Les den offisielle beskrivelsen

Vi veilede elevene til å engasjere sine indre motivasjon, selvstendighet og selvtillit som vil gjøre dem i stand til å nå sitt fulle potensial og, for å bli konkurransedyktig innenfra.

Skiftende tider trenger fleksible og tilpasningsdyktige tiltak som reagerer på den voksende behov i samfunnet. De eksisterende modellene av vanlig undervisning i India blir ofte ansett som utdatert, stiv og ute av sync med en raskt skiftende verden. Mange områder og disipliner av studien fortsatt synes ennå uutnyttet. Konvensjonelle institutter kan bare gjøre så mye for å gå utover den gamle rote-basert system for utenatlæring som gjør elevene klarer å tenke annerledes eller utmerke seg i flere ferdigheter.

Dette har muligens føre til enorme gapet mellom forventning om samfunnet og kvaliteten på utdanningen som blir formidlet.

Den IFIM mener at for å holde seg oppdatert på en kontinuerlig utvikling globalt ethos våre barn krever en utdanning som brudgom dem til selvstendige og dyktige mennesker som er kompetente til å ta på verden og alle dens utfordringer med dyktighet og selvtillit.

Misjon og Visjon

Mission - Nurture holistiske, sosialt ansvarlige og kontinuerlig arbeidsføre fagfolk.

Visjon - Å være den mest ettertraktede mål for ledelse utdanning i India.

Programmer gitt i:
  • Engelsk