra IITs, andre anerkjente institusjoner Høy praktisk innhold med State-of-art laboratorier i alle fag Bidrar miljø og beste infrastruktur for læring MOUs og allianser med topp end bedrifter og universiteter og ordninger for supplerende gjesteforelesninger Verdiskaping Specialized og fleksible kurs for elevene til å utvikle sin kommunikasjon og myke ferdigheter samt gevinst kommando i bransjen foretrukne teknologiområdene s, utført av eksterne fagetater. Industri orientert program med prosjekter, avhandlinger og opplæring i industrien Laboratorieundervisning trening for å gi eksponering til undervisning ... [-]
India Gurugram
Juli 2020
Heltid studier
Deltid
2 - 3 år
Campus
Les mer på norsk
ITM University, School of Engineering and Technology

Det er to år på heltid og tre år deltid vanlig program fører til mastergrad i maskinteknikk, med en opsjon på å få spesialisering innen følgende områder som per valg av s ... [+]

MTech i Mechanical Engineering

Oversikt

Det er to år på heltid og tre år deltid vanlig program fører til mastergrad i maskinteknikk, med en opsjon på å få spesialisering innen følgende områder som per valg av studenten:

Varmeteknisk Mechanical Engineering Design Industri og Produksjon Ingeniør Automobile Engineering

Noen av fremtredende trekk ved programmet

Studenten registrert for dette programmet etter gjennomføring av programmet vil få M.Tech i Mechanical Engineering. Studenten registrert for dette programmet vil ha et alternativ til å få M.Tech i Mechanical Engineering sammen med et sertifikat av spesialisering i ett område som er nevnt ovenfor som per hans / hennes valg For å få M.Tech med spesialisering i ett av bekken nevnt ovenfor studenten må ta alle valgfag i tredje semester av programmet fra noen av bekken som per hans / hennes valg, og han / hun vil ha til gjøre stort prosjekt i samme område. Dersom studenten ønsker å forfølge M.Tech i Mechanical Engineering (uten spesialisering) så han / hun er fri til å ta valgfag fra noen tilbudt stream nevnt ovenfor, og det vil ikke være noen begrensning med hensyn område av Major Project. ... [-]
India Gurugram
Juli 2020
Heltid studier
Deltid
2 - 3 år
Campus
Les mer på norsk
ITM University, School of Engineering and Technology

$ 300 milliarder Global halvlederindustrien består av fire ulike felt dvs. design, fabrikasjon, montering og testing. India prøver å ta et standpunkt i den globale halvle ... [+]

MTech i VSLI Design

$ 300 milliarder Global halvlederindustrien består av fire ulike felt dvs. design, fabrikasjon, montering og testing. India prøver å ta et standpunkt i den globale halvledermarkedet ved å skape høy verdi arbeid i VLSI design, bord design, og innebygde systemer. Selskaper med domene kompetanse kjører indiske bedrifter. India har blitt verdens reisemål for halvledere design og integrerte systemer, og er i økende grad kilden også. India har dokumentert erfaring i verifikasjon, cutting-edge digital, analog og mixed signal design. Landets rask utvikling VLSI og integrerte systemer industrien gjør mange selskaper å engasjere seg inn i området av hardware og software co-utvikling og verifisering. Men med bruk av teknologiske fremskritt, er kunnskapen om enhetsmodellen, krets design, verifikasjon, fabrikasjon og produksjon ekstremt viktig. Det innebærer arbeidsstyrke samt, godt utdannede elever i feltet. Det er svært viktig for landet å lage et merke i etableringen av dyktige VLSI fagfolk til å møte utfordringene i den globale Semiconductor markedet. Derfor er det en høy gang for indiske universiteter og forskningssentre for å utvikle teknologi og realfag programmer innen halvledere spenner fra enheten modellering, krets design, systemnivå verifisering, design syntese, fysisk utforming, fabrikasjon, MEMS, solceller, lysdioder, OLED, og ​​skjermer. Den ITMU sin post graduate program i VLSI Design (en to års kurs) vil hjelpe i å gi den godt trente og dyktige mannskaper til VLSI industrien (f.eks Intel, Freescale, STMicroelectronics, Cadence, Synopsys, Texas Instruments, AMD, etc.) og R & D (CEERI, NPL, TIFR, DRDO, C-DAC, osv.) i India og i utlandet. ... [-]

India Gurugram
Juli 2020
Heltid studier
Deltid
2 - 3 år
Campus
Les mer på norsk
ITM University, School of Engineering and Technology

Master of Technology (M. Tech.) I Civil Engineering programmet er designet for å ha spesialisering alternativer i konstruksjonsteknikk, Water Resources Engineering, Envir ... [+]

MTech sivilingeniør

Master of Technology (M. Tech.) I Civil Engineering programmet er designet for å ha spesialisering alternativer i konstruksjonsteknikk, Water Resources Engineering, Environmental Engineering, Geoteknikk og byggebransjen og ledelse. The M. Tech. sivilingeniør programmet vil formidle avansert kunnskap innen spesialisering og vil forberede studentene for en lysende karriere i industri, forskning og akademiske organisasjoner i India og i utlandet.

De totale studiepoeng for Master of Technology i Civil Engineering program har blitt fikset som 60. For program sentrale kurs 70% av totalt antall studiepoeng og for programmet og åpne valgfag 30% av de totale kreditter er tildelt. ... [-]

India Gurugram
Juli 2020
Heltid studier
Deltid
2 - 3 år
Campus
Les mer på norsk

MSc

ITM University, School of Engineering and Technology

På post-graduate nivå avdelingen tilbyr to-årig utdanning kurs i Master of Technology (M. Tech.) I Computer Science & Engineering med et inntak på 20 studenter ... [+]

MTech i Computer Science & Engineering

På post-graduate nivå avdelingen tilbyr 2-årig utdanning kurs i Master of Technology (M. Tech.) I Computer Science & Engineering med et inntak av 20 studenter. Målet med programmet er å gi studentene en mulighet til å mette sin sult for høyere læring. Programmet gir intensiv opplæring til studentene ved avansert nivå for å gjøre dem i stand til å ta opp forskning og utviklingsaktiviteter. Personlig oppmerksomhet er betalt til hver elev med intensiv praktisk opplæring. Pensum er konstruert slik for å imøtekomme behovene i bransjen samt forsknings- og utviklingsorganisasjoner. Programmet hjelper studentene til å spesialisere seg i et område av sine valg, og dermed fører til deres opphav i de akademiske og profesjonelle samfunn og setter dem i stand til å skaffe seg en nisje for seg selv. Noen av de obligatoriske kursene er som følgende: Advance Computer Networks Forutsetninger: Computer Networks Innføring i grunnleggende modeller, TCP / IP-modellen og dens protokoller i detalj, IP, TCP, adressering og subnetting. Flow-og metningskontroll; Vindu og Rate baserte ordninger, Decbit, TCP. ATM, ABR, hopp-av-hop ordninger, Quality of Service: i minibank, IETF integrerte tjenester modell, differensierte tjenester Model. Flow identifisering, Pakke Classifiers og filtre. Planlegging. Network Management: ASN, SNMP, CMIP. Problemer i forvaltningen av store nettverk. Multicast: IGMP, PIM, DVMRP, Mobilitet: Mobil IP. Og TCP. Arkitektur av High Performance Computer Systems Forutsetninger: Operating System Concepts. Innhold: Klassifisering av parallell databehandling strukturer; Instruksjon nivå parallellitet - statisk og dynamisk pipelining, bedre gren ytelse, superscalar og VLIW prosessorer; Høy ytelse... [-]

India Gurugram
Juli 2020
Heltid studier
Deltid
2 - 3 år
Campus
Les mer på norsk