ITM University, School of Management

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Etter å ha oppnådd den anerkjennelse og rangeringer innen ingeniørutdanning, har ITM begitt seg ut på en visjon om å etablere seg som en ledende institutt for ledelse utdanning i India og i subkontinentet. Som et resultat, gitt den autonome status, MBA har blitt testet med de beste instituttene i landet i form av læreplanen, pedagogikk, og andre fasiliteter og støttetjenester.

En av de viktigste elementene kjører dette MBA-programmet er at ITM tror på Transformasjonsledelse gjennom Entrepreneurial lederskap og derfor MBA tilbys vil legge vekt på gründer fokus. Alle studentene som gjør sin MBA ved ITM vil i hovedsak bli preparert i gründer måte å lede hans / hennes profesjonelle liv. Dermed MBA i ITM er klar til å utvikle elevene til å tappe deres indre potensial og fremstå som svært vellykkede fagfolk i dette dynamiske markedet og teknologidrevet global miljø.

Læring er helhetlig og omfattende gjennom interaktiv case study og søknad til virkelige situasjoner. Læreplan i tråd med bransjens behov, regelmessige og besøker fakulteter med kvalifikasjoner fra ledende institusjoner og relevant erfaring i næringene. Fakultetene oppfordres til å drive forskning i sitt område av spesialisering og blir oppdatert med det siste innen feltet. Sommerjobber og plassering muligheter er tilrettelagt for å oppfylle ambisjonene studentene. Seminarer, konferanser, workshops, industri institusjon samhandling, tilrettelegging av Entrpreneurship celle og inkubatorer, debatter, og konkurranser i både kultur og idrett etc er høydepunktene av MBA-programmet. Disse er først og fremst rettet mot å forbedre den samlede personlighet og kompetanse til elevene siden alle studentene vil være aktivt engasjert i alle disse aktivitetene med total støtte av fakultetene.

Steder

Gurugram

Address
University :
HUDA Sector 23-A

122017 Gurugram, Haryana, India

Programmer

Denne skolen tilbyr også: