Imarticus Learning

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Vi er Indias ledende finansielle tjenester og Analytics utdanningsinstitutt som tilbyr sertifiserte profesjonelle programmer designet for å bygge bro over gapet mellom akademikere og industri

Hvem vi er

Imarticus Learning tilbyr et omfattende utvalg av profesjonelle Financial Services og Analytics-programmer som er designet for å imøtekomme til en aspirerende gruppe fagfolk som ønsker et skreddersydd program for å gjøre dem karriere klare. Våre programmer drives av et konstant behov for å være jobbrelatert og stimulerende, med tanke på den dynamiske naturen til Financial Services og Analytics-markedet, og undervises av profesjonelle i verdensklasse med spesifikk domeneekspertise.

Imarticus har hovedkontor i Mumbai, og tilbyr klasserom og nettbasert leveringskapasitet over hele India med dedikerte sentre i Mumbai, Bangalore, Chennai, Pune, Hyderabad, Jaipur, Coimbatore og Delhi.

Hva vi gjør

Imarticus er det eneste instituttet som inkorporerer en rekke leveringsmetoder - klasserombasert, online og blandet, som forvaltes av et fullt integrert toppmoderne læringsledelse og styringssystem.

Våre unike programmer fungerer også som en sourcing plattform for ledende indiske og globale selskaper, og vi tilbyr ulike tilpassede bedriftsløsninger designet for å hjelpe enkeltpersoner og bedrifter til å møte deres menneskelige kapitalbehov.

  • 25 000 studenter: Vi har utdannet over 25 000 studenter over hele India som gir oss en unik forståelse av studentbehov og muligheten til å skape stimulerende programmer som engasjerer unge ambisiøse sanser.
  • Bransje Relevant pensum: Vår læreplan er designet av industrien, for industrien, som sikrer relevans og jobbberedskap. Våre sertifiseringer er gitt i allianse med kjente organisasjoner som har godkjent vårt innhold.
  • Opplæring i toppklasse: Med en samlet erfaring på over 150 år i Global Banking, Financial Services, Business Analysis og Analytics, er fakultetet perfekt posisjonert for å gi den beste treningen gjennom innovative undervisningsmetoder.
  • Bedriftsnettverk: Vårt bedriftsnettverk består av over 300 globale og innenlandske selskaper og utvider stadig. Bemyndiget av vårt kraftige rådgivende styre, knytter vi prikkene for å sikre at elevene får tilgang til de beste mulighetene.

Steder

Mumbai

Address
5th Floor, B-Wing, Kaledonia, HDIL Building, Sahar Rd Andheri East, Mumbai, Maharashtra- 400058.
Mumbai, Maharashtra, India

Programmer

Denne skolen tilbyr også: